עוד שאלה בנושא גני עירייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אצלנו בב"ש הרישום מתחיל ב- 06.01 והוא גם יהיה דרך האינטרנט.
    ב- 04.01 יהיה "יום פתוח" בגנים (כולו שעתיים, בין 17:00 - 19:00 ) על מנת לעבור בין הגנים ולהתרשם.
    כמה גנים כבר אצליח לראות בשעתיים?
    ועל מה אני אמורה לשים דגש?

יש גן אחד שהוא ממש קרוב לבית שלי, אבל צמוד לגן התחילו השבוע לבנות קומפלקס דירות כך שמבחינתי הגן ירד מהפרק
6 תגובות
עמוד 1

• לדעתי אין הרבה מה להתרשם, הרי המבנה הוא הפרט הכי שולי ה"פרטים" החשובים באמת זה הצוות ודרך העבודה, קצת קשה להתרשם מצוות כשהילדים לא נמצאים, יחד עם זאת - זה יותר טוב מאשר אצלנו שבכלל אין ימים פתוחים....
    הכי טוב לטעמי לשוחח עם אמהות שילדיהם נמצאים בגנים ולשאול אותן...

• לנו אתמול היה "יום פתוח" גם מ 17:00-19:00
    רק שקיבלנו את המכתב באותו יום!!!!
    בשעה 18:00!!!
    הלכתי רק לגן אחד שאני יודעת שלשם אני רוצה לשלוח אותו
    הוא לא באיזור שלנו אבל בגלל שגם ההורים שלי עוברים לשם חודש הבא
    וגם ההורים של בעלי גרים שם יאפשרו לנו לרשום...
    הן היו מקסימות אבל גם לא "מתעלקות" סיפרו לי קצת על הגן, על החוגים שיש להם הראו לי קלסרים של ילדים בגן ראיתי שעובדים איתם הרבה על הא' ב' ומספרים,
    האמת שהרבה דברים כבר ידעתי כי הבת של בת דודה של בעלי בגן הזה, שנה הבאה הם יהיו יחד
    הגן מרווח מאוד ומאוד נקי
    עידן ישר התחיל לשחק אבל לא הסכים לדבר איתן כשפנו אליו
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • גם לי אין מושג, אנחנו קיבלנו היום זימון לרישום וזה אצל חמותי אז אין לי מושג על פרטים.
    אני כן יודעת לאיזה גנים הייתי רוצה לשלוח את אריאל בסביבה שלנו אני צריכה לשנות את הספח מגורים בתעודת זהות להורים שלי
    המפגרים בעיריית חולון שלחו לפי כתובת שרשומה במשרד הפנים ולא לפי כתובת תשלום ארנונה כמו שהם אמרו.
  • תמי הכתובת זה לפי הכתובת בספח ולא לפי ארנונה בדיוק ההפך
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ת-ק-ד-י-ש-י (אני כותבת עם מקפים כי משום מה האתר חושב שכתבתי קללה אז יצאה מילה עם כוכביות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה