אמאלה איזה דבר מפחיד קרה היום ליד המעון - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם זה היה קורה לדנדוש הייתי מפוצצת אותה הסיפור הוא כזה היום עברה ליד המעון איזו נרקומנית בת ז****************** ופתאום העיפה כאפה לאחת התינוקות שהיתה בידיים של אמא שלה כל האמהות היו בשוק ו
14 תגובות
עמוד 1
אני הייתי מרססת אותה בגז מדמיע עד שהיתה צורחת לאלוהים שיציל אותה לא סתם אני מסתובבת עם מיכל גז מדמיע בתיק, על כל צרה שלא תבוא. איזו חלאה
אם זה היה קורה לי ומישהי הייתה נותנת לעדן כאפה סביר להניח שהייתי יושבת בכלא. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
כמו שכתבתי הייתי מפוצצת אותה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
כנראה שהייתי קופאת במקום, אחרי שהייתי מרגיעה את אביב/נועה, הייתי יוצאת במרדף עליה, שהסרט צעקה היה נראה לה בדיחה לידו!!! "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
אויי ויי על החיים המחורבנים שלה עם היא רק תעיף מבט לעבר דיאנה ורק תחשוב להיתקרב..אני ממש לא מקנאה מה היה קורה לאותה אחת באותו הרגע..כול הנרקומנים שבסביבה היו לומדים לכח זה בטוח..
אם מישהו יעז להרים יד על התינוקת שלי הוא גומר עם מפרקת שבורה. וזה לא איום - זו הבטחה. גם אני אשב בכלא למשך שארית חיי, לא אתן לאף אחד לפגוע לי בגורה. [
אגב גם הבנתי שלא תפסו אותה וגם לא עשו עם זה כלום בסוף היום שאלך לקחת את דנדוש אני לא אתן לה ללכת לבד אלא רק בידיים שלי צמודה אלי שחלילה אותה ז***** לא תפגע לי בנסיכה הקסומה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
אחרי שהייתי יוצאת מההלם ומרגיעה את הגוזל, הייתי נכנסת בה בכל הכוח!! אבל למה לא הוציאו צו הרחקה? מדובר בגן ילדים, לא סתם?? הגננת היתה צריכה להגיש תלונה ושיעיפו אותה למקום אחר!
הייתי מתקשרת באותו רגע לבעלי שהיה מסדר את כל העניינים במהרה כמובן
אני לא הייתי מתעסקת עם השטן הזה בכלל
דבר ראשון בטח הייתי נכנסת להלם אחר כך היו צריכים לעצור אותי