כל כך התרגשתי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שלחלק זה ישמע סתמי,
    אבל אני לא ידעתי שמלמדים בגני עירייה אותיות כל כך מוקדם!
    מעולם לא ישבתי עם עילאי על אותיות, כי אני חושבת זה מוקדם עדיין.
    שבוע שעבר הוא קיבל בגן שיעורים לצייר כמה דברים ולכתוב את השם שלו.
    לא באמת חשבתי שהוא ידע, חשבתי שזה מכוון לילדים הגדולים יותר (הם לומדים יחד טרום חובה וט. טרום חובה).
    בקיצור... הוא כתב ל-ב-ד את שמו! את האותיות ע' ו-ל' הוא כתב הפוך, אבל בהחלט היה אפשר להבין מה כתב!
    הוא כל כך השתדל, מחק שיצא לו עקום ולא נרגע עד שהיה מרוצה מהתוצאות

22 תגובות
עמוד 1
  • איזה מתוקים.
    איזו גאווה
  • כל הכבוד!!!

• ממש לא סתמי.

כל הכבוד לנסיך והנסיכה
  • וואי יפה כל הכבוד זה בהחלט מרגש כשהם כותבים את השם
    וכייף שהם מזהים אותיות
    אצלנו בגנים של הילדים שלי מגיל 3 לומדים אותיות
    לי זה גם נראה מצויין כי תפיסה בגיל 3 יותר טובה
  • לי זאת הפתעה שמלמדים בגיל כל כך צעיר.
    שאני נכנסתי לכתה א אף אחד לא ידע קרוא וכתוב
    (טוב... עבר מאז איזה 25 שנה...)

• כל הכבוד!
  • כל הכבוד לעילאיי!! וגם לנופר

• האמת? אני בהלם שנותנים ש"ב בגן של גיל 3
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • ממש גאווה איזה מקסים
  • כל הכבוד לנסיכים

גם את שחר למדו לכתוב את השם שלו
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כל הכבוד
  • תודה בנות
    כן - אנחנו בטרום טרום חובה

מיטל

• גם הגן שלי הוא ט. טרום חובה וטרום חובה יחד ורוב הילדים שזאת השנה השניה שלהם אכן ידעו כבר בתחילת שנה לכתוב את שמם. את השאר אני התחלתי לא מזמן לנסות ולדברן לכתוב את שמם. רק מה שהם מצליחים. יש להם שמות על המגירה והם יכולים להסתכל ולהעתיק. יש כאלה שמפתיעים וכמעט בפעם הראשונה מצליחים.

האמת שבגן שלי יש הרבה לחץ מההורים של הטרום חובה בגלל שנאמר לי ששנה שעברה הם די הוזנחו . ניתן יחס מועדף לילדים הבוגרים והילדים הצעירים עשו מה שבא להם בגן (ורואים את ההשפעה של זה השנה ). בגלל זה אני מנסה כעת לפצות קצת על הפער וכמובן לא לשכוח גם את הצעירים.

מצאתי אצל ההורים שלי מחברות ישנות, ריקות, מתקופת בית הספר שלי ושל האחים שלי אז נתתי לכל ילד מחברת והם מתרגלים את האותיות . האמת שהם מבקשים עוד ועוד.... עם הצעירים אני עובדת יותר על העתקת צורות בינתיים.

בשבת שעברה הבאתי גם לאופק דין מחברת וכתבתי לו את שמו וביקשתי שיעתיק והוא ממש הפתיע אותי. דין הוא כתב מושלם וב- א' הוא קצת מתקשה. לא נורא... יש לו הרבה אותיות בשם

אגב, האותיות ההפוכות שהוא כתב (כתב ראי אני מניחה) זה שלב נורמלי בכתיבת אותיות ורוב הילדים כותבים כך בהתחלה

כל הכבוד לעילאי . בהחלט גאווה

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• גם אני הייתי מתרגשת
  • חמוד

[
    אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
  • כל הכבוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה