אני כמעט על תקן קוראת סמויה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• כל כמה זמן אני נכנסת לפורום ומתחילה לקרוא אחורה עמודים ע"ג עמודים לראות מה הפסדתי וכל פעם אני אומרת לעצמי שאני צריכה להתעדכן בתדירות גבוהה יותר. ושוב הזמן בורח לי בין האצבעות ואני מגלה שחודש לא נכנסתי

בכל אופן, רציתי להיכנס אתמול רק שלצערי אני חולה עם דלקת גרון וחום והייתי מרותקת למיטה וממש לא הצלחתי להזיז את עצמי.

ולמה רציתי אתמול....

כי הקטנה שלי חגגה אתמול יום הולדת שנתיים
    לרומצו' המתוקה שלנו, שתמשיכי להיות כזו ילדה חייכנית ושמחה, אחות אוהבת ודואגת. מקווים לשמוע אותך מקשקשת קצת יותר מילים ולא רק ג'יבריש מתוק .
    נשיקות וחיבוקים

ומי שרוצה לראות תמונה מעודכנת

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=481636519911&set=t.766684741

מקווה שאפשר לראות
    תמר
4 תגובות
עמוד 1
  • אה...חשבתי ששוב את מבקשת עזרה בהקלקות

תרגישי טוב
    ומזל טוב למתוקה המהממת שלך

• תודה
    ונכון לעכשיו גם להקלקות אין לי זמן. אגב, פעמיים הגעתי למקום 3 בזכותכן
  • קודם כל, מזל טוב לקטנה
  • מזל טוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה