בנות יקרות- דעתכן בבקשה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאור בעיות לוגיסטיות לאחרונה בעבודה צצה לי המחשבה בימים האחרונים להפחית את חלקיות המשרה ולהתעסק במשהו אחר בשעות הפנויות.
    משהו אחר אבל עדיין בתחום העבודה.

האם הייתן לוקחות תומכת לאחר לידה?
    הכוונה למישהי שתכוון ותדריך על הטיפול בתינוק בימים הראשונים בבית? במיוחד בלידה ראשונה?
    אני חייבת לגבש החלטה...
    אשמח אם תעזרו לי....
    נגיד מפגש של 2-3 שעות בבית שלכן?
    כמובן גם הדרכה בהנקה לפי הצורך.
    אם כן כמה הייתן משלמות?

תודה לכל העונות!

17 תגובות
עמוד 1
  • אחרי ילד ראשון כן .
    את האמת היתי מעדיפה כמה מפגשים של שעה וחצי שעתיים , הדרכה בתחום טיפול בתינוק , אמבטיה וכו . סה"כ 6-7 שעות במצטבר . אם זה היה עולה בסביבות 1000 ש"ח היה מקובל אלי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מסכימה עם אלינה...
    [URL=http://?]
  • אני עכשיו מוכנה לקחת אותך
  • בטח שאפשר יעל
  • לדעתי בילד ראשון יש המון דברים שמאוד היתי שמחה לקבל הדרכה ותמיכה עם ילד שלי במיוחד במקרה שלך מדובר על אוחות מוסמכת (לי אישית השכלה פורמלית ורשיון מאוד חשובים ).
    אפשר בשקט לבנות מין מתכונת מינימום כמו שכתבתי - אמבטיה וכו ', טיפול בעזור הטבור, האכילה (הנקה למי שרוצה )אבל לזרום עם אמא ובלי הרצאות על היתרונות וכו', צריך לזרום אם אמא , דברים בסיים של טיפול בגזים , מסאג' הבטן וכו' , אפילו להחזיק נכון לגראפס (לי בזה היתה בעיה

http://www.holdthatpic.com/
  • תומכת לאחר לידה זה מעולה לדעתי, במיוחד עם הילד הראשון!
  • לילד ראשון אני ממליצה בחום
  • כמו רובן, גם אני חושבת שבילד הראשון זה מאוד חשוב!!
    זה כל כך עוזר!
    מהילד השני ואילך, לא הייתי לוקחת.
    אני מספיק מנוסה כדי לדע לטפל בילד שלישי

• אדווה, ילד שלישי?
  • גליה - אני יכולה לומר מניסיוני המר - שבהחלט כדאי אחרי לידה ראשונה להזמין הביתה מישהי שתתמוך ותעזור. לי היה סיוט עם ההנקה. ממש רציתי להניק ולא הצלחתי - והזמנתי יועצת הנקה מדהימה!! דרך דיאדה. היא לקחה 450 ש"ח אז, אבל היתה אצלי כמה שעות טובות, ניסתה, הסבירה, לא התייאשה. גם היתה איתי בקשר טלפוני אח"כ כמה ימים. אמנם לא הצלחתי להניק כמו שרציתי - אבל היא נתנה לי בסיס טוב לקטנה שלי. באתי עם ידע, מנוסה, מוכנה.

עד היום אני זוכרת אותה - ולא אשכח. בעיניי זה חשוב מאד
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטל, את יכולה בבקשה לשלוח לי את הטלפון של יועצת הנקה?
  • עניין העזרה החיצונית בלידה ראשונה אינדיווידואלית לכל אחת.
    אני למשל לא הזדקקתי לכך, כי אמא שלי עזרה לי המון! בזכותה גם הצלחתי להניק.
    שיהיה לך בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גליה,
    גם אני חשבתי ללכת להיות דולה אחרי לידה, אני חושבת שכיום כשהאמהות והמשפחות כבר לא גרות קרוב כ"כ, כשכל מה שאת צריכה זה הדרכה בסיסית של מקלחת, לחתל, וסתם לשאול מלא שאלות או שיעמוד סיר עם אוכל במקרר - זה מאוד חשוב.
    הבעיה היחידה שאני לא יודעת אם יש לזה שוק.... אני מקווה שכן כי אני חושבת שכשיש ביטחון בדברים הבסיסיים הרבה יותר קל לתפקד עם כל השאר...
    מאחלת לך המון המון המון הצלחה ושתהיה לך לפחות אם חדשה אחת לשבוע
  • נטלי, עד כמה שאני זוכרת את גרה רחוק.....

הבחורה שהגיעה אליי לא מגיעה לאזור שלך
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • באסה
  • השאלה שלי היא:
    איתמר רוצה (לעיתים קרובות) לאכול כל שעתיים וחצי ולא כל שלוש...
    הוא אוכל 120, שוקל 4.5 קילו ועדיין הוא מתחיל לצרוח אחרי שעתיים לפעמים ואני מושכת אותו כמה שאני מצליחה (נפשית).
    האם כל כך נורא שאוכל כל שעתיים וחצי?

(אני מנסה קודם להרדים אותו, לבדוק אם גזים וכו)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לא נורא.
    ילד לא נולד עם שעון אלא עם רצון. אם זה לא גורם לו לכאבי בטן מיותרים, פליטות ואי נוחות- שיאכל לפי רצונו. תשמרי על כמות מאוזנת של אוכל ביממה- אולי קצת להפחית לו בכל ארוחה כדי שיקבל ביממה אותו הדבר.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה