תסלחו לי, אבל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר לא מסוגלת לראות את הפרצוף השמן, הזחוח והמרוצה מעצמו של החלאה הזה.
    סוף סוף!!!!! נעשה הצדק.
    ישבתי וראיתי את הנשים שהתלוננו, וגם את אלו שבחרו שלא לעשות זאת, וסיפורי הזוועה שלהן על התנהגותו הפושעת לא עוזבים אותי...
    עד עכשיו קצבת את חירות חוויותיהן כנשים חופשיות.
    עכשיו הגיע תור ביהמ"ש לקצוב את חירותך.
    לכמה שנים טובות של קצובה שכזו...
    שרון.
9 תגובות
עמוד 1
  • הוא לא רק ביזה את עצמו ואת משפחתו,
    הוא ביזה את כל המדינה שלנו
  • איכססססססססססססססס ממש בושה

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL
  • אהבתי את משחק המילים....
    ואני אומרת - פשוט שיקחו אותו לקצב הוא כבר ידע מה לעשות איתו......
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • דווקא לי הוא נאה מפוחד . אני מאוד מעריכה נשים שהיה להם אומץ להתלונן נגד בן אדם מס' 1 במדינה , רחד שגם חותם על חנינות וכו. ראיתם את הבן הדביל שדרש שחייבים לקבל גזר דין לפי 2 עדים ? באיזה אונס יש 2 עדים בדיוק ?
    מצד אחד מדינה נראת לא טוב מצד שני, כמו שאירופאים אמרו אתמול , שמשפט הזה רק מראה שישראל היא דמוקרטיה אמתית וכולם שווים מפני החוק . כל הכבוד למשטרה ולבית משפט כדווקא יועץ המשפטי לממשלה די עושה במכנסיים מסיפור הזה (הכוונה היא למזוז ).
    http://www.holdthatpic.com/
  • קודם כל זה מסר לכל הנשים שמפחדות להתלונן: אל תשתקו
    אפילו שהוא נשיא, "מכובד", בסוף הצדק יצא לאור
    למרות כל הנסיונות שלו לבנות אליבי, טען שהוא לא היה בארץ
  • עוגית לגמרי אנס סדרתי מתוחכם, מניפולטיבי ושקרן...
    פשוט לא ייאמן איך המיץ זבל הזה הגיע למשרה כ"כ רמה במדינתנו...
    אלינוש, באמת סוף סוף הוא הואיל בטובו לעשות כמה פרצופים מפוחדים למצלמה אתמול... באמת תודה רבה לו...
    ואני מסכימה איתך לגבי הבעת הדיעה האירופית. ולו בגלל זה - כ"כ חשוב שהצדק ייראה ולא רק ייעשה.
    ומעל הכל - בנות, זו הדרך היחידה למגר את תופעת הכוחנות (בכל התחומים - לאו דווקא בתחום המיני, אם כי שם זה הכי נפוץ וזועק) וניצול יחסי מעמד ומרות, שכ"כ נפוצה במקומותינו.
    שרון.
  • הוא פשוט מחליא ודוחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה