תגידו מתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. מתי מתי יתהפך לה היום והלילה? דיייייייי חיית לילה קטנה מתעוררת לחיים ב22:30 וחוזרת לחרופ ב6 בבוקר !

2. מתי היא תגדיל את הפער בין הארוחות ?? כבר למדתי להעריך בדיוק מפליא מתי היא תקום ותרצה לאכול - כל שעה וחצי בול ! מילא שהציצי שלי כבר רגיש ברמות , אבל הלילה ....
9 תגובות
עמוד 1
  • לא זכור לי שהייתה לי הבעייה הזו עם גל אבל עם דניאל ללא ספק היה!! זה לקח בערך שבועיים... במשך היום הייתי מאירה את כל הבית ובלילה מחשיכה הכל וככה לאט לאט היא הבינה את העניין...

את בטוחה שזה מה שהיא רוצה כל שעה וחצי?? לא כל בכי זה אוכל...

היא כמובן מחפשת את החום. אני מציעה לך לנסות להשתמש במנשא בבית. ככה היא תרגיש את חום גופך אבל לפחות הידיים שלך יהיו פנויות.
  • נראה לי שהיא כן רעבה כל שעה וחצי כי היא מחפשת עם הפה ומתנפלת על הציץ.
  • יש תינוקות שישנים לילה שלם כבר מהיום הראשון ויש כאלה שלוקח להם זמן...
    עידן היה קם בלילה לאכול עד גיל שנה!!
  • גם אצל שחר וגם דור הסתדר להם יש היום והלילה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אז ככה: אקדים ואומר שיש מאמר שמדבר על כך שהתקופה של שלושת החודשים הראשונים היא כמו המשך הריון מחוץ לרחם, כלומר עד גיל שלושה חודשים הם כביכול ממשיכים באותם נוהגים כמו ברחם, כך שכמו שברחם היא ישנה ביום והיתה ערה בלילה, עד גיל שלושה חודשים יכול להיות שייקח לה להפוך יום ולילה וגם מבחינת הת****, ברחם היא קיבלה מזון באופן רציף דרך חבל הטבור כך שהגיוני שהיא תרצה מזון בתדירות משתנה, לא מסתכלים על השעון עם ילד, הוא בטוח לא יודע לקרוא שעון

• תודה !
    מנשא זה רעיון מעולה וכבר השתמשתי בו - אכן מציל !
  • אני מסכימה עם טלטול בכל מילה.
    תזרמי איתה עם האוכל והשינה- זה יסתדר לאט לאט

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היום והלילה זה משהו שאת יכולה לסייע, לנסות להשאיר אותה ערה ביום (זה מה שאמרו לי ביונקים בבית חולים)

אין לי מושג איך זה בהנקה

בגיל הזה ובקור הזה היא רוצה חום של אמא נראה לי ורוגע, חוץ מזה שעכשיו מתחיל שלב הגזים- בהצלחה, מה שתרגילי זה מה שהיא תאהב
  • גם עם עידו בהתחלה היו לי לילות מעניינים - כל היום ישן ובלילה ער אבל לא כל הלילה את האמת לא עשיתי כלום וזה הסתדר לבד
    לגבי ההנקה אז עידו יונק כל 3 שעות חוץ מפעמים שהוא לא יונק מספיק או בקפיצות גדילה כמו בימים האחרונים שהוא יונק כל שעתיים
    היא יונקת מספיק כל פעם???
    לגבי הידיים אז אני חושבת שכן בחודש הראשון הם צריכים את החום והידיים אבל לא יותר מידי
    כשההורים שלי היו כאן אז עידו כל הזמן נרדם על אמא שלי ואחרי שהם חזרו לארץ ראיתי שהוא התרגל להרדם על הידיים אני אישית מאמינה שמההתחלה או לפחות מגיל חודש הם צריכים ללמוד להרדים את עצמם
    עם עמית זה עבד ואף פעם לא הייתה לנו בעיה עם שעת השינה שלו הוא תמיד הולך לישון בלי בעיה מגיל חודש וחצי לבד!!! טפו טפו טפו
    [URL=http://www.eliad.org]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה