נראה לכן הגיוני? נראה לי מוזר אבל........... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבוקר הבאתי לדנדוש בקבוק תה לגן מהגדולים של ביבי למי שמכירה באתי לקחת אותה הבקבוק עדין עם תה.
    הגעתי איתה לקופ"ח להוציא לה טופס 17 ליום א' לביקורת על העיניים ישר הלכה למיים שתתה כוס מלאה חזרנו משם הביתה ביקשה מיים שתתה בקבוק מלא וביקשה אחד נוסף וגם שתתה אותו וסיימה את התה
3 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אם הם ישנים בצהריים עם מזגן יכול להיות שהוא ייבש אותה, אולי מזג האויר ייבש אותה (אותי הוא מאוד מייבש...)
    לא נראה לי הגיוני שיום שלם לא נתנו לה לשתות, לא יכול להיות שלא נתנו לה לשתות בארוחת עשר, בארוחת צהריים....

• אני מציעה לך להביא לה רק מים בבקבוק.
    ונראה לי די מוזר כי אצלנו יש זמנים קבועים שנותנים לילדים לשתות אם הם מבקשים ואם לא - תבררי את העניין הזה...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה