:( הניתוח מתברר לא הצליח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשארה לדנדוש החסימה עדין לא ברור אם מלאה או חלקית היום לקחתי אותה לרופאת הילדים מאחר וכבר מספר ימים היא דומעת מן העיניים הבוקר שהתעוררה לא הצליחה בכלל לפתוח את עין ימין ניגבתיי עם מגבוני דר' פישר המיוחדים של העיניים וניסיתי לעזור לה לפתוח אך ללא הצלחה לבסוף רק לאחרכשבע דקות של ניסיונות הצליחה לפתוח עם בכי שכואב לה בעין והצביעה על עין ימין לקחתי אותה לרופאת הילדים שאיבחנה שיש דלקת קודם בעיין שמאל שמאוד נפוחה ואז אמרה שגם העין השניה שלא נפתחה בחגיגה וזה מראה על המשך החסימה
11 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך מצטערת

• וואי מסכנה קטנה

• מקווה שהרופאה בילבלה דלק עם חסימה ושהכל בסדר
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• ואם זה סתם דלקת עניים ? את בני לדוגמה ידביקו שהוא היה בן שבועיים בבדיקת תינוק שיגרתית . דיברו על כל מני סיפורים, משהו מולד - בסופו של דבר שמנו משחה אחרי בדיקת תרבית של הפרשות וזה לא חזר מאז (4 שנים כן ).
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה התחלתי לה אנטיביוטיקה עכשיו הזמנתי לה חבר הביתה שאמא שלו רצתה שנלך עם הילדים לקניון ובגלל העיניים שלה סירבתי להיות איתה בחוץ היא היתה גיבורה ונתנה לי לשים לה משחה בלי בעיות
    אני מקווה שבאמת הרופאה בילבלה אבל הסיכוי קלוש כבר שבוע + יש דמעות בין פעמיים לשלוש פעמים ביום וזה בלי לבכות אומנם לא אותה כמות כמו קודם אבל זה קיים וגם הפרשות צהובות יש כל בוקר
    שוב אני אומרת אני אשיג את המספר של המומחה בקניון ויצמן במגדל המרפאות שמעל הקניון שיבדוק שוב ובמקביל נחכה לתור באיכלוב
  • רפואה שלמה

רק בריאות

אמן
  • תודה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• לא יודעת מה לכתוב לך.. רק בהצלחה בהמשך

• רק בריאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה