מי מכירה את דר' טלמון? ועוד שאלה..... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני הולכת אליו לסקירה ב-6/2. הוא עמוס עד אפס מקום ככה שזה כבר מעודד. רציתי לדעת אם מישהי מכן מכירה אותו ויכולה לספר לי קצת עליו
הסקירה אצלו היא בתלת מימד? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
14 תגובות
עמוד 1
לא מכירה אבל שמעתי שהוא אדיש
תעשי עליו חיפוש בגוגל, בטוח באחד הפורומים יש איזה שרשור עליו..
אני הייתי אצלו והוא ממש לא אדיש אלא ממש מקסים. הוא ממש התרגש מכל תנועה שהעוברית עשתה בבטן .
אני עשיתי אצלו שקיפות וסקירה שנייה הוא היה ממש נחמד, הסביר כל דבר והתלהב מהעוברית את הסקירה הראשונה עשיתי אצל גולדשטיין שאצלו גם עשיתי בהריון הקודם ויותר נהניתי אצל טלמון.. מומלץ
אני הייתי אצלו בשתי ההריונות שלי והוא מעולה ממליצה עליו בחום ****
לא מכירה. בהצלחה בסקירה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
גיסתי היתה אצלו בשני ההריונות שלה וממליצה בחום
לא מכירה, אבל שמעתי עליו המון טובות...
תודה בנות בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
הייתי אצלו בהריון של רון, לשקיפות וסקירות. הוא נהדר!!! אדיב, מקסים, סבלני ועדין!
אני מאוד אהבתי
גם אני הייתי אצלו בסקירה. מאד אדיב ונחמד
ענה לי על כל שאלה
איזה כיף... בהצלחה
אה וליאת, והקליניקה שלו בקריות ככה שכמו שהדס כתבה אם תרצי להיפגש... בשמחה ענבל
אין על ד"ר טלמון. הוא מעולה, מתה עליו.
עשיתי אצלו את כל הסריקות והוא חמוד, בכלל לא אדיש! מתרגש כאילו זו הפעם הראשונה שלו. מסביר וסובלני.
אין עליו!!!
--- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
באלי והדס תודה מתוקות. הייתי בשמחה נפגשת איתכן אבל אני הולכת עם הבעלול והוא אחרי זה חוזר לעבודה ככה שאני לא בטוחה שזה יסתדר אבל נחכה קרוב יותר לתאריך ונראה. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!