סקר על הבוקר..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות....
    סקר כזה לא זכור לי שהיה...

התעוררתי ב 3 בבוקר
25 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי ששאלתי אם לנשים בהריון מותר לעבור בגלאי מתכות. אני אפילו זוכרת אלו בנות ענו לי - אדווה ושני א. (היא כבר לא גולשת כאן). זה היה לפני כמעט חמש שנים.
    סקר חמוד
  • סקר מגניב... אבל למען האמת.... כבר כמעט 4 שנים- אני ממש לא זוכרת....
    אני רק זוכרת שמה שהביא אותי לפה היה המחשבון הריון
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• לא היה לי את מי לשתף על ההריון שלי.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • איזה סקר חמוד
  • אני נראה לי שאלתי על איך זה יכוללהיות שאין לי שום בחילות וכאלו ..
  • סקר טוווווב
  • אני שאלתי כמה זמן אחרי שמפסיקים לקחת גלולות אפשר להתחיל לנסות...
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • אני חיפשתי בגוגל על מקרים כמו שהיה לי עם התינוקת (מוות עוברי תוך רחמי), הגעתי לפורומים כאן.
    בהתלחה הייתי יותר באתר של הרופאים (גם שאלתי שם שאלות) ואז נכנסתי לפורום תמיכה הדדית, וכשהפכתי לאמא הגעתי להורים חדשים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אחלה סקר
    ומדהים כמה שאנחנו זוכרות הכל

אצלי זה היה בצהריי יום שישי .... חזרתי מהשקיפות העורפית והרופא שם אמר לי שהעובר מתאים בגודלו לעובר פחות שבועיים מהמחושב עפ"י הווסת ( הבנתן אותי.. ) ושהמשקל של העובר נמוך ... אני ישר נכנסתי לסרטים ובלה בלה בלה... הגעתי הביתה ישר נכנסתי לאינטרנט ועשיתי חיפוש כמה אמור לשקול העובר בשבוע כזה ומה אומר ההפרש בגודל העובר... והגעתי לכאן יותר נכון לפורום תמיכה... קיבלתי המון תמיכה המון אהבה וכמובן תשובות לשאלות
  • אחלה סקר
    ומדהים כמה שאנחנו זוכרות הכל

אצלי זה היה בצהריי יום שישי .... חזרתי מהשקיפות העורפית והרופא שם אמר לי שהעובר מתאים בגודלו לעובר פחות שבועיים מהמחושב עפ"י הווסת ( הבנתן אותי.. ) ושהמשקל של העובר נמוך ... אני ישר נכנסתי לסרטים ובלה בלה בלה... הגעתי הביתה ישר נכנסתי לאינטרנט ועשיתי חיפוש כמה אמור לשקול העובר בשבוע כזה ומה אומר ההפרש בגודל העובר... והגעתי לכאן יותר נכון לפורום תמיכה... קיבלתי המון תמיכה המון אהבה וכמובן תשובות לשאלות
  • וואי אני לא זוכרת בדיוק היה לפני 3 שנים
    אחרי שילדתי את דביר אני זוכרת בהתלה שרק הגבתי ולא שאלתי שאלות
    ולקח לי זמן לשתף ולהחשף
  • אני ביקשתי פרטים על דיקור מי שפיר.
    הייתי בהיסטריה.

אני זוכרת שכמה בנות ענו לי ובמיוחד אני זוכרת את שרוני (שרוני2) שממש הנחתה אותי איך לפעול לאן לטלפן וכו'.
  • מישמיש יפה לך איזה זיכרון את גדולה
    לפני ההריון של יותם נקלטתי להריון ורציתי לדעת מה אומר בטא 27 נכנסתי כך לשאלות וככה מצאתי את פורום תמיכה ושאלתי שם. כמובן שההריון לא היה תקין, ומילנה היקרה שלנו חיזקה אותי כל כך שבחיים לא חשבתי שאחרי 5 שנים של נסיונות להקלט להריון מישהו יצליח להרגיע אותי.
    בנות הפורום הזה מקסים ולא משנה כמה אני פה אתם תמיד בליבי, יש פה בנות מיוחדות שלעולם לא הייתי מכירה לו מצאתי את הפורום המדהים שלנו.
  • יפה לכן לזכור

• אני חושבת כמעט בטוחה ששאלתי לגבי ההפרשות החומות שיש לי, ואם זה תקין.
    היה לי משבוע 5 עד שבוע 13 הפרשות חומות ברמה של מחזור
  • רוב ההריון הייתי באתר הזה במחשבון הריון ושבועות הריון
    כל יום הייתי קוראת על השבוע שאני נמצאת בו

וחודשיים לפני הלידה התחלתי להכנס לפורום ולקרוא הודעות עד שנכנסתי ונרשמתי
    ולא שאלתי שום שאלה ראשונה
    ישר נתתי עובדה שאני מצטרפת וברוכה הבאה
  • שאלתי שאלה על עגלות...
    מאז ועד היום (3 וחצי שנים אחרי) אני עדיין באובססיה על עגלות
  • הייתי בסוף סוף סוף תשיעי בהריון של שקדי
    כתבתי הודעת ייאוש שההריון הזה לא רוצה להגמר....

• יאאאאאאאאא נראה לי שזאת אותה שאלה שאני שאלתי

• האמת שאלתי שאלה די מבאסת
  • ממש לא זוכרת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה