הייי בנות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נשמע?
    בטח הבנתן שילדתי בקיסרי מתוכנן ביום ראשון.. אני עדיין בבי"ח עד יום שישי. הניתוח עצמו היה חוויה מתקנת לעומת הלידה הטראומטית של אוראל.. ההחלמה קצת יותר קשה אבל לאט לאט משתפר. הנסיכה החדשה דומה קופי לאוראל שנולדה וקוראים לה - תהל!
    אני אעלה תמונות שלה בהמשך ואעדכן חתימה כמובן, מקווה להיות פה יותר פעילה שיהיה לי זמן
18 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב מאמי
    אם את רוצה בחתימה אוכל לעזור
  • לא מבינה בהנקה. לא הנקתי את עדן וסביר מאוד להניח שלא אניק גם את הבא בתור. (לא כי אני לא רוצה פשוט כי אין לנו חלב במשפחה. לאמא שלי, לסבתא שלי, לדודה שלי ולי לא הייתה טיפת חלב לתת לגוזלים)
    שיהיה בהצלחה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • היי, מזל טוב!!!
  • מזל טוב!!!
    [.

• שם מקסים
  • מזל טוב
    בצוות האחיות בתינוקיה אמורות להיות יועצות הנקה, תבררי מתי אחת מהן נימצאת ותבקשי שתיגש אלייך

• מזל-טוב יקירה
    גדלי אותן בנחת
  • מזל טוב
    שם מהמם לגביי הנקה מה שפיתוש אמרה זה נכון מאוד
    ויועצות הנקה גם אמרו לך
    בהצלחה כל ההתחלות קשות
  • בתשי אל תתני לה השלמות עם בקבוק כי כמו שפיתוש כתבה בסוף לא יהיה לך מספיק חלב ..גם מה שהיא תתרגל מהר לבקבוק ותתעצל להתאמץ לינוק
    תני לה לשבת כמה זמן שצריך, אם כל היום אז כל היום
    ככה זה בהתחלה, אל תוותרי אם זה חשוב לך..אין כמו ההנקה. תתייעצי שם עם היועצות...אני כל הזמן נדנדתי להן והן ממש עזרו לי....
    ואני שמחה שהניתוח הזה תיקן לך את חווית הניתוח הראשון...עשית החלטה נכונה

וכמו שאמרתי לך בטלפון זה השם שאני אהבתי ...
    יאללה תחזרי הביתה כבר בשישי ובואי לפייס

• מזל טוב!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • המון מזל טוב ,שם מהמם !!!!!
    לא יודעת לגביי הנקה

• המון מזל טוב להצטרפותה של תהל למשפחה-שם מקסים!
    כמו שהבנות רשמו תתייעצי בבית חולים עם האחיות הן יכולות לעזור.
    שמחה שהייתה לך חוויה מתקנת ואת תראי שתוך שבוע את בן אדם חדש כאילו לא היה כלום- בכל אופן ככה זה היה אצלי.
  • ראיתי את התמונות שלה בפייס - איזה מהממתתתתת!!!!!!!

לגבי הנקה - מסכימה עם כל מילה של פיתוש. ככל שהיא "תשב" יותר על הציצי - ככה יהיה לך יותר חלב ואח"כ היא תינק פחות.

שאיבה רק עוזרת לחלב להתגבר - אני אולי כן הייתי שואבת עכשיו, להגביר את הזרימה. בהצלחה מאמי!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מזל טוב להולדת תהל, הרבה אושר ונחת !!!!
  • מזל טוב!
    אני כן שאבתי אחרי שני הקיסריים שעברתי כי זו הדרך הטובה ביותר (לי לפחות) להאכיל את התינוקי בחלב אם..
    אחרי כמה ימים כבר ביססתי את ההנקה...
  • בשעה טובה!!
    לגבי ההנקה - ממליצה בחום לקחת יועצת הנקה, יש גם דרך הקופות והן מגיעות הביתה בעלות ממש סימלית.
    בהתחלה ההנקות מאוד ארוכות. יכול להיות שהיא נרדת לך על הציצי? אם כן תעירי אותי בליטופים באוזן או שתנתקי אותה מהפטמה. ההנקה לא אמורה להימשך מעל ל-40 דקות.

מיטל
  • מזל טוב
    הרבה אושר בריאות ונחת מהנסיכה הדנדשה ......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אמא גאה ל 2 אוצרות :

יובל נולדה בתאריך 4.1.07

דניאל נולד בתאריך 1.8.09
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה