הספירה לאחור.. התחילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד 10 ימים אני אמא ל 2 בנות!
    ספרו איך זה להיות אמא ל 2..? איך מתחלקים עם הילד הגדול והקטן? איך מסתדרים עם הנקה? ובכלל איך מתחלקים באהבה פתאום ל 2?
    ועוד דבר, יש עצות מה להכין מראש כדי שאני לא אשכח כלום? אני די חוששת מהימים שאוראל תהיה לבד עם בעלי.. הוא לא ידע לארגן אותה לגן כמוני ולקלח להרדים וכו.. אני די שולטת בזה
    העיקר שיעבור בשלום
8 תגובות
עמוד 1

• אכן פופה צודקת.

וליתר ביטחון... תשאירי מראש חליפות מוכנות...
    טיטולים ומגבונים - בטווח העיין שלו.
    בקיצור... כל מה שאת יודעת שאין לו מושג איפה את מסדרת.

אחרי שתחזרי מהבית חולים... שתפי את אוראל...
    תשאירי לידך את הטיטולים והמגבונים וגם המשחה לטוסיק... ותבקשי ממנה שתעביר לך... ככה היא "תעזור" לך

כ\בשבוע השני ברך... כשא הבייבי החדש תתרגל לאמבטייה... את יכולה לאוראל תעמוד לידך על כיסא... וכאשר את מסבנת את התינוקת... שהיא תשטוף את המיים עם כוס חד פעמית.
    זה מאוד עזר לי עם אלירן.

את זוכרת שהיית בהריון הא\ראשון בשבוע 16 ונפגשנו בעזריאלי
  • מתחלקים בהתחלה התינוק לא דורש הרבה אוכל וישן אז שהוא ישן יש הרבה זמן לגדול
    נעזרים בסביבה בבעל אמא אחות
    הרבה פעמים שאני מניקה את דור אני נותנת לשחר מלא נשיקות וחיבוקים את תסדרי עם זה את תלמדי להחזיק וגם לחבק ולשחק ולקחת אותה לשירותים ביחד
    פשוט זה דברים שלומדים עם הזמן
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • חחח כן אני זוכרת בדיוק חשבתי על זה גם
    זה היה לפני 3 שנים בערך!
  • לא משנה איזה תדרוך תעשי לבעלך .. עדיין זה לא יהיה מספיק .
    כשיאיר היה בן 5 חודשים היינו בבי"ח שבוע עם וירוס הרוטה . בעלי נשאר עם נדב בבית .
    כשראיתי אותו בין לבין כל פעם נחרדתי מחדש .
    הפרצוף כולו מרוח בשאריות אוכל, החיתול הגיע עד הברך ו"החליפה" שהוא לבש (לדברי בעלי - חליפה ) היתה בכלל פיג'מה
  • מאמי קודם כל שתהיה לך לידה קלה ומהירה
    לגביי אוראל ובעלך..אל תחששי
    הם ישרדו גם בלעדייך
    מקסימום הוא ילביש לה את החולצה הפוך כמו שבעלי עושה:) והקוקו יצא טיפונת עקום
    אבל יהיה בסדר...בהצלחה מאמי
  • קודם כל, שיעבור בקלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה