מטרנה+מעדן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    הבת שלי בת 8 חודשים והתלחתי לתת לה מעדנים וגבינות כי היא הייתה חולה ולא הייתה מוכנה לאכול פירות וירקות. בקיצור, בעלי הכין לה דייסת שוקו עם המטרנה והיא לא רצתה אז הוא ערבב לה את זה עם קצת מעדן וניל והיא אכלה.
    גם אני עשיתי את זה עכשיו כי לא בא לאכול יותר מטרנה כשהיא קמה והיא חייבת לאכול משהווו
    זה נראה לכן מוזר לכרבב מטרנה+דייסה+ מעדן?
    שאלה שנייה זה נראה לכן מוזר לערבב גבינה לבנה עם הפירות?
    ולמה היא מסרבת לאכול תחליף חלב?????????????
    תודהההההההה
2 תגובות
עמוד 1
  • מומלץ לתת מעדני חלב וגבינות מעל גיל שנה ובכל זאת אם היא אוהבת אז תזרמי איתה ותתני לה ,כנראה כבר לא טעים לה מטרנה והמעדן משפר את הטעם-ככה אני הייתי עושה במקומך.
    ממש אנינת טעם קטנה יש לך בבית

• גבינה לבנה עם פירות = גמדים

הרבה אנשים מערבבים דברים עם הגבינה הלבנה.

כשהילדים שלי אכלו טחון ולא רצו את המרק הרבה פעמים הייתי מערבבת להם בפנים כפית שתיים של פירות והם היו אוכלים את כל המנה.

אם זה מה שהיא רוצה, ולכם אין בעיה לערבב לא נראה לי שזה נורא

אגב, אם אני לא טועה מעדני חלב אפשר מגיל 9 חודשים (אבל יכול להיות שאני לא זוכרת טוב )

בתאבון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה