לא רצו כל כך בבוקר להכניס את דנדוש למעון :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל העיניים שלה
12 תגובות
עמוד 1
  • אם עדיין כואב לה אז כנראה שיש עדיין דלקת ואת יכולה להבין את הצוות בגן למה לא רצו לקבל אותה

• החלמה מהירה לנסיכה
  • תרגישו טוב
  • תרגישו טוב
  • תרגישו טוב.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תרגישו טוב!!!
  • תודה בנות היינו אחר הצהריים אצל רופאת הילדים שנתנה שוב משחה אנטיביוטית לחמישה ימים היא טוענת שהדלקת אצל דנדוש ממש לא מדבקת וקשורה לניתוח ולדרכי הדמעות ולעיניים שדומעות לה שוב הרבה
  • שיעבור מהר
  • שתרגיש טוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • החלמה מהירה לנסיכה !

ומילנה צודקת אם זה לא מדבק שיתנו לך אישור
    אפשר להבין את הגננות לא?
  • גם לי היה מקרה דומה שהיה ילד שמשתעל ודרשתי שאמא שלו תציג אישור .. סיפרו סיפורים שהוא לפני ניתוח של שקדים וכו' .. עדיין דרשתי אישור בסוף אישור בכתב הוא לא קיבל והתברר לי מול רופאה שלנו שכן היה חולה באיזה וירוס שיאולים מדבק וכל פעם מחדש היה מדביק חצי מהגן . בסופו של דבר מרגע שבעיה טופלה ביסודיות חצי שנה לא בקרנו כלל בקופ"ח.
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה אכן הרופאה אתמול נתנה אישור למעון שדנדוש אינה מדבקת והבעיה היא "מכאנית" אצלה מדרכי הדמעות (העיניים גם שוב מוצפות בדמעות ולא היא לא בכתה שנכנסנו לרופאה)
    שהבאתי לגננת הראשית את האישור היא היתה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה