שאלה לגבי כינוי שנדבק לילד בגן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסייעת בגן שלנו התחילה לחרוז חרוזים, הכל טוב ויפה, אלא שהיא חורזת אותם עם השם של הילד שלי!!!!

זה ממש מעצבן שכל הילדים,ואפילו הוא בעצמו, מכנים את שמו עם חרוז.

הוא עצמו רואה בכך משחק, וכך גם הסייעת. היא לא מתכוונת להזיק או להשפיל חלילה, היא חושבת שזה נחמד ומצחיק.

אבל לי ולבעלי זה ממש ממש מפריע. מאז שהוא קטן קראנו לו תמיד בשמו, בלי שום סיומת חמודה, בלי שום תוספת שהרבה פעמים מוסיפים לשמות, כי אנחנו אוהבים שלילד קוראים בשמו. אנחנו גם לא רצינו שהמשפחה הקרובה תדביק לו איזה "קוקי" או "צ'וקי" בסוף השם, שחס וחלילה לא ימשיכו לכנות אותו כך גם בגיל 30...

אני לא רוצה לדבר עם הסייעת כי היא באמת באמת אוהבת את הבן שלי ומפלה אותו תמיד לטובה. היחסים הטובים איתה מאוד חשובים לי. היא גם ממש עמוד התווך של הגן כך שבאמת חשובה לי החברות איתה.

עוד חשוב לי לציין שאנחנו גרים במקום קטן ולכן שם שידבק עכשיו עלול ללכת איתו עוד הרבה שנים....

האם הייתן מבליגות? אומרות משהו בכל זאת? מה עושים?
25 תגובות
עמוד 1
  • אם זה ממש מפריע לך, תעירי לה בחביבות ונעימות
    אני לא יודעת איך קוראים לבן שלך, לכן קשה לענות נקודתית על העניין...

• אני תכלס הייתי מבליגה אבל אם זה ממש מפריע אז לומר לה בעדינות שנורא מפריע לך שכל שם שהוא מוציא מהפה בא אחריו חרוז.
    לא צריך להיות אישיו סביב זה...
    אבל תכלס לא הייתי מעירה
  • בגן הקודם של אליה,
    היה אליה הבן שלי ואליה בת...

וכל הזמן קראו לאליה אליה הבן, ואפילו לקראת הסוף קראו לו בן...
  • אולי תסבירי לה כמו שהסברת לנו כאן. היא תבין שזה חשוב לך...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם זה חשוב לך באופן עקרוני, תסבירי לה מכל הלב בלי להעליב.
    שאם לדוגמא קוראים לו אבהרם אז לא לשנות לאבריימי או אבי וכו'.
  • אני יודעת שבגן של גל כל הילדים קוראים לה "גלולה" ואין לי שום בעיה עם זה.
    היא יודעת שהשם שלה הוא "גל" ובתור חיבה יש לה ים של שמות (אמא שלי קוראת לה בשם חיבה, אני בשם חיבה אחר... ) אני באופן אישי לא הייתי מתרגשת מזה.

[
  • אם היית משתפת אותנו בשם והכינוי - אולי היה אפשר לענות.....

לפי מה שאת מתארת - לי זה ממש לא היה מפריע אם זה היה כינוי חמוד
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אם זה מפריע לכם תעירו לסעיית, זה לא קשור שיש ביניכן יחסים טובים, להעיר אפשר גם עם חיוך ובחביבות ואהבה.

• אורטל עם הזיכרון שלך הייתי בטוחה שאת יודעת איך קוראים לילד שלי!!
    בכל אופן למי שלא זוכרת/יודעת קוראים לו ארז,
    ומה מתחרז עם ארז?
    ברז!
  • אני חשבתי שמדובר בכינוי פוגע....
    באחד מימי שישי כשבאתי לקחת את מוריה הילדים קראו לה: "מוריה - חיה" הם בדיוק שיחקו ב"לוטו חיות". ומוריה מאוד נעלבה. אמרה: "אני לא חיה! אני מוריה..." מסכנושה... אבל עבר לה.
    מה שאת מתארת לא נראה לי בעייתי. ולא צריך להסתכל 30 שנה קדימה. כל עוד זה לא פוגע בו או אפילו מוסיף לו לא רואה בעיה עם זה... ואם זה מאוד מפריע לך - תבקשי בנימוס מהמטפלת שהיא לפחות תקרא לו רק בשמו. תגידי לה שהוא קורא לעצמו ככה ואת חוששת שזה מבלבל אותו...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • ברז??????????

• עם כינו כזה
  • אני הייתי מדברת בנחמדות עם הסייעת, מסבירה לה שאולי אתם טיפה שרוטים בעניין,
    אבל מגיל קטן הקפדתם לקרוא לו אך ורק בשמו.. בלי כינויים ובלי שמות חיבה!!

ועם החרוז "ברז" גם אני לא הייתי מסתדרת!!

לי תמיד היו קוראים "עמית כפית" אבל היו כאלה שגם הדביקו את זה ל- "עמית חבית"..
    אז יופי שזה חרוז!! אבל שיקפצו לי..

זה לא חייב להוביל לריחוק ביחסים או שהיא לא תאהב אתכם..
    פשוט אצלכם זו נקודה רגישה, אתם בעצמכם מקפידים על זה, ביקשתם מהמשפחה שתקפיד על זה.. ואת מבקשת גם ממנה שתקפיד על זה!
    בדיוק כמוש היא היתה קוראת לו בצורה לא נכונה והיית מתקנת אותה..

בהצלחה!!
  • תראי, אם היא הסבירה לילדים מהו חרוז ונתנה דוגמא: ארז - ברז. ובזה זה נגמר זה נראה לי סביר, אבל לקרוא לו ככה כל הזמן - באמת מוגזם... (גם אני חשבתי שמדובר במשהו חיבתי מפרגן). לילד צריך לקרוא בשם שלו נקודה! מקסימום בשם חיבה. כמו שאמרתי - תגידי לה שזה מבלבל אותו ואת רוצה שיקראו לו רק בשמו.
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • ברז שתקרא לאחותה!
    מה זה
  • את רואה? אפילו אני סינלית לפעמים

• "מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • ברז???????????????

• באמת נראה לי לא מתאים.
    בגן של הבן שלי יש ילד שקוראים לו אלון ואז בדרך לגן הבן שלי אומר: הנה אלון בלון.
    מייד אמרתי לו שזה לא יפה להגיד ככה ושהוא לא היה רוצה שיגידו עליו ככה והוא הבין והפסיק.
  • בהתחלה חשבתי שבאמת מדובר בשם חיבה , כגם לבני שלי קוראים בגן לרוב בניק , שלנו זה לא מפריע כבכל מקרה שם המלא הוא בכלל בנימין מה עוד שבעלי נותן כינויים לכל העולם . אבל סייעת הגננת שלכם לא הכי יצירתית ןאת החרוזים שלה היא יכולה להכניס ל...
    אבל גם לי יש חרוז לסיעות הזאת :
    "סייעת הגננת פשוט מטומטמת "

http://www.holdthatpic.com/
  • מה זה "ברז"?
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • טיקי
  • אני הייתי מעירה לה...
    למרות שלבעלי קוראים ארז וכל הזמן אני קוראת לו ארז ברז או אפילו רק ברז במקום ארז
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• גם אני עבדתי בעבר הרחוק מאוד כסייעת, לא היה ילד אחד שקראתי לו בשמו, לכולם היו כינויים, וכולם ענו לי לכינויים שלהם, אף אחד לא היה פוגעני או מעליב כמובן...
    אני זוכרת אמא אחת שלא אהבה שלא קראתי לבתה בשמה ניגשה אלי וביקשה בצורה מאוד מכובדת שאקרא לה בשמה ולא בכינוי.
    לא היה בזה שום דבר מעליב!
    הורה עובד קשה על לבחור שם לילדו וזכותו המלאה לדרוש שלא יעוותו את השם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה