הייתן מסכימות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לעבודה מהבית אבל עם קיצוץ בשכר?
    היום אני עובדת בר"ג ונוסעת שעה לכל כיוון בגלל הפקקים.
    אבל אני אוהבת לבוא לעבודה ועושה את זה בשמחה.
    בגלל שינויים בארגון יתכן ואני אתבקש לעבור לעבודה מהבית, אבל מכיוון שהתנאים שונים גם השכר יהיה נמוך יותר. אני עוד לא יודעת מספרים אבל רציתי להתייעץ:
    הייתן מסכימות לעיקרון של עבודה מהבית בשכר נמוך יותר ממה שקיבלתן כשעבדתן אצל אותו מעביד אבל במשרד?

13 תגובות
עמוד 1
  • זה אינדיבידואלי אבל במקרה שלי - כן!
    אצלי הנסיעה לעבודה עולה כ-1,000 ש"ח בחודש (דלק) לכן אם מקצצים לי ב-1,000 ש"ח ואני לא צריכה לנסוע- זה משתלם..בהנחה שזה הקיצוץ המדובר.

אבל לא בכל עבודה זה מוצדק.. מה הקטע- למה "מענישים" אותך על זה שאת עובדת מהבית?
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • אם את עושה את החשבון של שעתיים נסיעה כל יום והוצאות על דלק, כדאי לשקול אם זה משתלפ כלכלית.

גם אני נוסעת שעה בבוקר בפקקים והוצאות הדלק בהתאם, אבל הורדה של 1000 ש"ח לי אישית לא הייתה משתלמת, למרות שהייתי שמחה לעבוד מהבית

• אני אישית לא כי זה לא היה לי משתלם
  • כן הייתי עושה את זה בכיף
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תלוי כמה מקזזים אבל בגדול הייתי עושה את זה...
    תחשבי על זה שאחרי הלידה בע"ה תוכלי להיות עם הבייבי בבית ולא תאלצי לצאת לעבודה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • היתי עושה את זה, גם עם הקיצוץ בשכר
    You're my heart, you're my soul

• הייתי מסכימה בהחלט

"אתה הדבר הכי טוב בעולם...
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי
    איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"

• תודה בנות

• זה מאוד אישי
    אני לדוגמא - לא היתי מוכנה לעבוד מהבית גם אם היו מוסיפים לי למשכורת
    אני פשוט חייבת לצאת מהבית..אני חייבת להתלבש, להתאפר ולהיות בסביבת אנשים לי אישית מאוד קשה לשבת בבית גם אם זה במסגרת עבודה שלי
  • אצלי כל שקל שנכנס - הוא ברכה.

אני מעדיפה לצאת מהבית - ולא להשאר בו. אני אנבול אם אשאר כל היום בבית
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני דווקא הייתי מסכימה
  • אני כרגע עובדת מהבית וגם לומדת מהבית

יש לזה יתרונות וחסרונות

היתרונות : את עובדת בשעות נוחות לך. יש לך יותר זמן עם הילדים. אין את ההתארגנות הלחוצה בבוקר.
    חסרונות: צריך משמעת עצמית וזה קשה לפעמים. השיעמום . את לא רואה אנשים...

אני אישית מעדיפה לעבוד מחוץ לבית אבל כרגע ההחלטה הייתה לטובת הבת הקטנה שלי שהיא בהנקה מלאה ועדיין קטנה
  • אני ממש הייתי רוצה לעבוד מהבית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה