מייבש כביסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי שנשברתי ואני קונה מייבש....
    אני לא אוהבת את הבגדים אחרי מייבש, אבל כנראה שאין ברירה

אז רציתי לשאול:
    איזה יש לכן (חברה, דגם)?
    כמה קילו? (וכמה קילו המכונה, והאם כל המכונה נכנסת למייבש)
    כמה זמן מייבשת?
    מרוצות או לא?
    ובכלל מה אתן אומרות בנושא?

24 תגובות
עמוד 1
  • יש לי של ווירפול 7 ק"ג .
    רוב הדברים ניכנסים למייבש .
    בסה"כ מאוד מרוצה .

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • של אינדיסיט, אין לי מושג כמה ק"ג אבל הוא מכיל המון!!!

רק רציתי להגיד לך שאני כל חורף קונה לילדים טרנינגים מידה אחת מעל כי המייבש ממש מקווץ את הבגדים

• אני לא זוכרת את שם החברה והק"ג
    אבל אני מאוד אוהבת את המייבש ושמחה על קיומו .
    הסוד הוא לא להעמיס אותו ואז הבגדים יוצאים ללא קמטים עם ריח נפלא.
    אני חלק תולה וחלק מייבשת .
    אני בעיקר אוהבת לייבש מגבות , חלקי לבוש קטנים כמו פיג'מות , לבנים וכד'
    בסביבות ה- 60 דק'
    החסרון הוא כיווץ של בגדים (בעיקר בגד שמתכבס בפעם הראשונה) והאנרגיה שהוא זולל (אנחנו משלמים סכומים גבוהים לחברת חשמל)

סה"כ אני מרוצה ובחורף זאת מתנה גדולה
  • לנו יש מייבש - וזו האופציה היחידה אצלנו לייבוש.
    יש לנו של AEG הוא של 7 ק"ג והמכונה של 6 ק"ג (קנינו של 7 למקרה שנרצה לקנות גם מכונה חדשה
  • יש לי קריסטל עם פתח עליון... (קודם כל בגלל שמכונת כביסה עם עליון וזה אחד ליד השני ולא אחד על השני)
    אין הרבה בחירות בשוק למייבשים עם פתח עליון אבל שלי מעולה - מאוד מרוצה ובכלל מאמי, איך אפשר בלי מייבש? זה איכות חיים

יש היום ספריים למינהם שאת מוסיפה כמה שפריצים 10 דקות לפני סיום היבוש- וזה יוצא מדהיםםםםםםם

לכי על זה במיוחד עם 3 ילדים מאמי....
  • עכשיו שמתי לב שבנות דיברו על קיבוץ בגדים ...אכן נכון
    פוטרים וטריקויים אני קונה מידע יותר מראש בואי נגיד במכנס פוטר של הילדה זה יכול לקבץ 2 ס"מ חופשי אז קחי בחשבון

לגבי להרוס בגדים...ממממממממממ אף פעם לא נהרס לי שום בגד מהמייבש יותר מזה, דברים כמו מגבות, שמיכות הרכות "הפרוותיות" האלו- יוצאים ממייבש בצורה מדהימה...בחיים לא תקבלי מגבת רכה כזו מייבוש בתליה
    צריך להקםיד למיין את הכביסה בצורה נכונה זה הכל, אבל זה נכון גם לגבי כביסה עצמה
  • אתמול המייבש שווק לי והיום חמי וחמתי קנו לי חדש. אין לי מושג של איזה חברה או כמה ק"ג.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • איזה יש לכן (חברה, דגם)? electrolux
    inspire
    7 קילו, המכונה 6 קילו כל המכונה נכנסת בלי בעיה
    כמה זמן מייבשת? יש כל מיני תוכניות, בממוצע שעה וחצי נראה לי
    מרוצות או לא?
    זה מאוד נוח בחורף, וגם אין לי כ"כ איפה לתלות כי יש לי טונה של כביסה במיוחד של התינוק, סה"כ מייבש טוב
    ובכלל מה אתן אומרות בנושא?
    כמו שאמרו, מכווץ בגדים. לפעמים מאוד מכווץ. את הבגדים שלי אני לרוב לא מכניסה, אלא תולה, ולילדים קונה מידה או שתיים גדול יותר.

סה"כ מאוד חוסך זמן ונוח, לא צריך לחכות המון זמן לייבוש
    אבל מכווץ ושורף חשמל
    אבל... אם 3 ילדים שאחד תינוק, ועוד בחורף, זה חובה!!!!
    You're my heart, you're my soul

• תודה.
    בעלי מצא electrolux ב 1600 ש"ח. נראה לי אחלה מחיר. כנראה ניקח.
    הבעיה היא שהמכונה שלנו 8 קילו והמייבש 7 קילו.
    אתן חושבות שזה קריטי?
    וזה באסה מה שאתן אומרות על הכיווץ.... אבל כנראה שאין ברירה

• יש לי מייבש, אבל אני משתדלת להשתמש בו כמה שפחות:
    - בגלל החשמל!
    - בגלל שיש לו צינור מאחורה, שאני צריכה לכוון אותו לחלון כדי שהאדים יצאו החוצה וזה די מסורבל ומעצבן! (בעיקר עכשיו שיש סופת חול בחוץ ואין מצב שאני פותחת חלון!).
    - בגלל שבגדים מתכווצים.

אני משתמשת בו רק כשאין ברירה- כשיש הרבה כביסות ולא מספיק להתייבש, או כשאני צריכה בגד דחוף.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זה בהחלט משמעותי שלמייבש יש פחות יכולת מבחינת ק"ג מאשר למכונה!
    זה יאריך את זמן הייבוש ויצרוך יותר אנרגיה = ח-ן חשמל גדול יותר (ומייבש צורך גם ככה המון חשמל).
    ממליצה בחום להמשיך לחפש מייבש של 8 ק"ג.
    תמיד התוף של המייבש גדול יותר מזה של המכונה זה בשביל שהכביסה תוכל להתייבש כמו שצריך.

• אני קניתי מייבש אחרי שרותם נולדה,
    עוד עם יואב הסתדרתי בלי, אבל עם שני ילדים כבר קשה....
    איזה יש לכן (חברה, דגם)? וירפול, יש לי דגם עם מעבה, ואז לא צריך חלון לייד ואין צינור, אלא מקום שאליו מנוקזים המים וכל פעם אני מרוקנת... מאוד נוח!!!!!!
    כמה קילו? (וכמה קילו המכונה, והאם כל המכונה נכנסת למייבש) המייבש 7 קילו, המכונה חמש קילו, הכל נכנס בקלות, בעתיד אני מתכננת מכונה חדשה של 7 קילו...
    כמה זמן מייבשת? בערך שעה וחצי
    מרוצות או לא? מרוצה מאוד, לא מייבשת הכל, מה שאפשר, אם אפשר אני תולה, לא תמיד מפעילה מייבש...
    ובכלל מה אתן אומרות בנושא? אני מאוד מרוצה, לי זה היה הכרחי, אני לא ממש מרגישה את הכיווץ... אולי בגלל שרותם קטנה, אז זה דווקא טוב שמתכווץ טיפה....
    שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • מסכימה עם עינבר! מאוד חשוב שיהיה מעט חלל ריק בתוך המייבש.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • תראי זה קצת בעיה שהמייבש קטן מהמכונה,
    אבל נראה לא כזה נורא, אלא אם כן המכונה שלך תמיד תמיד מלאה לגמרי
    מקסימום אפשר לתלות חלק מהדברים, כאלה שאת לא רוצה שיתכווצו
    מה שכן, אלקטרולוקס זה אחלה
    You're my heart, you're my soul

• יש לנו מייבש של NORMANDE
    7 קילו...ההורים שלי קנו לנו לפני שנתיים..לא יודעת מחיר

ומכונת כביסה 8 קילו -וזה מסתדר..

אני אף פעם לא מפוצצת ממש ממש את המכונה במילא

אני מייבשת רק כשאין ברירה כמו בימים אלה...שאם אני אתלה בבית עוד יומיים זה יתייבש במקרה הטוב
    את הבגדים של גאיה ייבשתי בו עד שהיתה בת חצי שנה בערך...לא יודעת..נתן לי הרגשה כאילו זה יותר מחטא אותם...אבל אין ספק שזה מכווץ וגם מוציא כאלה כדורונים לפעמים...

בעיקר הוא מומלץ למגבות....

אני לא מתה על מייבש.אין על לייבש בחוץ במתלה...אבל רק בימים שיש קצת שמש זה אפקטיבי
  • תודה.
    קנינו בסוף 8 קילו
  • תתחדשו
  • ייבשתי ודווקא הבגדים יצאו נעימים למגע. הופתעתי לטובה
  • תתחדשו מאמי
  • תתחדשו איזה חברה קניתם ?
    אני מתה לקנות
  • תתחדשי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • תודה, קנינו חברת gorenje.
  • איך אפשר בלי
  • אני ממליצה לך על ELECTROLUX, הם פשוטים, לא מתוחכמים מידי, אני קניתי בפחות מ 1000 שקל מייבש שאני יכולה להכניס אליו עד 7 קילו, הוא מסיים ממש מהר ואף בגד לא יוצא עם קמטים! אני הלכתי לחנות חשמל, ראיתי את הדגם מבחינת מידות, צג הפעלה וכו', ואחר כך הזמנתי באינטרנט (אנחנו הזמנו מטרקלין חשמל), יוצא הרבה יותר משתלם לדעתי...

שבוע מצויין ונעים! (עם הרבה גשם)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה