שאלה לכל מי שמבין באוכל:-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,שאלה לי-הבת שלי סובלת מעצירות אני נותנת לה לשתות מים,שמן,מיץ שזיפים,מיץ עגבניות.זה מה שאני מכירה.יש למישהי עוד רעיונות שיכולים לעזור?
    דבר נוסף-מאכלים משמינים{אני יודעת שיש הרבה}אבל אלו מאכלים אתם נותנים לילדים\פעוטות שלכם אולי אקבל מזה עוד רעיונות-אני צריכה {ממש לא בשבילי:-)העשרה קלורית.רעיונות יתקבלו בברכה..
10 תגובות
עמוד 1
  • מה קורה?
    עוד לא נפתח לה התיאבון? לנופר בלי עין הרע נפתח יופי

• היי

לעצירות אפשר לתת גם מיץ תפוזים טבעי, ותלוי בגיל אבל גם ברבה מאכלים חלביים גם יכולים לעזור.
  • בת כמה היא?

• הבת של אחותי בת שנה וארבע
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • היא כבר את בשנה וחצי והמשקל שמור במערכת
    בכל מקרה אני מנסה כל הזמן לתת לה לאכול,הבעיה היא שהיא אוכלת בהמשכים ובדוגמיות,מתסכל משהו..בנוסף היא לא מוכנה לקחת תחליפי חלב.הלוואי שהיא היתה לוקחת זה היה עוזר לה למשקל כי רק אוכל רגיל בכמות הציפורית שהיא אוכלת לא בדיוק עוזר.התייעצתי עם רופאים בתחום ואמרו לי כל עוד שהיא עולה בהיקף ראש וגובה המשקל פחות מדאיג בקיצור היא מטופלת מכל הכיוונים גם מבחינת פיזיוטרפיה שהיא צריכה המון.יהיה בסיידר..
    ואחותי היקרה!אתמול ניסיתי לדבר איתך כמה פעמים כך שלא הספקתי להגיד לך על נויה זה בא והולך..
    תודה על ההמלצות בנות
  • אה אתן אחיות? לא ידעתייייי
    יפה יש פה גם משפחה

אז הבת שלך בגיל של אוריה שלי בערך
    לגבי העצירות את מודעת לכל התרופות סבתא, אבל כשאוריה הייתה יותר קטנה וסבלה מעצירות
    נתתי לה בייביזים
    ואת יכולה להביא לה גליצירין לילדים...

לגבי האוכל....
    אני נותנת לאוריה כל מה שאנחנו אוכלים כמעט.....
    היא אוכלת מנה קטנה בינונית, עד שהיא מראה סימן שהיא לא רוצה אז אני לא נותנת...
    לא לוחצת עליה...
    היא גם בפעוטון עד 3 וחצי ושם היא אוכלת
    היא מגיעה לבית ואני נותנת לה ארוחת ערב, פתיתים חלביים/ קוסקוס חלבי
    פירה פעם עם בצל פטריות או בטטה, ספגטי חתוך ממש, אורז עם ירקות
    חביתה גבינה לבנה אבוקדו, ביצה מרוסקת עם גבינה
    קוסקוס בשרי עם עוף וירקות
    לביבות

תאכלי איתה, תשעשעי אותה, שימי לה תוכניות שהיא אוהבת
  • היי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • נטלי,מילנוש תודהכן אנחנו אחויות אבל את הריבים לא עושים על גבי הפורום רעיון מצוין פתיתים חלביים לא חשבתי על זה לגבי דיסות היא לא אוהבת כך שהיא לא נוגעת בכלל במטרנה,אם היא היתה אוכלת בטוח היתה עולה במשקל...אגב,הלוואי שהיא היתה שוקלת 13 קילו אני לוקחת אותה לפיזיוטרפיה כבר כמה חודגשים טובים בגלל היפוטוניה\חולשת שרירים אז אנחנו עובדים קשה...לא משעמם בכלל אבל יהיה בסדר בעזרת ה.
  • אם היא אוהבת מרקים תעשי לה מרק עדשים חומים
    זה בריא ומזין
    שימי המון ככה שיהיה גם מה שיכנס לקיבה

אפשרי אולי תשחק איתה במשחק במקביל לארוחה ותוך כדיי המשחק לתת לה לאכול
    בהצלחה

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
  • טוב גם אצלנו יש בעיית משקל...אצלי היא בת שנתיים ושוקלת 10 קילו ממש רזונת וגבוהה בקושי אוכלת אבל אוכלת בעיקר דייסות כי בארוחות היא די מנשנשת...לא אוכלת...תתני לה בעיקר פחממיות אורז פתיתים ספגטי אטריות תפוח אדמה ציפס ולחם עוגיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה