מה הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    שאלה לי-
    אמא של הנער שאני עובדת איתו התקשרה להגיד לי שכנראה תהיה בשבוע הבא שביתה במועצה , בגלל שאני מקבלת משכורת מהמועצה זה אומר שאני לא אעבוד כי לא משלמים משכורות בזמן שביתה.
    ההשלכות יהיו שהילד לא יבוא לבי"ס אם אני לא אגיע...
    לא ידוע כמה זמן תהיה השביתה -אולי כמה ימים או יותר...עדיין אין לי מושג.
    השאלה היא האם לבוא לעבוד ללא תשלום בימים של השביתה או להישאר בבית עד להפסקת השביתה...?
    לאמא אין אפשרות לשלם לי באופן פרטי על הימים האלו.
    עדיין לא נתתי לה תשובה לגבי שבוע הבא.
    זה ממש בעייתי בעבודה מהסוג הזה...כי יש גם את העניין המוסרי כלפי הנער.
    אז מה הייתן עושות?
13 תגובות
עמוד 1
  • "עיניין מוסרי כלפי הנער", ומה עם העיניין המוסרי כלפייך? לשלם לך משכורת בזמן שאת תוכלי לפרנס את משפחתך?
  • את יכולה לראות בזה סוג של התנדבות. אם תלכי בימים האלו בהתנדבות, אז תעשי מצוה גדולה!
    יש אנשים שהולכים להתנדב יום יום, אז לא נראה לי שתטציירי כפראירית אם תלכי כמה ימים בהתנדבות.
    אגב, מה הבעיה של הילד?
  • את גם יכולה ללכת לרוב הימים ולהישאר יום אחד בבית. זה לא חייב להיות שחור או לבן.
  • הי נטע
    הילד לוקה בC.P - זה שיתוק מוחי, הוא משותק חלקית בידיים וברגלים ,הוא לומד בבי"ס רגיל ואני כותבת לו במחברת מה שהמורים מכתיבים, מבחנים אני עושה איתו בשיכתוב וגם עוזרת לו לקראת הבגרות במתמטיקה, וכמובן יש עוד דברים שאני צריכים לעשות- לעזור לו לקום מישיבה לעמידה- הוא הולך עם הליכון- להוציא לו את הסנדביץ' מהתיק ,לפתוח לו את הדלת לפני שנכנסים לכיתה והבי"ס מחייב אותו לבוא רק עם סייעת, לא בא בחשבון מבחינתם שתלמידים יעזרו לו במקומי גם לא ליום אחד.
  • ליא
  • טוב, את באמת עושה עבודת קודש...ומה שנטע רשמה נכון...
  • ועוד משהו - לפעמים הורים כאלו צריכים לתמודד עם בירוקרטיה לא פשוטה וגם ככה יש להם הרבה קשיים (תחשבי כמה קשה לגדל ילד כזה - נפשית ופיזית, אז הם צריכים גם להתמודד עם המערכת האטומה), אם אפשר להקל עליהם בקצת, אז זה דבר גדול בעיני.
    אני לא חושבת חלילה שאת צריכה לעבוד בחינם, אבל לאור המצב ולנוכח העובדה שמדובר רק בכמה ימים ספורים, נראה לי שזה לא יהיה נורא כל כך לעבוד בהתנדבות.
  • תודה היתה לי התלבטות ,אחותי אמרה לי שבשום אופן לא לעבוד חינם,בעלי אמר לי שכמה ימים לעבוד בהתנדבות זה לא נורא.
    עכשיו אני יודעת מה אני צריכה לעשות.
  • אני חושבת שלמרות שלא פייר שאת לא תקבלי משכורת,
    אני מניחה שיהיה מאוד יפה מצידך אם תעזרי לנער הזה ובכל זאת תלווי אותו לבית ספר.
    אם לא, הוא יפסיד חומר, יהיה לו קשה להשלים אותו,
    ֿוגם ככה הוא מתמודד עם המון קשיים יחד עם משפחה שלו.
    לעבודה שלך יש אופי שונה וחשיבות מאוד גדולה לילד הזה.
    אני במקומך הייתי ממשיכה ללוות אותו לבית ספר למרות השביתה.

נ.ב.
    אני חושבת שאם תישארי בבית,
    בסוף תיהיה לך הרגשה הרבה יותר גרועה מזה שהילד מפסיד שיעורים,
    מאשר אם תפסידי כמה ימי משכורת.
    הכסף זה לא הכל בחיים, ונראה לי שאת בן אדם שדווקא מבין את זה.

• כמו הרוב השולט כאן, גם אני חושבת שהייתי ממשיכה בהתנדבות.
  • אני עם רוב הבנות

• אני מסכימה עם הרוב. זה יהיה ממש מקסים מצידך להתנדב למען הנער הזה. אני בטוחה שההורים שלו ממש יעריכו את זה ולא ישכחו לך את זה אף פעם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה