מרגישה רע עם עצמי וכועסת על עצמי מאד... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קראתי משהו שאחת מחברות הפורום כתבה (מעדיפה לא לפרט מי ועל מה) וזה גרם לי רגשות קנאה עזים....
31 תגובות
עמוד 1
לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מאמי אני אגיד לך את האמת. אני לא אוהבת את התכונה הזאת בכלל. אבל אנחנו בסך הכל בני אדם ויש לנו רגשות שונים. חוץ מזה עצם העובדה שכעסת על עצמך והרגשת רע זה רק מראה כמה את מודעת לעצמך וכמה את אדם חיובי בבסיס. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
למה לכעוס על עצמך?!?! קנאה זה רגש, אי אפשר לשלוט בזה.
בכל מקרה קבלי
אוייש נשמה טובה
מותק,
לא סתם אומרים ש "עם רגשות לא מתווכחים".
זה משהו אנושי, ואני לא מאמינה לאדם שיגיד שמעולם לא הרגיש ככה בצורה כזו או אחרת.
אנחנו בני אדם, לא רובוטים ומונעים לטובה ולפחות מכך על ידי רגשות.
קחי את זה בקלות, ותשאפי להגיע לאן שהיית רוצה (מה שהיא כתבה).
זה תמיד טוב...
קבלי
באמת שאת אחת למיליון! "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
בגלל שאני יודעת שאת נשמה טובה ולא התכוונת לרע אז כל מה שנותר לי זה לשלוח לך ים ב
את מקסימה , אל תרגישי רע עם עצמך זה הכי טבעי בעולם
טלטול
בטח יש מישהי שיושבת ומקנאה בך על מה שיש לך
ממי אני דווקא חושבת שכנות זה תכונה הרבה יותר חשובה - ועצם זה שאת כנה זה דבר חיובי בעיניי. ואני חושבת שהקנאה שלך היא בריאה, לא קנאת לה מתוך שנאה כלפיה, קנאת לה מתוך אהבה לעצמך.
בקיצור מקווה שהבהרתי את דברי - המוח לא מתפקד בזמן האחרון
נשמה שלי הלואי וכל העיולם היה טוב כמוך
לדעתי אישית קנאה זה משהו שכל אחד ואחד מרגיש איך שהו ומתי שהו. גם אני מקנה מאוד באנשים ספונטינים כאילו עושים דברים בשלוף בלי לחשב כל דבר 10 פעמים ולבחון כל האפשרויות ומראש לתכנן מה עושים אם דברים לא מסתדרים . מצד אחד זה טוב כזה מונע מצב של הפתעות לא נעימות מצד שני אצלי כל החטה במיוחד חשובה זה צהליך תכנון ל4 שנים קדימה ומין טוטל קןנטרול כזה . http://www.holdthatpic.com/
יקירתי!לכל אדם יש תכונה אחת שלפעמים עולה על האחרת גם אם היא לא חיובית,זה קורה עצם זה שהיית מודעת לזה זה אומר דרשני.אין כמוך!!
את משהו מיוחד!!!
מיטלי, אין אחד שלא מקנא. הקנאה צומחת מתוך חוסר שלנו, כמו שאלינה נתנה דוגמא שהיא מקנאה בספונטניות, או נטלי שמקנאה באמהות שמוציאות את הילד מהגן. כל אחד והסיפור שלו והתיק שלו. השאלה היא מה אנחנו עושים עם הקנאה ואיך אנחנו מנתבים אותה. אם אנחנו מבינים אותה- אז אפשר לחיות איתה בהרמוניה, כשהיא באה להגיד לה שלום מה שלומך, אצלי הכל בסדר, תודה שבאת, את יכולה ללכת... [URL=http://?]
מאמי אני מסכימה עם כל מילה של זהר (החכמה!) ומוסיפה: את באמת בנאדם יוצא דופן ומיוחד מאד! ותפסיקי להלקות את עצמך! זה לא מגיע לך... שרון.
את רצינית??
הלוואי שכולם היו כמוך! אפילו אני מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תראי, אני יודעת שאת דתיה אז את תביני על מה אני מדברת. אין תכונה רעה - יש מידות. בכל תכונה ניתן להשתמש לטוב ולרע (חוץ מכעס אם אני לא טועה). בנוגע לקנאה - יש קנאה שמכלה את האדם. אדם כל כך רוצה מה שיש לאחר שהוא פוגע גם באחר וגם בעצמו. ויש "קנאת סופרים" - שזו קנאה שרק מקדמת את האדם. אני מניחה שהדבר הזה שאת מקנאה בו זה משהו שהיית רוצה והרצון הזה יוצר לך מוטיבציה לעשות ולהשיג את אותו דבר, ומה שזה לא יהיה - אני בטוחה שזה דבר חיובי (כי את אשה חיובית http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
אורית, אני חושבת שהיא מדברת על משהו שאי אפשר להשיג...נכון?