למה מה קרה?+ אני כבר בהלם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זו התשובה שקיבלתי אתמול מדנדוש שביקשתי ממנה בחוברת העבודה להקיף את הבקבוק הקטן אחרי שהראתה לי איפה הוא (כבר שולטת בגדול קטן או בינוני, קבוצות של הרבה וקצת, ספירה עד 10 של פריטים הבדלים ,זיהוי צורות והצללים שלהם ועוד ועוד)
6 תגובות
עמוד 1

• עוד 3 חודשים דנדוש כבר תיהיה בת 3 ועוד 3 חודשים אחותי צריכה ללדת בן ראשון במשפחה וילד שני אצלה וואו הכל רץ מהר כל כך
  • זכית בילדה מדהימה בכל מובן המילה!
  • תודה נטלי אני יודעת שדנדוש מדהימה בכל מובן המילה ומאוד בוגרת (לצערי אפילו כבר מבינה שהיא לא כמו רוב הילדים שלה אין אבא בתמונה)
    והקשר בנינו אפילו סבתא שלי שתיוודע לחיים ארוכים כבר אמרה שהקשר בין דנדוש לביני הוא קשר מאוד מאוד מיוחד שלא רואים כל הזמן והילדה הזו כך סבתא שלי אמרה תישמור על אמא שלה בעתיד ולא תיתן שיקרה משהו (האמת שכבר עכשיו דנדוש שומרת עלי צמוד צמוד אליה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה