העברת מעון באמצע שנה - התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שומרת את זה המון זמן בבטן ופשוט כבר מרגישה שאני עומדת להתמוטט נפשית אם אני לא אשחרר את זה (ואני מצטערת מראש זה ארוך אז תודה למי שיש לה סבלנות) - אני חושבת שללהב ממש לא טוב במעון הנוכחי.
    חס וחלילה אני לא חושבת שעושים לה שם משהו רע, אבל אני גם לא חושבת שעושים משהו טוב.
    זה אולי ישמע הרגשה מאוד בכיינית - אבל אני פשוט מרגישה שאין שם הרבה אהבה לילדה שלי

22 תגובות
עמוד 1
  • סיון, אני עם דמעות בעיניים...איזה עצוב...
    איפה היא תהיה בשנה הבאה? טרום חובה?

נשמע לי הגיוני להעביר אותה גן. מאמינה שהתחושות שלך לא סתם.
    אם כבר את מחפשת, תחפשי גן שיש בו גם כיתת גן לגילאי 3 זה יהיה טוב (ושנה הבאה האח/ות יצטרפו וזה יתרון).

בהצלחה
  • אין כמו אינטאיציה של אמא - ואם את מרגישה שהיא לא ממצה את עצמה שם, ואפילו מתקדמת לאחור, הייתי מעבירה בלי לחשוב פעמיים.

ילדים מסתגלים מהר יותר ממה שאנחנו חושבים, והמחשבות שלנו הן בד"כ בקטע הכלכלי, כפרה על הכסף - שלילד יהיה כייף בבוקר.

תחשבי מה זה ללכת ככה עוד לפחות 8 חודשים לגן - זה נצח!!!
  • מאמי, את בנאדם מאוד ריאלי! נכון שבכל מה שקשור לילדים אנחנו האימהות מרגישות קצת "משוגעות" מרוב עודף סובייקטיביות ורצון שיהיה הכי הכי טוב
    אבל
    במקרה הזה, גם אם את רק חושדת בכל מה שתיארת זו סיבה מספיק טובה להעביר אותה...

מה זה הגן הקר והמנוכר הזה?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • לדעתי לכי ותראי גנים אחרים, תראי עם את מוצאת משהו יותר טוב.
    תראי, גם בגן שלנו לא מנשקים ומחבקים כל היום (ולדעתי בגיל של דניאל גם לא צריך) אבל נותנים יחס, אומרים מילות חיזוק ועידוד, כל בוקר איזה כיף שבאת, איזה יופי ציירת, תתחדש על החולצה וכדומה.
    אם את לא מתכוונת לרשום אותה שנה הבאה לגן ערייה, אז תחפשי גן עד גיל 4 וכך היא תוכל להישאר שנתיים שם.
    אחרי שראית גנים ויש לך אופציה טובה, לדעתי כן תשתפי את המנהלת, כדי לראות האם באמת ניתן משהו לשפר או לפחות לדעת שניסית לשפר בשביל הילדים האחרים שבגן שנשארים.
  • קודם כל - מה שאת כותבת ממש לא קטנוני אלא מדאיג מאוד!
    אני זוכרת שסיפרת על המכה שחטפה אבל לא לגבי שאר הדברים...
    תראי - מבחינתי - הדבר הכי הכי חשוב בגן צריך להיות החום והאהבה שהם מקבלים והכייף שהם חווים שם. כשאנחנו מגיעות לגן תמיד, אבל תמיד תהיה מי שתקבל את מוריה בחיבוק ובבוקר טוב לבבי! ואם המטפלת האישית שלה עוד לא הגיעה או שלא ראתה אותה - אז מטפלת אחרת נגשת אליה - וכך זה לכלללל הילדים במעון! להתחנן שיתיחסו אליה בבוקר כשהיא בוכה?
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • לפי כל מה שאת כותבת..... אני במקומך כן הייתי מעבירה אותה
  • קראתי את הכל וניהיה לי מאוד עצוב בלב
  • בנות עכשיו אני בכלל בוכה

• סיווני
  • היי
    ילד שלא טוב לא בגן רואים את זה כשאביאל היה בגן עירייה והוא היה מספר לי את מה שהיה מספר לי הלכתי לגן ועמדתי מהצד לראות מה הדבר הזה ולמה הוא מתכוון בסיפורים שלו ואני אחרי שבועיים שהוא היה בגן הייתי בעיריה והפכתי את השולחן כי לא רצו לתת לי העברה אחרי שתי מילים היא שאלה אותי איזה גן אני רוצה אבל אמרתי לה התעללות נפשית בילדים הגננת לא תשאר בגן וגם את הגננת הוציאו אין דבר כזה את אמא שלה ואת רואה ומכירה את הילדה שלך הכי טוב שיש ועם את רואה שהילדה כבויה ואין לה שמחת חיים מהר מאוד להוציא אותה משם מקומה לא שם ילד בגן הרבה שעות והוא צריך להינות מכל רגע ולא לסבול.
    בהצלחה בגן החדש ואת בסדר גמור ששמת לב תעבירו את להב ויהיה בסדר.
    בהצלחה.

• אין כמו אינטואיציות של אמא!!!
    אבל, היות ויותם פחות או יותר באותו גיל:
    גם יותם מתחילת השנה מפספס המון בגן - למרות שהוא גמול מאוגוסט ובבית הוא לא מפספס בכלל! זה לא בגלל שלא טוב לו, זה בגלל שהם עסוקים מאוד, ולפעמים לא שמים לב שבורח להם. - בגן הם אומרות לו שזה לא נורא.. אני אחרי תקופה של 2 מכונות כביסה ביום ביקשתי ממנו בוקר אחד שיעשה לי הפתעה ושיעשה פיפי רק בשרותים, ושאני יאסוף אותו אחה"צ אני רוצה לראות שלא ברח לו. ומאז אין פיספוסים!
    גם המטפלות של יותם יושבות בחצר ומשגיחות על הילדים ולא רצות או משחקות איתם- לא נראה לי בעייתי
    גם יותם עדיין לא היה בתורנות השף הצעיר ועוד כל מיני, מבחינתי זה לא נורא, להיפך שיגיע התור שלו הוא יהיה עם יותר ביטחון וניסיון ויהנה מהתפקיד
    לגבי חברים - אני שאלתי את הגננת שלו יותר מפעם אחת מה קורה בגן, אם הוא משחק עם ילדים, איזה ילדים.. בערך פעם בחודש אני מרימה טלפון בשעות הצהריים לגן (כשהילדים ישנים) ומבקשת ממנה עידכון על מה שעובר על יותם בגן.
    בוודאות- ההתנהגות של יותם בגן ובבית שונה לחלוטין!

ולמרות כל מה שכתבתי לך: אם לרגע קט אחד את מרגישה שלא טוב לה בגן / שאת לא יכולה לסמוך על המטפלות מיד מיד להוציא אותה!!!
    ואל תכעסי על עצמך! את עושה את תפקידך מצוין! ודואגת ומגינה עליה כמו שאמא אמורה לעשות!!!!
  • סיוון
    עניתי לך בפורום תמיכה נפשית
    תקראי

• לא קראתי את התגובות אבל כן קראתי את כל מה שכתבת ונצבט לי הלב
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • אני חושבת שאת 'חייבת' לפעול לפי האינטואציה שלך! באמת יש משהו בקשר של אמא וילד- את יודעת בלי לחשוב מה טוב לה
  • תחושת אם - זו תחושת אם!!!!! נקודה, סימן קריאה.
    קראתי הכל וגם לי יש דמעות בעיניים ולא הייתי חושבת פעמיים ומעבירה אותה למקום אחר.
    עושה רושם שלילדה לא טוב שם ויפה שעה אחת קודם
    שולחת חיבוק גדול
  • סיון אני לא יודעת אם היית פה בפורום בזמנו כשהדס התלבטה בנוגע לשנהב
    ובסוף העבירה אותה מעון ושנהב פרחה במעון השני..מקווה שהדס תיכנס ותספר כי אני לא הכי זוכרת את הפרטים...
    וכמו שאמרו לך- אינסטינקט של אמא הוא הכי חזק ומדויק שיכול להיות!!!!!!
    להעביר בלי לחשוב פעמיים !!!!
    הכי כואב לי העניין של החום והאהבה זה גיל שהם צריכים להיות מנושקים
    ומחובקים בלי סוף.
    אל תהססי.
    בהצלחה!!!!

[
    [URL=http://?]
  • ושוב תודה לכולכן

• מאמי אני למדתי על בשרי לא פעם אחת שאין כמו אינטואיציה של אמא!!!!!!
    אם את מרגישה שרע לה שם ואת רואה את זה באופן ברור אז אין על מה לחשוב בכלל!
    אני סומכת עליך שתמצאי לה גן טוב יותר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לי מה להוסיף מעבר למה שכבר נאמר

• אוי סיווני, רק עכשיו ראיתי

אני עם דמעות בעיניים...

תסמכי על התחושות שלך.
    אני יודעת שלמרות שאני רואה שהבן שלי, עמרי, מאד אוהב את הגן (הוא בגיל של להב) ויש לו חברים אני עדיין מדי פעם, ככה תוך כדי משחק שואלת אותו אתה אוהב את הגן? אתה אוהב את x (הגנת?) עם מי שיחקתי היום? לא בקטע של תיחקור אלא התענייננות, אולי להב תוכל לתת לך מושג קצת יותר טוב על האינטואיציות שלך...

והכי חשוב, לדעתי, זה שאם תעבירי אותה גן תכיני אותה לזה ותסבירי לה שזה בשבילה וכדי שיהיה לה יותר כיף ושתכיר עוד חברים חדשים (שלא תאשים את עצמה, כדרכם של ילדים).

המון המון חיבוקים וחיזוקים.
    היא נסיכה. ומגיע לה יחס כזה.
    ענבל
  • סיון
    לא הספקתי לקרוא את התגובות, אולי זה יחזור על עצמו... אני חושבת שאת צריכה לחפש מקום חדש.
    גם בייבי שלי בויצ"ו, בכיתה של הגדולים (שנתיים עד שלוש) ואין מצב שלא יהיו חיבוקים, נשיקות, לוקחים אותה בבוקר אם קשה לה להיפרד...
    בייבי ביקשה ממני בתחילת השנה להיות אמא של שבת, ותוך שבוע מהרגע שביקשתי היא כבר היתה ואפילו צילמו לי את קבלת השבת ואת כל היום...
    לגבי הקטע שהיא לא נותנת לך לעשות כלום בערב וצמודה אליך - זה תמרור אזהרה. זו התנהגות שמוכרת לי מהימים הראשונים של השנה, כשיש מתח אצל הילדה בהקשר של הגן. אבל זה כבר מזמן היה אמור לעבור!!!
    בקיצור, סמכי על האינסטינקט ותחפשי מסגרת אחרת (רצוי משהו שמשתלב עם שנה הבאה, כדי לחסוך מעבר אחד).

ד.א. לגבי שהיא מתלוננת שכואב לה, אולי זה ירגיע אותך - גם בייבי בקטע כזה עכשיו. לדעתי זה דרך למשוך תשומת לב...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה