אוף אוף אוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נורופן לא משפיע עלינו ליותר מ4 שעות!!! מה יהיה?
    שונאת לראות את להב ככה
13 תגובות
עמוד 1
  • גם אתם ככה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • החלמה מהירה לנסיכה.
  • החלמה מהירה
  • תודה בנות

איפי אם בנוסף לשיעול היתה נזלת נשבעת לך לא הייתי מתאמצת לקחת אותה לטרם.
    אבל השיעול ממש יבש ונבחני והחום הגבוה שאפילו נורופן בקושי משפיע עליו - ומלא מקרים של דלקת ריאות שסבבו אותנו בשבועיים האחרונים

בקיצור לא יודעת, סתם מעצבן ומדאיג
  • תרגישו טוב
  • תרגישו טוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מאמי אני לא יודעת אם נכון לעשות זאת כשיש דלקת ריאות, אבל כשלשקד היתה דלקת באוזן, הוא סבל מחום גבוה מאווווד יומיים! הוא היה מקבל כל 4 שעות נורופן ואקמולי וזה לא עזר בכלל!!!
    בקיצור- הדבר היחיד שהוריד לו את החום, זה אמבטיה!!!
    לא צריך להכין אמבטיה קרירה- ממלאים אמבטיה בטמפרטורה רגילה, מכניסים את הילד/ה ומשאירים באמבטיה ל20 דקות. כשהמים מתקררים, במקביל יורד חום הגוף.
    בחיי שזה הדבר היחיד שעזר לשקד, ואני ממליצה על זה בחום רב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מה יהיה עם כל הילדודס שחולים
  • החלמה מהירה

• אויייייייש

איזה בעסה

החלמה מהירה מאמי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • גמני שונאת את המילה "ויראלי"

• מקלחת פושרת מורידה חום לזמן עוד יותר קצר מי כל תרופה כי זה מהלך פיזי בכלל . מה עוד שחלק מילדים לא סובלים להכנס למים פושרים שיש להם חום , בני לדוגמא ממש סובל מי זה . אני תמיד נותנת לסירוגים את נורופן או אקמולי מה עוד שלרוב אם חום לא יוקד לאורך זמן זה לא רק ויראלי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • איך להב מרגישה היום?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה