אוף איזו באסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שיחה שהיתה לי בבוקר עם סמדר
    סמדר :אמא אתמול מ' [הסייעת בגן] נגעה לי באיבר פרטי שלי
    אני: איזה איבר פרטי?
    סמדר: היא החזיקה לי חזק את היד וזה כאב לי וגם צעקה עלי.
    אני כמובן נרגעתי כבר חשבתי על סרט רע הרבה יותר
    אני:למה היא כעסה עלייך?
    סמדר: כי השתוללתי.
    כמובן שזה בסדר מבחינתי לכעוס על ילד שמשתולל אבל לתפוס חזק את היד??

התקשרתי לגננת ואמרתי לה :תקשיבי טוב, אם עוד פעם אחת אני אשמע משהו כזה על מ'
    אני כבר אדאג לכתוב עצומה שיפטרו אותה ואני אחתים את כל ההורים

ולהדגיש שזו לא פעם ראשונה שאני שומעת תלונות על מ' שהיא צועקת ,שהיא עצבנית וכו'... למזלה היא לא אלימה פיזית
    האם לדעתכן נהגתי נכון? ואם כן ,אז למה אני מרגישה חרא עם עצמי? אולי הגזמתי כלפיה?? הרי היא לא הרביצה...
    בקיצור אני לא מרגישה טוב עם התוקפנות שלי ,כל פעם תאקל עם סייעת אחרת...
    אבל הסייעת הזו באמת הגזימה הפעם, אוףףףףףףףף
    יכול להיות שהיא תתנקם בילדה בגלל שהיא מסוכסכת איתי? או שסביר יותר שלא?
8 תגובות
עמוד 1
  • עשית טוב מאוד
    שידעו בגן שסמדר מספרת הכול בבית שיחשבו טוב טוב לפני שעושים משהו לילדים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קודם כל עשית טוב מאוד.
    דבר שני אם הסייעת הזאת חכמה היא תתפוס מרחק מסמדר.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • עשית נכון, לתפוס את הילד ביד זה לא לעניין בכלל
  • אגב גם לי זה קרה כשהייתי סייעת של צהרון בי"ס יסודי, היתה ילדה חוצפנית לגמרי ,בכיתה ג' שאמרה לי "מי את חושבת שאת? מטומטמת את לא תגידי לי מה לעשות וכו' וכו'" אז תפסתי אותה חזק מהיד וצעקתי עליה.
    מיותר לציין שקיבלתי נזיפה רצינית ממנהל המתנ"ס...ובצדק, אסור היה לי לגעת בה אפילו שלא הרבצתי חלילה
    והנה עכשיו עשו אותו דבר לילדה שלי
  • טוב אני במקרים כאלה יכולה להיות מאוד לא נחמדה.
    מסכנה אם היא היתה מתעסקת עם אחד מילדיי...

• אני יכולה להגיד לך שיש ילדים בגן של הבן שלי שהייתי מעיפה אותם משם. ישבתי שם בצהרון יום אחד ופשוט הזדעזעתי מההתנהגות. ילד אחד זורק אוכל זורק כיסאות זורק את התיקים של הילדים על הריצפה...לכן אני חושבת שלמרות שמה שעשתה הסייעת לא היה בסדר וטוב מאוד שהגבת את צריכה גם לדבר עם הילדה שלך שלא תשתולל ואם היא תתנהג יפה לא יצטרכו לכעוס עליה...
    יש הורים שישר מריימים על הגננות או המורות ולא מתייחסים בכלל לעובדה שהילד שלהם מתנהג לא יפה ואז הילדים לומדים שיש להם גב וממשיכים בהתנהגות שלהם ( אני לא מדברת עליכן כרגע, סתם מוציאה קיטור)
  • הי
  • לדעתי פעלת בסדר שהסייעת תקבל על הראש גם אם ילד משתולל מותר לכעוס לשים בפינת ספר (ככה עושים אצלנו) או על ספסל חשיבה אך אסור בשום אופן לתפוס את הילד ביד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה