היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי העברתן את התינוק/ת לחדר משלהם? האם העברתן כבר למיטת תינוק הגדולה או עדיין נשארו בעריסה? האם כבר ישנו לילה שלם? מוניטור כן או לא? איך היה המעבר? היו בעיות כלשהן? את עמית העברתי בגיל 4 חודשים ולא היו שום בעיות אפילו ישן יותר טוב לא שמנו מוניטור כי החדרים היו מאוד קרובים העברנו ישר למיטה הגדולה של החדר תינוקות ועמית ישן כבר לילה שלם
ההתלבטות לי היא מתי לעשות את זה עם עידו בעקרון הוא עדיין לא ישן לילה שלם הוא מתעורר פעם אחת בין 3-5 אוכל והפעם הבאה היא כבר ב 6-7 בבוקר לפעמים הוא מתעורר ואני נותנת לו מוצץ הוא צמוד אלי למיטה אז אני יכולה להמשיך לישון עוד קצת וזאת הסיבה היחידה שאני לא מעבירה אותו החדר שלו הוא דיי רחוק מהחדר שלנו יש מזדרון מאוד ארוך אבל מצד שני הוא ליד החדר של עמית ואני שומעת את עמית ויש לנו גם מוניטור בקיצור מה דעתכן? [URL=http://www.eliad.org]
11 תגובות
עמוד 1
אני מאד קשורה אליהם גם אברהם וגם אודיה ישנו אצלי בחדר עד גיל שנה ואז עברו לסלון (החדר שלהם)
אני לפי דעתי הייתי משאירה אותו עוד חודש לפחות עד שהוא יישן לילה שלם
אצלי שתיהן ישנו מהיום הראשון בבית בחדר שלהן במיטת תינוק עם בייביסנס והכל בסדר
כשאריאל נולד הוא ישן ישר במיטת תינוק שלו היא הייתה אצלנו בחדר, היה בייבי סנס שמהר מאוד השארתי אותו על תקן רמקול. רואי ישן עד גיל 4 חודשים בעריסה איתנו בחדר ואח"כ עבר לישון עם אריאל בחדר ולא הייתה לי בעיה כי הוא היה נרדם ללילה שלם מ-21:00 מתן - בעריסה אצלנו בחדר והוא כרגע עדיין איתנו בגלל שיעול טורדני והוא מתעורר מזה בלילה - המיטה מחכה לו ביחד עם האחים שלו בחדר והם כבר מחכים שהוא ישן איתם
אז כך את נוני העברנו לחדר משלה בגיל שנה מכיוון שהחדרים אצלינו לא קרובים בכלל אפשר להגיד שזה שתי קומות חדרי ילדים קומה למטה והחדר שלנו למעלה
תודה בנות [URL=http://www.eliad.org]
מתי העברתן את התינוק/ת לחדר משלהם? בגיל ארבעה חודשים.
האם העברתן כבר למיטת תינוק הגדולה או עדיין נשארו בעריסה? העברנו למיטה הגדולה, את העריסה החזרנו לחנות ולקחנו במקום זה לול עץ...
האם כבר ישנו לילה שלם? מדי פעם כשהיא במצב רוח טוב ומרחמת עלינו היא ישנה לילה שלם. אבל לרוב יש השכמה בסביבות 3-4 בבוקר.
מוניטור כן או לא? רק בייביסנס, החדרים צמודים.
איך היה המעבר? היו בעיות כלשהן? לא, למעשה מאחר ונופר קצת ארוכה לגילה העריסה הייתה לה קטנה ולא נוחה, עכשיו יש לה מיטה ענקית משלה והיא מאוד אוהבת את החדר שלה עם כל הקישוטים והמשחקים
מתי העברתן את התינוק/ת לחדר משלהם? כיון שהחדר שלנו די צפוף שני הילדים ישנו אצלי עד גיל 3 חודשים במסדרון ואז עברו לחדר שליהם.ן
האם העברתן כבר למיטת תינוק הגדולה או עדיין נשארו בעריסה? למיטת תינוק גדולה.
האם כבר ישנו לילה שלם? היא ישנה עד 4 בבוקר ואז ינקה וחזרה לישון, הוא אני לא זוכרת.
מוניטור כן או לא? לא
איך היה המעבר? היו בעיות כלשהן? לא היו לי שום בעיות ברוך ה'. ]
טוב אני רואה שעידו לא לבד עם ההתעוררות שלו בסביבות 3-4 לפנות בוקר אולי נעביר אותו בחודש הקרוב תודה לעונות [URL=http://www.eliad.org]
את גל העברתי בגיל 4 חודשים. היא הייתה מתעוררת מידי פעם, עם בייבי סנס עד גיל חצי שנה בערך. את דניאל העברתי לחדר של גל בגיל 3 חודשים, עם בייבי סנס. הייתה מתעוררת עדיין כדי לאכול אבל זה לא הזיז לגל
את עדן העברנו לחדר שלה בגיל חודשיים. העברנו ישר למיטה הגדולה והיא ישנה כל הלילה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מהיום שהגענו הביתה מבה"ח היא ישנה בחדר שלה במיטת תינוק גדולה