-
היי,
תראי.. ממש ממש קשה לי לקרוא את ההודעות שלך בזמן האחרון.
נכון- את רואה את ההתקדמות של דניאלה, את גאה בה ושמחה בה.
אבל את כל הזמן חושבת שהיא צריכה עוד.. שזה לא מספיק.. שזה עדיין לא שם..
בקיצור- אני חושבת שאת צריכה להרפות קצת מהדאגות! קצת להפסיק לחשוש.. להתחיל להאמין שהבת שלך היא כמו כולם!! באמת..
ולתת לה הרגשה שהיא הכי מושלמת בעולם.. היא לא צריכה להתקדם כרגע לשום מקום כדי להיות עבורך הכי מושלמת..
והרי הקטנטנים האלה יודעים להרגיש כ"כ טוב.
אולי החפירות של אחותך על חינוך מיוחד חלחלו אצלך קצת..
מה גן שפתי?!?
למה היא צריכה גן שפתי?
להיפך, לדעתי היא צריכה להיות בסביבה של ילדים גדולים, ללמד מהם..
הרי את תמיד אומרת שמויצו את לא מרוצה בכלל, לא? אז אל תשאירי אותה שם עוד שנה..
עד תחילת שנה הבאה יש עוד זממממן, וכמו שדנדו'ש מפתיעה עד היום, מן הסתם גם במהלך השנה היא עוד תמשיך להפתיע..
מקווה שיהיה לכם גן עירייה טוב.
-
נכון עמיתוש אני מאוד גאה ומאושרת מכל הישג קטן אבל בגיל שנתיים ושמונה לקראת גיל 3 דנדוש היתה ואני מדגישה את המילה היתה אמורה לדבר כבר ברור וחלק נכון נפלנו על 2 ניתוחים באמצע שבזכות הראשון היא נתנה את הקפיצה הכי גדולה והשני יש חשד שלא כל כך הצליח ותיאלץ לעבור עוד אחד אבל אני עצמי כאילו מרגישה שלא מספיק כי כמה שאני מנסה לשבת איתה לעבוד איתה (גם מחוברות עבודה והדבקה לגיל שלה) לא מצליח
גם במעון הן לא ממש מבצעות אחר הוראות הקלינאית כמוני (הן טוענות שזה לא התפקיד שלהן לתקן אותה ולחזור אחריה ואין להן זמן בשביל דברים כאילו)
אז כן אני בחשש שבגן עיריה היא תלך לאיבוד יותר
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
-
זה בכלל לא משנה מה היא היה אמורה להיות בגיל הזה..
יש טווח של נורמה, הוא רחב יותר ממה שהורים חושבים.
רוב ההורים חושבים שהטווח הוא החלק העליון שלו וכל מה שמתחת כבר מפחיד, חשוד ולא צריך להיות.
אבל לטווח הזה יש גם חלקים שהם טיפה יותר למטה.
נכון, לא תמיד כיף להיות למטה.. אבל עבור מישהי שעברה כ"כ הרבה בחייה הקצרים, גם להיות חלק מהטווח של הנורמה זה הישג, לא?
ויש ילדים שלא עברו כ"כ הרבה והם עדיין בטווח הנמוך של הנורמה!
רק להרגע...
טוב, אני חופרת..
רק רציתי להגיד לך שהילדה שלך נורמלית!!! באמת..
לגן שפה נשלחים באמת ילדים שיש להם בעיות ולא עיכוב התפתחותי.. בטח לא ילדים שמתקדמים בקצב כזה מהיר!
ובמעון- היא תהיה בתחילת שנה בת שלוש וחצי כבר.. אז אני לא חושבת שיש לה מקום שם עם כל הילדים הקטנים, מהם היא בטוח לא תלמד לדבר יותר טוב.
או שאני לא מספיק יודעת מה זה "כיתת גן" שבמעון.
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
אוהבי ה', יראי אלוקים.
אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
-
בכיתת גן במעון יש ילדים בסביבות הגיל שלה שבמהלך השנה יהיה להם 4 ורובם אולי כבר בתחילת שנה יהיו בני 4
וגם הבנתי שהשנה בכיתת גן יש שם ילדים שעדין לא גמולים והם בני 3+ דנדוש גמולה למעט לילה ושינה
ומוצץ ובקבוק בכלל לא במעון רק בבית (בקבוק אני הפסקתי להביא לה והגננת הראשית מברכת על כך והיא גם לא רוצה לשתות במעון מבקבוק יותר)
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
-
אם אני זוכרת נכון גם בגן עיריה כמו בויצו יש 35 ילדים בקבוצה . לגבי התפתחות יכול להיות רק לגרות אותה לדבר יותר. אבל את אמא ומכירה אותה הכי טוב , אז הייתי מציעה לך לפעול לפי תחשותיך.
[url=http://www.glitterfly.com]
-
תודה שבי
-
אני חושבת שאמא יודעת מה הכי טוב לילד שלה
תלכי לפי ההרגשה שלך
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי