מישהי יודעת? גן עירייה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא ממש הבנתי מהטופס רישום לגן עירייה (טרום חובה) מה עושים...
    1. זה שההרשמה באינטרנט, סבבה, הבנתי.
    2. זה שאת הספח של המקדמה אפשר לשלם באינטרנט בכרטיס אשראי, סבבה, גם הבנתי.
    עכשיו - יש גם טופס של הוראת קבע...צריך להחתים אותו בכל מקרה
    או שאפשר לשלם הכל בכרטיס אשראי? או מה?????
    תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני מחשיבה את עצמי כבן אדם נבון ומשכיל - אבל אני עומדת פה מול האתר של ההרשמה ונראית בערך ככה

• כן, זה באמת מרגיז שהם לא מספיק ברורים!!!
    אבל נראה לי שעוברי דירה הם אלו שעדיין לא העבירו כתובת ומתכננים לגור במקום אחר עד ספטמבר 2011
    את הטופס הרשמה לאן קיבלת? לכתובת הנוכחית שלך? אם כן, אז זה בסדר ישימו את להב ליד הבית אבל אם לא אז את צריכה לגשת אליהם, אולי פשוט עדיין לא עדכנו את הכתובת הנכונה. חייב להיות איזה מספר טלפון לשאלות...תחפשי.
  • לפי מה שאני הבנתי, אין אפשרות לשלם בכרטיס אשראי.
    את צריכה לעשות הוראת קבע בכל מקרה, ומידי חודש יורד לך התשלום החודשי - כך לאורך כל השנה...

אוף זה באמת סיפור
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • זה שלא קיבלתי טופס הרשמה
    כתוב בכניסה למעון של להב שאין השנה טופסי הרשמה, הכל מבוצע דרך האינטרנט

• אצלנו התשלומים יורדים קבוע ברטיס אשראי
  • OK, הצלחתי לדבר עם מישהי בטלפון (בחולון, אגב)
    אפשר את כל התשלומים לבצע דרך האינטרנט בכרטיס אשראי,
    גם את המקדמה וגם הוראת קבע לשאר השנה.
    לגביי מיקום הגן אמרו לי שהם מחוייבים רק לגני חובה לשים ליד הבית אבל גילאי 3 ו-4 זה יכול להיות גם במרחק נסיעה, הכל תלוי במספר הילדים השכונה/איזור.
    טוב, נקווה שיהיה בסדר!
    סיוון - נראה לי מוזר שלא מקבלים טופס הרשמה, תתקשרי לעירייה לברר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה