משחה חזקה לטוסיק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף מה עושים השלשולים כמעט מאחורינו ברוך ה' אבל הטוסיק שלה אדוווםםם אש ממש כמו כוויה קניתי אגיסטן בייבי ודזיין ולא כ"כ עובר למי יש המלצה למשהו אפקטיבי יותר?אולי ללכת לרןפא שיתן מרשם למשהו?
8 תגובות
עמוד 1
  • או דזיטין צשהוא מעולה בעיניי!!! תוך יומיים בערך זה אמור לעבור. לזה התכוונת?

או וולדה שגם עושה פלאות!!!

• אנטיול! ללא מרשם, עושה פלאים.
    יש גם את הבלניאום שזה סבון שעולה הון, אבל יכות לעזור לזמן התפרחת כי הוא לא שורף להם ואז ההחלפות הן לא סיוט.
    המגבונים והג'ונסון שורפים להם
  • אשטנגה - יש במקום הבלינאום הרמל את ה"אמול" של ד"ר פישר - בדיוק אותו דבר, כולל הריח והצבע - רק יותר זול. סתם לידע כללי.
    וקרם ניוואה - בקופסאות הכחולות - תמיד עושה פלאים.

• אוי סליחה, לא התכוונתי לדזיטין אלא לאנטיול! יש לו צבע חום בהיר.

הוא מומלץ מאוד!

• תודה למרות שקפוא בחוץ היום אני אלך לסופר פארם חובה...אקנה את שתי המשחות שהמלצתן מסכנונה שלי
  • אולי זה ישמע לך מוזר אבל עמילן טירס מאוד עוזר!
    אה וגם לא לשטוף את הטוסיף עם סבון ולהישתדל מאוד לא להשתמש במגבונים.
  • רוצה לשמוע משהו?

את חייבת לנסות למרוח לה שמן זית - זה מדהים!!!

אני השתמשתי גם בדזיטין שהוא מעולה וגם טבעקוטן - אבל זה מצריך מרשם רופא.
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • גם לדניאל זנ היה לפני כמה זמן והדבר היחד שעזר היה טבעקותן (זה עם מרשם, פשוט היה לי בבית והשתמשתי בו) כבר למחרת ראיתי שיפור.

[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה