איזה אנשים יש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות. מקווה שהשהשבת עברה אצלכן טוב.

אצלי, כמובן, הקטנה שוב חולה. ומה? שוב שילשולים.... די הילדה גם ככה רבע עוף ובסה"כ בת חצי שנה...פשוט בא לי לבכות.. עכשיו היא עם בעלי (כמה אני יכולה להעדר?..)
    אבל לא לזה פתחתי את ההודעה. נסעתי היום באוטובוס לעבודה ואני עדיין בשוק מהחוצפה שיש לאנשים.

האוטובוס היה מפוצץ. בתחנה אחת עלה אדם מאד מבוגר עם מקל (ושתבינו את כל מקומות הישיבה תפסו בחורות צעירות בדרך לעבודה ובני נוער למיניהם). כשראיתי את הקשיש, קמתי לתת לו לשבת. מיד זינקה איזה אישה (בת לא יותר מ-40) שראתה שקמתי בשבילו ושפניתי אליו שישב- והתיישבה במקומו!!!!!!!!!.

הייתי בשוק. כמובן שהערתי לה. וכל מה שהיה לה להגיד לי בעברית רצוצה- "אני לשבת. אני עומדת כל החיים () עכשיו שהוא יעמוד. את לא תחליטי לי". ממש גנון.

ולאורך כל האפיזודה הזו אף אחד אחר לא טרח לקום לתת לקשיש העדין והמסכן הזה (שהיה אדום כולו שכל הבלאגן בגללו) לשבת. עד שירדתי והוא עדיין עמד.

וככה מתחילה השנה האזרחית החדשה שלי- חרא ואנשים חרא..

מה נהיה מאיתנו?

(סליחה על האורך)
17 תגובות
עמוד 1
  • גם ברכבת אני רואה מקרים כאלה ממש לא יפה
  • בוקר טוב ישראל

• כמה שאני מבינה אותך!!!
    אין בוקר שאני לא מתעצבנת מהקטע הזה, שבני נוער לא קמים לפנות מקום באוטובוס לקשישים!!! כבר יצא לי כמה וכמה פעמים להעיר לכאלה!!
    מרתיח ברמות!
    נטלי

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• אין ספק שזה גועל נפש
  • eli1808.

כמובן שאני לא חיה בללה לנד אבל לא תיארתי לעצמי שזה עד כדי כך.
    סליחה אם זה נראה לך כל כך תמוה שהרגשתי ככה היום.

פשוט היום איתרא מזלי לנסוע באוטובוס אחרי שנים שלא עשיתי זאת.
    חשבתי שלפחות סיטואציה כזו של ברדק וצעקות לא תהיה. כי הרי כולם טובים בלהגיד כמה אנחו לא יודעים להתנהג אבל מאוטובוס של מעל חמישים נוסעים כולם עשו את עצמם לא שמועים את חילופי הדברים הקשים שהיו ביני לבין האישה הזאת.

ואני מבינה שהיה לך בוקר קשה וחבל לי לשמוע שאת צריכה לעבור את זה כל בוקר (אבל אני חושבת שקצת התנפלת עליי)
  • וואי וואי מה הייתי עושה לאישה הזאת משפילה אותה ברמות שהיא היתה בורחת מהאוטובוס.
    וואי אמלה איך עיצבנת אותי עכשיו. פשוט בא לי לצרוח מעצבים

• bali1981
  • eli1808 (מה שמך? ) - אני מבינה לגמרי אני חפעמים יותר מדי רגישה. סורי..
    מעצבן לשמוע שאת צריכה לעבור את זה על בסיס יום יומי במצבך. זה ממש מקומם..
    וכמה שאת צודקת בתיאור שלך- איךף כולם פתאום מדביקים את הפרצוף לחלון, נזכרים לתקת בנייד שלהם, לקרוא עיתון או לשקוע בתרדמה פתאומית.. פשוט גועלי...

סיווני- את כל כך צודקת בכמה שזה מרגיז.. והכי הכי הכי מרגיז שהיחיד שהרגיש לא נעים עם הסיטואציה זה הזקן עצמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אבל מה אני מתפלאת באמת, עם מה שקרה בזמנו עם האופנוען שכולם חלפו על ידו.

ומה שהכי מעצבן- זה שכל האנשים האלה (שמתעלמים) אחר כך מצקצקים בלשון ואומרים כמה שהמדינה שלנו התדרדרה...

סורי על הערכת האוירה אני פקעת עצבים, ועם מה שקורה אצלי בבית (עם השלשולים שלא עוזבים כבר חודש וחצי)- בכלל...

אוהבת אתכן וטוב שיש אתכן כדי להיות קצת זהבי עצבני...

• האמת? שנים שלא נסעתי באוטובוסים ומה שאת מספרת - לא רק מקומם! מרתיח!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • איזה חוצפה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אוריתי, מסכימה איתך לגמרי, גם אני בדרך כלל עושה מחוות כאלה בצורה מעודנת
    אבל-
    לא יכולתי לשתוק לה (ותאמיני לי אני כזו חנה שנמנעת מעימותים שחבל על הזמן, בטח שלא ליזום אותם). זה כל כך חרה לי..
    אבל עכשיו אני מלקה את עצמי שלא עשיתי יותר מזה ועמדתי על זה שתקום. באיזה שהוא שלב התייאשתי ועצרתי את ה"הצגה" כי ראיתי כמה הוא הובך...

אוף. עד עכשיו זה מעצבן אותי.

ומיכל- זה די ממצה את מה שאמרתי לה. ממש לא עזר. גם לא עזר לגרום לאף אחד אחר להעמד ולהגיד לו לשבת... ניחא..
    ואת צודקת לחלוטין- נכה שכלית זה לא מילה.
  • למה ויתרת לאישה הזו?? היית צריכה להגיד לה שהיא צריכה להתבייש בעצמה ושתקום מיד פדלאה דוחה
  • באלי ואורית, למה מיכל? אני ליאת. איך הגעתן למיכל?
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מגעיל
  • איזה אנשים דוחים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה