היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה בערך המסקנה שלהב הגיע לגבי לפני כמה ימים. תיאור מקרה: להב יושבת על הישבנון ומנהלת איתי שיחה מקיפה על אירועי היום. ופתאום משום מקום זה מגיע "אמא את כבל" אני מנסה להבין ואומרת לה "סליחה? מה אמא?" ובלי היסוס להב חוזרת על עצמה "את כבל"
*עצירה להסבר, להב מסכלת את האותיות במילה כלב
15 תגובות
עמוד 1
קודם כל , כן
אין על השיחות איתם זה ממש קורע! יותם בכל ערב שאני משכיבה אותו לישון אומר לי : אמא שבי, אני רוצה לספר לך על הגן (התחמן רוצה שאני אשאר לידו עד שהוא נרדם) נו, אפשר להגיד לו לא??
אני הכי לא צוחקת בקטעים האלה, אחר כך עם עצמי אני מעולפת עד דמעות, אבל ליידה אני מאוד קשוחה כי היא בגיל שהיא חושבת שכל מה שאומרים לה מותר לה להגיד לנו... לדוג' "אוי ואבוי לך" "את חצופה" "תעלי למיטה שלך" "אני אתן לך עונש" ועוד כמה הברקות מהגן כמו "מטומטמת" "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
תלוי מה הכוונה. אם היא אמרה את זה בתמימות, לא הייתי עושה מזה עניין בכלל!!!! (זה רק יחזק את השימוש במילה!) להפך- הייתי זורמת איתה "ואת להב, את חתול" בכלל לא הייתי לוקחת את זה למקום שלילי אלא למשחק. הפרשנות היא בראש שלנו בלבד.
יש את השיר "בועות" מדיג דיג גוג ויש שורה "ופתאום pak הן מתפוצצות, ופתאום pak כבר נעלמות.." יום אחד ליאור שרה לה באמבטיה "ופתאום fak(****) הן מתפוצצות.." אני ובעלי היינו על הריצפה...
האמת יש לי השערה למה היא מתכוונת. אני חושבת שהיא שמעה אותי אומרת לאמא שלי בטלפון "אני ונתי משתעלים כמו כלבים"
ואם זה ככה אז בכלל בא לי לאכול אותה, הכל שומעת הכל קולטת - גאונה שלי
חחחחחח....... איזה שרשור מצחיק............... הרגתן אותי עם הסיפורים שלכן!!! מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות http://www.ubank.co.il?A=morang
לא נראה לי שהיא יודעת למה היא התכוונה.
אופק פעם שמע את המילה מניאק מגיסי וזה נדבק בו- הוא כמה ימים הסתובב וסתם אמר מניא (בלי ק, בסוף) - נשמע מאוד מצחיק אבל לא התיחסנו לזה כדי שלא יתרגל ואחרי יומיים הוא שכח את המילה...
אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני דווקא די גרועה חינוכית בקטעים האלו... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."