אם בגנים עסקינו.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    לגבי רישום לגנים ...ראיתי באתר של עיריית בתים, שהרישום מתחיל ב1.1.2011 ולפי מה שהבנתי אפשר להירשם דרך האתר מישהי נרשמה פעם כך?

ועוד משהו..אצלינו בסביבה יש מספר גני עיריה. אם הבנתי נכון (ממה שבנות סיפרו כאן) יש גנים שיש צהרון ויש כאילו שלא? או שבכולם יש והכל עיניין של מחיר?
    האם יתנו לנו בחירה מ 2-3 גנים (נגיד גן רגיל וגן דתי) או שנוכל לבחור ממספר רחב של גנים?
    בחיי אני כבר לא זוכרת איך זה היה בזמנו...
16 תגובות
עמוד 1
  • דרך האתר לא נרשמתי ,
    אני לא יודעת איך זה אצלכם ,אבל אצלנו בגנים שאין צהרון מסיעים אותם לגן אחר
    שיש בו צהרון ....בד"כ ההעדפה לתת מקום בגן עפ"י איזור מגורים כלומר אם את שייכת לאיזור מגורים שבו הגן אז לך יש עדיפות על פני מי שגר באיזור אחר....

• מה דן לא בגן עיריה כבר?

ספיר בגן עיריה, אנחנו לא נרשמנו דרך האתר
    קיבלנו טפסים הביתה צריך למלא אותם, לצרף תלושי משכרות,
    את מקבלת רשימה של גנים שנמצאים באיזור מגוריך.
    כמובן שצריך לשלם אגרה כלשהיא לא זוכרת מה הסכום,
    להחתים את הבנק על הוראת קבע ועוד כל מיני בולשיטים
    שאני לא זוכרת.

בקשר לצהרונים, ברשימה מצוין איפה יש צהרון ואיפה לא
    אצלנו ביבנה מעבירים אותם מהגן שלהם לגן שנמצא ממש קרוב,
    לא בהסעה (הגנים ממוקמים אחד מול השני).

בהצלחה
  • תודה בנות "יבנתי"
    טוב..אני אפתח אינטרנט בתחילת חודש הבא ונראה מה נותן האתר רישום

עכשיו אני מתחילה להיזכר שיש איזה קטע של הוראת קטע עם הבנק
    אבל אני לא זוכרת שצריך תלושי משכורת? זה למה? אולי אם מבקשים הנחה?
    ולא צריך אם לא מבקשים ? במקרה שלי אני מפחדת להביא שלא יוסיפו לי לתשלום
  • חחחחחחח
  • אנחנו נרשמנו שנה שעברה לגן, יש לך אפשרות לציין שני גנים שאת רוצה, לא בכל הגנים יש צהרון וצריך לציין ברישום שמעוניינים בצהרון.

• הבנתי שבחולון לדוגמא הרישום הוא רק דרך האינטרנט...
    לדעתי זה ממש עדיף... למה לחכות יום שלם במינהל החינוך?? זה בזבוז של זמן ועצבים...
    לא יודעת איך זה בבת ים אבל שווה לבדוק...

צהרונים לדעתי זה נושא מאוד רגיש בגלל כל הקטע של ההסעות - אותי זה ממש ממש מפחיד..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• נרשמנו לגן עירייה דרך האתר (אח"כ כבר ביטלנו את ההרשמה), אם את לא מקבלת הנחות מסויימות וכד'- את יכולה.
    בחוברת שקיבלנו היה רשום על כל גן אם הוא עד 13:30 או שהוא יול"א ולפי זה הורים רשמו.
    גני יול"א (יום לימודים ארוך) אין בכל העיר להבדיל מגנים רגילים אז צריך לבקש ספציפית את העדפתך.

• לא מתאיםן לי בכלל בלי צהרון מה אני אעשה איתו ב13:30?
  • אצלנו יש או גני יול"א או צהרונים פרטיים - שולחים הסעה מהצהרון הפרטי, שם אוכלים ארוחת צהריים ויש פעילויות עד 16 או 17.
    אולי בגן הנוכחי שלו יש צהרון אליו מגיעים מגני עירייה? אז יהיה לו הרבה יותר פשוט.

• היי מרינוש
    אני אגיד לך ממה שאני יודעת...
    אני רשמתי את יואב שנה שעברה לגן עיריה פה בעיר,
    אגב הרישום הוא ממש ליד הבית שלך...
    היא אמרה לי שבגלל שזו פעם ראשונה אז צריך לבוא ורק בשנים הבאות אפשר
    דרך האינטרנט...
    הבנתי שיש כמה גנים עם צהרון ויש גנים בלי צהרון ואז צריך לדאוג לצהרון....
    אם הצהרון רחוק אז יש הסעות....

שיהיה בהצלחה

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין

• יום נישואין
  • לי המליצו להירשם דרך אינטרנט.
    אף פעם לא הייתי מבולבלת כל כך כמו בנושא של גני עירייה
  • אני אגיד לך מה, זה מאוד מבלבל,
    ואין אחידות, בכל עיר זה שונה!!!!

אוף!!!!

ועוד משהו שמעצבן, שאת צריכה בינואר להחליט איפה הילד יהיה בספטמבר שעד בכלל לא יודעת מה יהיה עד אז,
    וגם מעצבן שכאילו שהורה אין לך שליטה על איפה הילד יהיה....
    סתם הרגשות שלי, גם אני מבולבלת מכל העניין....

שרית,

יום נישואין
  • תודה שריתוש
    גם אני קצת מבולבלת האמת לא נורא..הכל מסתדר בסוף נכון?
    תגידי..יואב לא הולך לטרום טרום חובה של עיריה? אני זוכרת שהיתה התלבטות..אני רק לא זוכרת מה נסגר בסוף...
  • היי מרינוש
    תראי איזה בלגן
    יואב הולך לטרום טרום חובה של הערייה ,
    בגן הזה יש ילדים שהם בטרום טרום כמו יואב, ויש ילדים שהם בטרום חובה,(רק טרום אחד..)
    שנה הבאה הגן של יואב הופך לחובה,
    זאת אומרת שהילדים שבטרום חובה ממשיכים,
    והילדים שבטרום טרום חובה צריכים לעבור לגן אחר, ובו להיות בטרום חובה ואחר כך חובה...
    הבנת? אם הבנת תסיבירי לי מה הולך פה?????????????????????????

שרית,

יום נישואין
  • דווקא הבנתי יש הגיון בדברים האמת....הם לא יכולים להעביר את כל הילדים לגן אחר בגלל שעלו כיתה אלא ממשיכים עם אותם ילדים כיתה מעל..זה ברור...אבל אכן לא ברור מה עושים אלו שהם בעצם בטרום-טרום...
    בקיצור טררם אחד גדול
    אותי מאוד מטריד נושא הצהרון..., הסעות לא באות בחשבון, מתנסים גם אני צריכה ממש גן עם צהרון...ואני כמו מלי כנראה..אם לא אמצא כזה- לא אעלה אותו לגן עיריה..שישב עוד שנה בגן שלו, סביר להניח אם אני לא אמצא - גם כל ההורים של הילדים (חברים של דן ) מאותו גן גם לא ימצאו והם כולם ימשיכו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה