מסיבת פיג'מות - רעיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אמרתי לאביאל שאני רוצה לעשות לו סתם בשביל הכייף וחיי החברה גיבוש בין החברים מסיבת פיג'מות בלי שינה ככה איזה כמה שעות אחרי הלימודים משעה 16:00 בערך עד שעה 20:00 מסיבה שיזמין איזה 5-6 ילדים מהכיתה ונעשה מסיבה קטנה הילדים המוזמנים לא צריכים להביא כלום אני דואגת להכל הם רק צריכים להגיע. אביאל בחר את הילדים שהוא משחק איתם כדורגל בהפסקה.
    חשבתי:
    להזמין להם סרט + פופקורן וחטיפים
    ארוחת ערב להזמין פיצה
    כשהם מגיעים לשחק משחקי חברה כמו: בקבוק עם נר, פיצוץ בלונים, חבילה עוברת, נייר טואלט, קצת מוסיקה ולרקוד בכל זאת הם בנים וצריך להוציא מהם את כל האדרנלין.
    רעיונות אחרים עם למשיהי יש.
    תודה

8 תגובות
עמוד 1
  • איזה רעיון מטריף!!!

אלעאי חולה חברה, ממש שווה לי ליישם את זה

• אחלה רעיון

משחק הכיסאות
    אם את מכירה טוב את החברים שלו אז שאלון כזה תתני להם כרטיסיות עם שמות שיבחרו בין השמות
    נגיד מי הילד עם הציונים הגבוהים ביותר

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפי תודה מותק על הרעיון אבל אני רוצה להוציא אותם קצת משגרת הלימודים ולא רוצה לשאול אותם על לימודים את יודעת בכל זאת הם לומדים כל יום עד 14:30 עם האופק החדש הזה ובאמת שהם לומדים אז קצת כייף אחר הצהריים בלי שאלות על בית ספר וכאלה.

• יש כל מיני משחקים שהאחייניות שלי משחקות יחד עם אלעאי ו-רון.
    נגיד 123 דג מלוח! הם חולים על זה!!!!!

• תודה אדוה זה באמת משחק שילדים אוהבים
    כן חשבתי גם להפוך קצת את הבית לפזר כריות על הרצפה וכאלה לתת אוירה של מסיבת פיג'מות כזאת לפני שינה וכאלה נראה איך אני עושה את זה.

• יואווווו אני מתמוגגת על הרעיון!!!!!!!!!!!!!!

• אדוה מותק יש לי מלא רעיונות בראש ועכשיו שאני לומדת את הפקת אירועים בכלל כל השיעור המורה מדבר והראש שלי עובד ברעיונות שחבל על הזמן והוא שואל ואני עונה אני מקווה שזה ימשיך.

• כבר סיפרתי לך שזה החלום שלי? להפיק אירועים?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה