שאלת סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אחרי שיחת בנות עם כמה חברות,
    מה דעתכן?

מה חשוב לכן במקום העבודה? להיות מסופקת, להגשים את עצמך, להיות אשת קריירה, לה**** שעות מפה ועד אלוהים יודע מתי, וכו'?

או שאת מגיעה לעבודה כדי לעבוד, להביא כסף ולחזור הביתה לילדים... לא כ"כ מעניינת הסביבה ברמות של לעזוב מקום עבודה או להמשיך בו...

מקווה שירדתן לסוף דעתי.

תודה לעונות

6 תגובות
עמוד 1
  • אני מעדיפה עבודה עם שעות נוחות ולחזור להיות עם הילדים שלי כמה שיותר.
    אחרי שהילדים נולדו ויתרתי על הרעיון להיות אשת קריירה.

]
    ]
  • תיראי אני איבדתי את עבודתי כי הילדים היו לי יותר חשובים
    אני עבדתי עד 2 וחצי וביקשתי לרדת בשעות לעד 12 בשביל להוציא את הבנות מהבית ספר והגן
    הבוס שלי היסתדר 4 חודשים ואח"כ ביקש שאחזור לעד 2 וחצי

לא יכולתי לכן איבדתי את העבודה שלי

להגיד לך שאני מצטערת... אממממ לא !!!

אני גדלתי בבית שבוא אמא הכינה לנו צהריים וכשחזרנו מהבית ספר חיכה לנו אוכל חם לא הייתי אף פעם וגם לא אחיותיי בצהרון

אני וגם בעלי בעד שהילדים צריכים את הדברים שלהם ואת הבית שלהם כל עוד יש אפשרות

מקווה שהבנתי טוב את שאלתך ושעניתי מספיק מובן

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
  • אני אישית שמתי בצד את הקידום הקרייריסטי שלי,
    עברתי לתפקיד יותר סולידי.... אבל זה לא לנצח....
    בעזרת השם שיגדלו קצת- יהיה לי מספיק זמן לפתח את עצמי
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• היי,
    איך זה מעניין - הנושא הזה תמיד תמיד מעניין ומעסיק בנות ב"שיחות בנות"... חחח... תראו לי "שיחת בנים" אחת לרפואה, שבה זה הנושא שיעסיק את המתדיינים...

ולענייננו:
    בגדול, אני חושבת כמו מלי: גם אני לא יודעת להיות במקום שלא אכפת לי ולא מעניין אותי, וגם אני נוטה להיות מ-א-ד לויילית למקום העבודה שלי, אני מאד אוהבת את עיסוקי ואת התחום מעבר לעובדה שבסוג מקצוע כמו שלי זה פשוט מתבקש ומי שלא נוהג כך - חוטא למקצוע...
    זו הסיבה שב - 10 שנים האחרונות, הקריירה, הקידום, ההתפתחות המקצועית שלי, הייתה קצת על hold. פשוט, עשיתי חושבים והגעתי למסקנה שבשנותיהם הראשונות של ילדיי, אני מעדיפה להיות אמא במשרה מלאה מאשר עובדת במשרה חלקית (מכל הבחינות, הגוונים והכיוונים).
    לפני שנה התפניתי לפתוח פרקטיקה פרטית שמתחילה להניב את פירותיה הראשונים, וכנראה שבקרוב אחזור למשרה ציבורית תובענית, מספקת ובעלת אפשרויות קידום.
    רק כיום, כשילדי השלישי כבן 4, אני מרגישה שאני יכולה להרשות את זה לעצמי.
    וזה לגמרי מתוך בחירה והשלמה.
    ושוב - כנראה שרק עלינו, הנשים הבוחרות באימהות - מוטלות הבחירות וההשלמות מהסוג הזה...
    שיהיה בהצלחה ובסיפוק לכולנו

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • חשוב לי שיהיו גברים ונשים...
    חשוב לי הרגשת השייכות הביתיות, צחוק , חברה טובה
    רצינית אבל מגניבה וזורמת..ראש טוב ! צעיר ..לא כבדים משעממים
    ללא חוש הומור
  • לי יש מזל ואני יכולה גם לעבוד במקצוע שמעניין אותי וגם לחזור הביתה בשעות שפויות (אמנם לצאת מהבית בשעות לא שפויות, אבל מה זה משנה).
    קשה לי לותר על הקריירה שלי ולא יודעת אם הייתי מוותרת עליה אם זה היה מתנגש עם גידול הילדים.
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה