מה אסור לדולה לעשות.. וסקר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4005326,00.html

בעקבות הסיפור המגעיייל שהתפרסם אתמול,

מי מכן לקחה או מתכננת לקחת דולה לליוי?

האם הייתן הולכות לדולה מין זכר? אם הייתן שומעות המלצות וסיפורים טובים..
    והוא היה מדהים וכריזמטי ועוזר לחברות שלך..?
    אני לא לקחתי דולה וגם לא מתכננת, אני צריכה אך ורק את בעלי באיזור, לא אף אחד..
    ודולה גבר- זו בכלל לא שאלה..
14 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שמי שלקחה תומך לידה ממין זכר, ציפתה לקבל שרות עם אקט מיני. לא ייתכן שמדברים על נושאים כמו עיסוי פירנאום, עיסוי פטמות, טחורים ועוד וזה לא יגלוש לפסים מיניים-----עם גבר!!!!!!!!!!!

מצטערת מאוד. לרגע לא רוצה לחשוב מה עוברת אישה הנאנסת אבל סליחה
    איך אפשר לאנוס אישה בהריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשהוא הוריד את המכנסיים שלו והזין שלו קפץ שמח מהתחתונים-גם אז היא חשבה שזאת שיטה טובה ללדת טבעי????
    לא מזכה אותו מהאשמה. הוא בן ****!!! ומקווה שיטפלו בו בכלא ויראו לו שיטות טיפול בטחורים חבריו לתא!!

כל הסיפור הזה מסריח!

• לא הייתי לוקחת דולה
    ובטח ובטח לא ממין זכר
  • אני לא הייתי לוקחת דולה וזה לא בעקבות הסיפור הזה אלה אני חושבת שזה מיותר
    אמא שלי אחלה דולה
  • בנות בתור אחת שמכירה את הסיפור הנ"ל (מקריאה מרובה בפורום המדובר )
    לא בוצע אונס כמו שאתן מתארות לעצמכן .ההגדרה לאונס מבחינה משפטית זה החדרת איברים או עצמים ל.....ומעשה סדום זה אותו הדבר רק בפי הטבעת וזה מה שנעשה שם .
    למען הסר ספק : דולה לא אמורה לעשות עיסוי פירינאום לא טיפול לטחורים ובטח שלא לסחוט קולסטרום מהשד לפני לידה. יותר מזה זו פשוט רשלנות פושעת מאחר וזה גורם לצירים מוקדמים ...

דולה אמורה לעזור מבחינת התמודדות עם כאב ע"י תנוחות ,תנועות וטיפולי שיאצו ועיסויים . דולה לא בודקת אתכן פיסית !!!!!
    מה שהוא עשה זו עבירה אתית על חוקי המקצוע .

האדם הזה עבר על חוקי המקצוע ,פגיעה האמון מטפל ומטופל וכמובן עשה דברים שמוגדרים בחוק כמקרה אונס ומעשי סדום .
    בנוסף ע"י הבטחת טיפולי חינם "הכריח" את הבנות הנ"ל להמליץ עליו ,בגלל שהכל בתחום הזה כ"כ פרוץ אף אחת מהן לא ידעה שמה שהוא עושה לא אמור לקרות ,הן כולן חשבו שהן מדמיינות ואולי משהו בהן לא בסדר בזה שהן לא מרגישות בנוח או מנוצלות .
    כל העיניין התפוצץ מכך שמישהי בפורום פנתה לאחת המנהלות בפורום שהיא דולה ושאלה אם המעשים הללו לגיטימיים וכך ניתגלו עוד ועוד מתלוננות מעל 40 .

אני אישית לא הייתי לוקחת דולה ובטח ובטח לא גבר .

• אף אחת לא נאנסה - תקראו את הפרטים!!!
    לא שופטת לא התפקיד שלי.
    לא הייתי הולכת בחיים לדולה ממין זכר
    עצוב לי רק לחשוב על זה שמישהו מנצל את התפקיד שלו כדי לפגוע במטופלת שלו (באופן כללי ולא ספציפית למקרה)

• לא הייתי לוקחת דולה ממין זכר!!!!!!!!!
    שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • לא הייתי לוקחת דולה ממין זכר.
    בשום פנים ואופן לא!
    אני חושבת שזה מצב מאוד אינטימי שאם לא הבעל או אמא או חברה טובה אז בהחלט מישהי ממין נקבה.
    אבל אצלי בכל מקרה זה רק ניתוחים
  • דולה- למה לא....
    גבר דולה- אין מצב
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • כל הסיפור הזה זעזע אותי מאד.

הבנאדם הזה ניצל תמימות נשים בהריון שלא ידעו כלל מה מותר ומה אסור.

גם אני, בחיים, לא הייתי לוקחת גבר לא כמעסה ולא כמטפל ולא כדולה. בחיים.

לא מסוגלת שגבר אחר ייגע בי חוץ מבעלי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • לגבי הסקר:
    לא. ולא. לא לקחתי דולה מעולם, ולדעתי האישית - קצת מיותר...
    ומטפל גבר (מעסה, מטפל ברפואה משלימה או דולה) - לחלוטין וחד משמעית לא.

ולגבי העניין:
    אני מסכימה עם כל מילה של שרוני.
    ומעבר לכך שהאדם הזה עבר על כללי המקצוע ופרץ את חוקי האתיקה המתבקשים בסוגי עיסוק כשלו, קיים כאן עניין נוסף: העניין שבהפרת האמון הבסיסי שאמור להיות במקצוע בו קיימים יחסי מרות, ובכל פרקטיקה בה מתקיימים יחסי מטפל-מטופל, קיימים איזשהם יחסי מרות, הנובעים מעצם ההגדרה של "מטפל" ו"מטופל".
    והפרת אמון בסיסי בין בני אדם הוא בכייה לדורות, ודבר שהוא בעל פונציאל לפגוע בעתיד, במטופלות/ים עתידיות/עתידיים במקצוע זה ובמשיקים לו.

ולו רק בגלל זה - המעשה כל כך חמור ובלתי נסלח.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • לא לוקחת דולה, גם אני צריכה רק את בעלי ואמא שלי וזהו.
    חוץ מזה אני לא מרגישה בנוח כשמישהו זר נוגע בי, ועוד כשמדובר בגבר שלא בעלי.

• לא לקחתי ולא אקח דולות לא ממין נקבה ולא ממין זכר- סומכת על עצמי ועל הגוף שלי!
    חבל רק שעכשיו יהיה שם מוכתם לדולות ונשים יהססו לפנות ולקחת דולה.
    אני חושבת שיש משהו טוב בעניין - ראיתי את זה כשילדתי את מתן, הגיעה יולדת עם דולה שממש עזרה לה.
    בדיוק בעלי אמר לי שבוע שעבר "למה שלא תלכי ללמוד להיות דולה- זה מתאים לך".
  • תמי אני הייתי אמורה להתחיל ללמוד את זה עוד חודשיים וכרגע דחיתי את הלימודים.
    ואת האמת אחרי סיפור כזה לא בטוחה אם אני אלך לזה - סתם מקצוע מוכתם עכשיו

• לא הייתי לוקחת דולה ובטח שלא זכר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה