יש דבר כזה מספרה לילדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצא לי ללכת למספר גני ילדים , וראיתי שם מלא ילדים בגיל של איילי וגיל שנתיים, וכולם מסופרים טיפטופ.
    איפה מספרים את הילדים?
    מישהי כבר ביקרה אצל ספר ילדים(אם יש דבר כזה)?
    לספר רגיל אני פוחדת לקחת כי איילי זז כל הזמן וזה מסוכן מספריים וכל הבלאגן.....
    :55555

8 תגובות
עמוד 1
  • אני לוקחת את שחר למספרה רגילה אבל לא בתדירות גבוה
    בפעם האחרונה שהינו הספר אמר שהוא צריך להאריך קצת את השיער ואז לבוא אליו לסדר שוב שיצא כמו שאני רוצה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היי, בטח שיש.

אנחנו סיפרנו את ליאם פעם ראשונה במספרה מיוחדת לילדים, בצפון ת"א, למספרה קוראים "פוני".

בחורה מקצועית, יש שם מלא משחקים, בכל עמדה יש DVD, הכסא הוא בעצם מכונית וכו'.

אני חושבת שלפעם הראשונה ולא לקבל איזה פחד או משהו - זה נחמד בהחלט.

אחרי פעמיים הבאנו את הנושא והתחלנו ללכת לספר רגיל... עושה את אותה העבודה בפחות כסף

• יש בקריות את המספרה של עופר דנה
    שם אנחנו מסתפרים
  • גם עידן מסתפר במספרה לילדים מבחינתו זה חוויה... הוא מחכה לזה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • ברור מאמי
    בכל עיר יש מספרות המיועדות לילדים
    משולבות עם צעצועים ואטרקציות לילדים שמפחדים להסתפר
  • גם בקניון הזהב אם אני לא טועה יש.
    אופק הולך לספר רגיל.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• דווקא עם מספרה בקניון הזהב היה לנו נסיון רע . בסופו של דבר בני בכייף עולך לספרית שלי ומספרת אותו הכי יפה שיש .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני לקחתי את אריאל רק בגיל 3 ויש לנו ליד הבית ספר שהוא לילדים, יש לו כסא מכונית, ותוכי שמדבר- רעיון מבריק וגאוני.
    ובקצב הגדילת שיער של אריאל בפעם הבאה שלו נראה לי שזה יהיה לצבא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה