התחלנו עם שטיפת המוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

10 תגובות
עמוד 1
  • צודקת יותר מידי תוקעים את זה בכל מקום
    כל אתר שאני פותחת ישר
    מה עשו הדיירים ???? באמת מוגזם
    קרן

[url=http://www.glitterfly.com]
  • אני גם לא מתה על התוכנית הזאת.
    אבל האמת לי צרם על איך שדיברת על אבא שלך
  • חופשי ליטוש לא אמרתי משהו רע פשוט שמגעיל אותי לראות אדם בגילו שהתמכר לזה ורבה פעמים ניסה לראות היום ליד דנדוש וכן היא לא אמורה לראות דברים כאילו וכן אני אשאיר אותה בסלון ולא אזרוק אותה לחדר אחר רק כי הוא רוצה לראות את הדבר הכי דבילי שיש בטלויזיה אבל שוב זו דעתי על דבר שטחי ורדוד האמת אני גם ממש לא מתחברת לאף אחת מתוכניות הריאלטי האילו השיטחיות שיש בטיוי וגם לא ממש אוהבת טלויזיה ודנדוש רואה אבל רק בשעות הערב חצי שעה שעה ולא יותר

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• סליחה גם לי צרם איך דיברת על אבא שלך ,בכל זאת את גרה בבית שלו אם את רוצה או לא וזה זכותו לראות מה שהוא רוצה
  • אני גם מכורה התמכרתי אני מודה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • למה מגעיל??? מה מגעיל בזה? בכל גיל זה בסדר לאהוב ולהתמכר לז'אנר מסויים בטלויזיה, גם ריאליטי.
    אני מודה שאני מאלו שמתמכרים לריאליטי וגם אבא שלי
  • דרך אגב חמי ז"ל היה מכור לטלנובלות בספרדית ,נו אז? כל אחד והטעם שלו
  • ידעתי שכתבתי שיהיו התגובות ואני עומדת מאחורי הדברים וממש לא אסתתר עם מה שאני חושבת מה לעשות יש דברים בעלי רמה יותר טובה שהוא יכול לראות ואוהב הוא גם מכור למחשב ועל זה אני ממש לא אומרת כלום להיפך הוא גם אוהב היאבקות וכדור סל דברים שגם אני פעם מאוד אהבתי כדורסל עד היום אבל שוב אני ממש ניגעלת מכל הריאלטי האילו עם אנשים שמוכנים לעשות מעצמם צחוק או לקום ולעזוב ילדים קטנים בבית (כן חלק מהעונה הראשונה ראיתי בזמנו, ושראיתי שהיו שם אמהות או אבות שעזבו ילדים קטנים מאז בעיקר פסלתי את זה)

ועד היום זה ככה כן שיש שידורים בימי שבת ורביעי אני ממש לא אומרת לאבא שלי כלום אני עם הילדה מרדימה אותה אבל לא להיות צמודים למסך 24/7
  • את צודקת התוכנית לא דורשת הרבה מחשבה היא לא איכותית . אז מה? יש לנו כל כך הרבה קשיים בחיים שזה פשוט כיף לראות מה שהוא רדוד ושטותי , אני בעד התמכרויות לשטויות כאלו, הוא לא פוגע באף אחד ?הוא נהנה ? אז למה לא?
    לגבי דנדוש יש מחשב , יש די וידי נייד ,לא חסר מה לעשות. אל תכעסי תני לו להנות זה לא מזיק לאף אחד..
    [url=http://www.glitterfly.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה