אלוהיםםםם תעזור לי תן לי רמז אחד קטן מה עלי לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו דיברתי עם רכזת המעונות אצלנו במעלה אדומים.
    מאוד נחמדה, היתה מאוד קשובה לתלונותיי וטענותיי. אמרתי לה הכללללל פתחתי ממש הכל.
    תכלס התקשרתי רק לברר לגבי הנוהל של עזיבת מעון באמצע שנה, אבל בסופו של דבר היא הצליחה להוציא ממני את אשר על ליבי.
    נתנה לי תחושה שאני באמת יכולה לפתוח הכל - ופתאום אחרי הרגשתי שחרור עצוםםםםםםם. סלעים ירדו לי מהלב. ומצד שני רגשות אשם למה פתחתי בפניה לפני שהלכתי למנהלת המעון - כל הזמן אני רק חושבת לא לפגוע בזה ולא לפגוע בהוא.
    בקיצור היא אומרת שיש שיקול אישי (העניין שהמעון רחוק לי ואני נסחבת כל יום ב2 אוטובוסים חזרה עם הילדה) ויש שיקול כללי (שזה כל מה שסיפרתי לכן לגבי החום האהבה וחוסר ההסתגלות של להב).
    היא אומרת שהשיקול האישי זה מובן ואכן נשמע קשה (במיוחד לאור העובדה שאני תופחת

15 תגובות
עמוד 1
  • אמנם אני עדיין לא אלוהים אבל...תעבירי את להב.
    קיבלת החלטה ותהיי שלמה איתה
    שינויים לא קורים בשבוע אחד.
    ללהב כבר יש טראומה וגם אם ישתנו דברים לדעתי, זה לא ישפיע על להב. לא טוב לה שם!!!!

אה...גם שכחתי לכתוב לך שאל תתני לרכזת להבין שאת מעבירה את להב בגלל הנוחות שלך. תני לה להבין שהמצב בלתי הפיך וגם דיברת עם הגננות ולא עזר ועכשיו שיתנו לך לעזוב בלי קנסות ופיגורים.
    אצלינו כשעוזבים צריך לכתוב מכתב עד ה 10 לחודש, וזה מחר. תבררי מתי זה אצלכם.
  • אני יודעת מניסיון אישי שכשילד נהנה בגן וטוב לו, לא משנה לכמה חודשים הוא נכנס לשם!!!
    שקד היה בשנה שעברה שלושה חודשים בגן וכל הזמן היה בוכה כשהיינו מתקרבים לגן!!!
    השנה הוא הסתגל תוך שבועיים לגן ונהנה שם מאוד!!!
    אני לא הייתי מוותרת ובכל זאת הייתי מעבירה גן!
    הרי די ברור שלהב לא נהנת שם (בא לי להגיד סובלת), אז למה בדיוק לתת צ'אנס?
    אם המטפלות לא חמות ואוהבות מטיבען, אז את מצפה שהן יהפכו לכאלו? לכמה זמן זה יספיק?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לי נשמע שכל מה שאמרה לך - אלו דברים שהייתה צריכה לומר והיא לא הביאה שום חדש ושום תקווה...
    היא אמרה לך קונקרטית מה היא מתכוונת לעשות? היא באמת מכירה את המטפלות שהיא יודעת שהם "חמות"? וזה שלא התייחסה לעניין הפציעה רק מוכיח שהאנטרס היחיד שלה הוא לשמור על טובת הגן.
    (מפחדת כנראה שתפיצי את עניין המטפלות ברבים...)
    בקיצור, כל החששות שלך מובנים אמנם, אבל את צריכה להבין שילדים מסתגלים מהר מאוד למקום חדש, ואחת כמה וכמה למקום שבו תקבל סוף סוף חום ואהבה כמו שהיא ראוייה.
    אני אומרת - כל יום שהיא שם - מיותר ורק פוגע בלהב. אני הייתי מעבירה אותה בלי לחשוב פעמיים ובלי כל ההתחבטויות וההתלבטויות והדסקוסים עם אנשים בעלי אנטרס.....
    שיהיה בהצלחה!
  • היי
    אני לא מכירה את הסיפור של הפציעה
    אני יכולה לספר לך שהבת שלי נפלה על הראש ואף אחד לא אמר לי
  • חד משמעית להעביר גן עכשיו!!!
    כמו שמילנה כתבה אם הן לא חמות מטיבען ,אז הן לא יהפכו לכאלו בגלל שרכזת המעונות תעשה להן "סידרת חינוך " ,אולי שבוע -שבועיים ישתנו ולא יותר מזה
    וברור שהרכזת מעונות תעשה ככל שביכולתה להשפיע עלייך להישאר, הרי היא לא רוצה להפסיד קליינטית.
    בקיצור תעשי מה שטוב לילדה, לדעתי האישית להעביר גן.
  • לא הייתי חושבת פעמיים ומעבירה את הילדה גן, יש לה טראומה מהנפילה, היא בוכה, לא מאושרת, לא זוכה לחום ואהבה מינימאלים וכמו שאמרה אתם באות "ו"
    אני בטוחה שאת תראי שינוי מיידי במסגרת חדשה ועדיף עכשיו מאשר קרוב ללידה כשאז יהיה לה שינוי הרבה יותר גדול וקיצוני
  • דעתי זהה לשל שאר הבנות - להעביר בלי לחכות עוד יום.
    אין שום סיבה שהילדה תבכה אחרי למעלה מ-4 חודשים בכל בוקר! זה לא שווה כלום.
    לדעתי זה האיתות הגדול ביותר שלא טוב לה. תוסיפי לזה את התחושות שלך, את ההתרשמות שלך, ואת ההתנהלות סביב הפציעה - ותביני שהיא במקום שלא טוב לה.
    קשיי ההסתגלות האלה עוברים להם מהר מאוד כשהם מגיעים למקום טוב יותר. לנו קשה יותר לעשות את השינוי. אני מסתכלת על זה הפוך - תשאירי אותה עוד 7 חודשים במקום שלא טוב לה?? מה יש בדיוק לתת הזדמנות??

מיטל
  • מה??????
    סיווני את תופחת ולא ידעתי מזה...? איזה גרועה אני!
    נשמה אני שמחה בשבילךךךךךךךךךךך
    אוהבת אותך
  • טוב אני ממש לא מעורה בכל הסיפור הזה...זו לא את שסיפרת על גן טבע? זה היה נשמע ממש מדהים....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני מאוד מבינה אותך
  • עצם העובדה שהשאלה הזו אם להעביר אותה גן עלתה בתוכך ואף מדירה שינה מענייך- כבר יש לך תשובה!
    תעבירי אותה גן!
    אני אספר לך שכאשר רון מקבלת מכה בגן, בשנייה שאני נכנסת המטפלות רצות אליי כדי לספר לי, עוד לפני שאראה את הילדה ולא אבהל.
    ובנוסף, גם אצל אלעאי בגן, בשנייה שהוא מקבל מכה ולו קטנה, הגננת מתקשרת אליי באמצע היום לדווח לי שלא יווצר מצב שהיא תשכח מתוך כל המולה בסוף היום.

במקומך, הייתי מעבירה.
    חום ואהבה לילד קטן, במיוחד מתחת לגיל 3 זה דבר הכרחי ונחוץ לא פחות מלחם ומים.

הבחורה הזו שדיברה איתך ענתה לך מה שכל אשת מקצוע היתה עונה לך. זה תפקידה, אבל למעשה אולי היא לא עשתה את תפקידה שמלכתחילה את הרגשת שהילדה לא מקבלת חום ואהבה.
    וגם אם זה ישתנה עכשיו, אני לא חושבת שהאהבה שתבוא מתוכן תהיה אמיתית וכנה אלא רק כדי לכפר, לפצות ואולי להשתיק את הרוחות.

תהיי שלמה עם החחלטה שלך יקירתי, תעבירי אותה, ילדים מסתגלים מהר ואין לך מה לדאוג. ותשימי לרגע את המשקל שלך בצד והקושי להגיע באוטובוסים, בואי נחשוב נטו על הילדה- ולא טוב לה!

תעבירי וזהו, בזה נחתם הנושא!

• סיון את מכירה את להב הכי טוב. עכשיו רע לה בגן, היא סובלת ואת יודעת את זה. בשביל מה למשוך אותה. תעבירי אותה שיהיה לה טוב עכשיו ובע"ה עוד 7 חודשים תתמודדי עם מה שיהיה. כמו שאני מכירה את להב אם יהיה לה טוב היא תסתגל מהר לכל דבר. גם לאח/ות קטנים.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בשעה טובה על ה"תפיחה"
  • גם אני בדעה של הבנות כן להעביר עכשיו גן

• ממש הצליחה לבלבל אותך, הא?!
    והיא עשתה את זה, יש לציין, ברגישות, בעדינות, ובנחישות.
    כל הכבוד לה, יופי של אשת מקצוע.
    מחלקת החינוך לגיל הרך בעיריית מעלה אדומים הרוויחה ובגדול...
    (ממש מקווה בשבילך שלא התבלבלת עד כדי כך...)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה