advushb - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    מה קורה רציתי להגיד לך שאתמול היתה מסיבת הפיג'מות היה מעולה הכל היה מתוקתק ואני לא מאמינה שהצלחתי להחזיק אצלי בבית 6 בנים בגילי 6-7 ילדה שלי בת 4 ותינוקת הכל היה מדהים הילדים נהנו שחבל על הזמן במשך 3.5 שעות של הפעלה שאני הפעלתי אותם והכל זרם כמו התוכנית.
    דרך אגב מה קורה עם ההכנות ליום הולדת.
    רחל

7 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי.
    תודה על העידכון- פרטי יותר מה היה?
    תכננתי לעשות את מסיבת הפיג'מות מחר, ביום שלישי, אבל יש יומולדת לילד מהגן.
    אז נראה לי שנדחה את זה לשלישי הבא.
    אני רוצה לשמוע בפרטי פרטים איך היתה מסיבת הפיג'מות.

לגבי יום הולדתו של אלעאי-
    לפני שאני מגבשת איזושהי תכנית בראש, אני חייבת למצוא מקום להשכרה!
    לעשות יומולדת כזאת בבית זה לא בא בחשבון! יש 35 ילדים בגן, כולם מגיעים, ולפחות 15 הורים מצטרפים, נוסיף לזה את בני המשפחה וחברים של אלעאי, אין לי מקום בבית לאכלס את כולם.

פניתי לכל המתנסים באיזור מגוריי וכולם יכולים להשכיר לי את המתנ"ס רק בימי שישי שבת שזה לא בא בחשבון.
    אנחנו שומרי שבת.

בקיצור, אני בבעייה....
    אני עדיין בחיפושים..

• טוב הילדים התחילו להגיע בסביבות השעה 16:20, 16:30 אביאל הזמין את החברים הכי טובים שלו מהכיתה.
    חלקם הגיעו עם פיג'מה וחלקם לא, פניתי את הסלון שיהיה מקום בצד אחד שמתי על שולחן קטן את כל משחקי החברה שהכנתי מבעוד מועד ואת הפרסים שקניתי לכל משחק.
    בשולחן של פינת האוכל פרסתי עיתונים ועליהם הנחתי קופות צדקה מעץ בצורת פרפר וצבעי גואש.
    התחלנו בחימום קצר משחק הכסאות, לאחר מכן שחקנו משחק צמר גפן מי מעיף יותר רחוק, אחרי זה שחקנו נר להכניס לבקבוק, אחרי זה שחקנו חבילה עוברת, בינגו, נייר טואלט אחד מלפף את השני והיה צחוקים, היו 6 ילדים ככה שהתחלקו לזוגות וכל משחק שחקנו כמה פעמים וכל משחק הילד המנצח מקבל הפתעה.
    נגמרו המשחקים נגשנו לשולחן ועשינו יצירה הילדים צבעו את הקופות קשטו בנצנצים ושמו להתייבש בנתיים אני הזמנתי להם פיצה שטפנו ידים הלכלוך.
    נגשנו לסלון שמתי כריות על הרצפה וכל אחד ישב חלק בספה חלק בכריות אפילו שמכה הבנתי לילדים הכנתי להם פופקורן גדול וחילקתי לכל אחד כוס ריקה למילוי הכוס החשכתי את הבית הגבהתי את מסך הטלוויזיה בעוצמה גבוהה ושמתי להם סרט עידן הקרח הילדים ישבו ראו סרט אכלו פופקורן ובנתיים הגיעה הפיצה חלקתי לילדים פיצה אחד עם זיתים ומי שרצה בלי זיתים ושתיה קולה או מיץ ענבים והילדים ראו את הסרט.
    כשנגמר ההורים עוד לא הגיעו והיה השעה 19:00 בערב שחקנו כל מיני משחקים כמו ים יבשה, המלך אמר, דג מלוח, וכל מיני משחקים כאלה.
    הילדים אמרו שהיה להם כייף מאוד והכי חשוב שהבן שלי היה מאושר.
    ההורים הגיעו סביבות השעה 19:30 20:00 הבית נשאר פחות או יותר נקי.
    ודרך אגב הילדים נשמעו להוראות והיו בסדר גמור.
    היה נחמד מאוד.
    רחל

• סורי על ההדיחפות
    אבל אדוה
    מה עם הנעליייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

• וואו רחל!!
    נשמע שהיה ממש כייף!! איזה יופי!! אני בטוחה שאביאל מאוד נהנה.
    אהבתי מאוד את הרעיון של צביעת הקופות, זה בעצם החלק היצירתי של הערב, זה ממש נחמד, אני גם אחפש משהו בסגנון.
    איך אביאל מרגיש? הוא החלים לגמרי?
    נטלי
    קראתי לך אתמול בפייסבוק- לא ענית!!!!
    רציתי לחפש איתך ביחד..

ובנוסף-
    את זוכרת את התמונה של חליפת הערב הורודה ששלחת לי? חצאית מיני וחולצה הורסת של משהי שיש לה גם כפפות? ואני שללתי את זה!
    פתאום אני מת'ה על זה!!! ופתאום אני מבינה שזה הסגנון שהולך עכשיו! וזה מקסים! וקלאסי ופשוט על רמה!!!!!!

• אדוה אכן היה נחמד מאוד ובאמת היה לי כייף עם הילדים.
    אביאל החלים לגמרי אחרת לא היינו עושים את המסיבה.
    אבל היום בבוקר התחילו להם להרגיש לו טוב ליה ומאיה שניהם ביחד אתמול בלילה חום וכזה.
    אני מקוה שזה יעבור כי אני בעצמי מתחילה להרגיש לא טוב.
    רחל

• זה שימלה לא חצאית
    ויש לי עוד שימלה הכי מעלפת בעולםםםםםםםםםםםםםםםם לשלוח לך
    אני מכירה את הבחורה הזאת, אם לא הייתי מכירה אותה
    הייתה עושה אותה לבר מצווה של אחי הקטן שתתקיים ביוני ב"ה...

• זו שמלה?
    טוב מאמי, אני נעולה!
    במיוחד על הכפפות!!! והארנק!!!
    אפילו אורן אהב מאוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה