צהרון - סקר/שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

רציתי לדעת:
    כמה אתן משלמות לצהרון?
    צהרון של הגן או חיצוני?
    מה עושים בצהרון?
    אוכלים ארוחה חמה? בשרית?

תודה רבה
8 תגובות
עמוד 1
  • הי, אני משלמת לצהרון 900 ומשהו ש"ח בחודש, למסלול מלא (ז"א כל השבוע + ימים מלאים בחופשים)
    זה צהרון שמופעל בגן ע:"י רשת המתנסים ברחובות ולכן הוא בפיקוח מלא
    בצהרון הם בד"כ משחקים, רואים טלויזיה (DVD) שומעים סיפור בצורה מרוכזת, יש להם שני חוגים שמגיעים במהלך השבוע
    ארוחה חמה ובשרית כל יום+ כריכים+פירות אחה"צ.

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• אם כבר יש סקר כזה אני חייבת לגם לשאול עוד כמה שאלות
    האם חייבים להודיע מראש שרוצים לרשום לצהרון בחגים?
    ובכלל האם חייבים להירשם לצהרון מראש, או שאפשר לנסות להסתדר בתחילת השנה ואם לא מסתדרים אז רושמים בהמשך?
  • סיון, צריך לברר מי מנהל את הצהרון (גוף פרטי, מתנ״ס...)
    אני רשמתי את הבן שלי באמצע נובמבר מהיום למחר ולא הייתה בעיה. רק להודיע לגננת שהוא רשום.
    יש צהרונים שלא נמצאים בגן עצמו ולוקחים את הילדים בהסעה מרוכזת (אני קצת מפחדת מזה...)
    הגננות בצהרון הן לא אותן גננות של הבוקר. אצלינו הגננות של בצהרון מקסימות והבן שלי מאוד אוהב אותן.
    הבעיה שיכולה להיות היא אם הילד רגיל שלוקחים אותו באחת וחצי ואז הוא נכנס לצהרון לפעמים צריך שוב להסתגל. אצלי בהתחלה הוא לא היה אבל הוא ממש ביקש להיות בצהרון בגלל שהחברים שלו שם אז רשמתי אותו.
    הצהרון שלנו נמצא בגן עצמו מנוהל ע״ י המנהל הקהילתי ויש הנחות של התמת למי שעובדת משרה מלאה.
    משלמים 815 ש״ח מחיר לפני הנחה. כולל 2 חוגים (בישול והתעמלות)
    מלמדים אותם איזה נושא אח״כ אוכלים ואח״כ יש חוג או מציירים ומשחקים
    ארוחת צהריים חמה
    מסיום הגן 13:30 ועד 16:30

האם אני מרוצה? אני חושבת שזה ארוך מידי ויש ימים שהוא לא רוצה ללכת לצהרון (למרות שהוא אוהב את הגננות והילדים). בחנוכה הצהרון התחיל בבוקר והוא נורא שמח ללכת לשם יותר מאשר ללכת לגן. אז נראה לי שזה השעה המאוחרת. אז פעם בשבוע אני מוציאה אותו באחת וחצי (בימים שאין חוג) ואז הוא משתעמם בבית ומחליט שהוא רוצה את הצהרון...

• אני משלמת 1200 ש"ח לשנה (לגן כולל הצהרון)
    צהרון של הגן
    משחקים.
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • תודה רבה
  • אנחנו משלמים 1350 ש"ח לצהרון, זה צהרון חיצוני - הסעת הגן לוקחת אותה מהגן לצהרון.
    בעיקרון - אוכלים ארוחת צהריים בשרית, נחים קצת מול המרקע, יש כל יום חוג אחר, יש פעילות יצירתית, עזרה בש"ב למי שצריך, יציאה לחצר לקראת ארבע.
    מאחר והצהרון זה הגן של מעין משנה שעברה (יש שם 3 קבוצות) ביקשנו שהיא תהיה עם הקבוצה שלה משנה שעברה ולא עם קבוצת ילדים גדולה ממנה.

• אני פשוט חושבת שבהתחלה יש את כל החגים, ואני יכולה לשלב את הימים הרגילים עם חמי וחמתי וחבל על הכסף.
    אח"כ כשנכנס לשגרה זה משהו אחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה