דיון על החינוך לעצלנות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי היום הרבה תהיות על החיים..
    כנראה כשאני מנקה הראש עובד שעות נוספות.
14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני עובדת בסופר. אני אפילו לא אתחיל לספר כמה אנשים חסרי סבלנות וקולניים.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• פיתוש את ממש צודקת
  • העולם היום הוא עולם של סיפוקים מיידיים.
    ככה זה - פלאפונים, אינטרנט, VOD וכו' כל אחד מקבל מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה...
    אנחנו ד"א הולכים ברגל לגן ובחזרה (אני אישית מעדיפה את זה מאשר לנסות להכניס את איתמר לאוטו ולהסתכן בלהעיר אותו)

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• מסכימה עם כל מילה
  • אכן יום של תהיות
  • אני חושבת שהכל מתחיל מהבית....
    הילדים מאוד אוהבים לטייל!
    אופק מתעקש ממש כל יום שנקח אותו מהגן "ברגל"! ממש מדגיש את זה- הגננות צוחקות עליו. זה הליכה של 10 דקות ויש אתר בניה בדרך- הוא הולך מתיישב לפעמים על מדרכה ומסתכל על המנופים. כשבעלי לוקח אותו ויש זמן הוא אפילו מגדיל לעשות והם שוכבים על גבעה קטנה שיש בדרך ומסתכלים על עננים
  • את בהחלט צודקת !

אני מאוד עובדת על עצמי לא להיות כזו
    ומאוד מוצאת את עצמי מקטרת על התור בסופר , ועל לחכות ברמזור
    וכו' ....

וחוץ מיזה שלחתי לך
  • קרן, קראתי את המייל..
    אבל אני צריכה לקרוא אותו שוב ולענות בנחת..

בקשר להליכה ברגל- בתחילת שנה כשהיה לי זמן ולא מיהרתי לשיעורים על הבוקר גם הייתי הולכת ברגל.. הגנים של הילדים במקומות ממש ממש רחוקים אחד מהשני.
    ואנשים שהיו רואים אותי בדרך, בקיץ, הולכת ברגל היו בשוק!! הציעו לי טרמפים גם אם זה לא היה הכיוון שלהם בכלל!
    ממש ריחמו עליי!
    שהסברתי להם שזה מרצון, האוטו בבית ושום דבר לא יקרה לי אם אני אפילו אזיע קצת, אמרו לי- את מוזרה!
  • אין לי מה להוסיף על דברייך
    כתבת@דברים מאוד חכמים ונכונים ובהחלט עוררת בי מחשבות ותהיות רבות

• אין לי מה להוסיף על דברייך
    כתבת@דברים מאוד חכמים ונכונים ובהחלט עוררת בי מחשבות ותהיות רבות

• אצל בני בגן המצב מצחיק עוד יותר יש חניה במפלס הגן , חצי דק' הוליכה ומאוד צפופה ולא נוכה וי חניה ברכב מתחת לגן , למטה שהיא ענקית וזה דקה הליכה אבל צריך לעלות 5 מדרגות או יש מקום לעגלות . פעם אמא אחד התחילה לספר איך חסמו אותה בחניה הצרה ואין מקום וכו ... אז אניתי שאני תמיד חונה למטה וזה גם חוסך לי סיבוב עם הרכב ... איזה תשובה קיבלתי אבל זה כל כך רחוק

http://www.holdthatpic.com/
  • אני חושבת שכולכן צודקות..
    העם הזה מפונק מידי ..יש לאנשים דרישות מכוערות ופלצניות..
    בתור עובד ש"ל ומכירה..אנשים גרידי ברמות מכוערות ...
    אנשים פלצנים ברמות שבא לתת להם כאפה לניעור...
    זה קנה אוטו אז הכביש של אבא שלו ...שילך *******
    זו עם תינוק במנשא ואני עם תינוק בעגלה אז היא בטוחה שמגיע לה להיות לפניי..
    אז זהו ..שלא! הקופות בסופר? חחח יש את המתחכמים...החארות ..
    שבקופה מהירה עד 10 מוצרים נדחפים עם 12 מוצרים ועוד אומרים "נו מה זה כבר עוד 2 מוצרים" בעודי אני עומדת ומחכה עם קרואסון ושוקו....
  • אני מסכימה ולא מסכימה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה