-
לא צריך נוטריון.
אםשר לעשות אצל עו"ד רגיל (שהוא לא נוטריון) בנוכחות 2 עדים
-
איילי יכול להיות אחד העדים?
:55555
-
-
האמת.... אף פעם לא חשבתי על זה....
-
ממש אין לי מושג בזה אין לי מה להוריש לדיאנה חוץ מהחובות הענקיים ששנינו שקועים בהם אפילו דירה אין לנו ולא תהיה..אמת עצובה אבל לא כול הילדים נולדים עם כפית זהב בפה..בהצלחה..תתיעצי עם עו''ד..
[url=http://imikimi01.com/link/link_through/JHAs-10p]
-
-
תלכי לרחוב ותבקשי משני אנשים להיות עדים

-
טוב המצב שלנו רק מחמיר יותר ויותר כי השכר דירה עלה והכול רק עולה והמשכורת נישארת אותו הדבר.. חחחחחחחחחחח טוטילה הצחקת אותי... סנשיין כחי פוסטר תרשמי עליו "מי מתנדב להיות עד למעשה חשוב מאוד?" חחחחחחחחחחח
[url=http://imikimi01.com/link/link_through/JHAs-10p]
-
מתי צריך לעשות צוואה? (במידה ויש לנו נכסים)
לא כדאי לחכות עד שמסיימים להביא ילדים?
מה עושים עם בן הזוג שנשאר בחיים? הרי לא יתכן לתת את הדירה לילדים כשאחד מבני הזוג עדיין גר בה.....
מה עושים עם נכסים חדשים שיש אחרי שעשינו כבר צוואה?
ועוד שאלה אחרונה, אפשר לפתוח חשבון חיסכון לילדים לפני שהם נולדו- לפתוח חשבון כללי לילדים- אחרי הולדתו של הילד הראשון ואח"כ לחלק אותו בין כל הילדים?
-
מתי צריך לעשות צוואה? (במידה ויש לנו נכסים)
לעשות כבר עכשיו. אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה... שלא יקרה...שלא נדע חו"ח
-
תודה על כל התשובות!!!
עוד שאלה אחת- אני בת 21. אין לנו ילדים עדיין- אבל יש נכסים. איך אני אמורה לעשות צוואה???
-
הכי טוב לכי לעו"ד
לא צריך נוטריון אבל צריך להפקיד הצוואה ברשם צוואות.
יש ניסוחים קבועים, אם חו"ח אחד מבני הזוג נפתר בד"כ הכל נשאר לו, ורק אם שני ההורים נפתרים זה מתחילק בין הילדים.
לא עושים צוואה פרטנית (המקרר לשולה, הכסא לציפי וכו), לרוב עושים דברים כללים כמו כל הרכוש מתחלק שווה בשווה בין א ל ב וכו'.
אבל הכי טוב להתיעץ עם עו"ד.
מאיפה את? אני נשואה לאחד מניאק אההה אופס סליחה לעו"ד. אצלו במשרד עושים צוואות (המשרד בת"א) ואם את לא מת"א אולי הוא מכיר מישהו מהסביבה שלך שיכול לעשות צוואה.
בהצלחה
-
libiaviv- אני מרמת גן. יש לנו עורך דין טוב- בד"כ לחוזים. אולי הוא עושה גם צוואות. (אולי בעלך הוא העו"ד שלי....)
במידה ואני לא עושה צוואה- מה קורה עם הרכוש?
כרגע אין לנו ילדים בכלל. אז אני לא ממש מבינה מה הטעם?
אם חלילה אחד מאיתנו ילך לעולמו הכל נשאר לבן הזוג השני. זה החוק לא?
-
אם אין לך ילדים אז הכל ישאר לבעלך.
אבל כשיש ילדים - אני מתחילה לחשוב אחרת.
-
אשמח לייעץ לך בענייני צוואה.
את מוזמנת לפנות אליי במייל:
chlaw@012.net.ilעו"ד אלעד חרלופסקי
-
בעלולי מתעסק בעיקר בנזיקין - תאונות דרכים (שלא נדע).
הכי טוב ללכת למישהו שסומכים עליו.
לפי מה שאני יודעת אם אין צוואה, כשבן זוג אחד נפתר הכל נשאר לשני ואם אין בן זוג שני הכל מתחלק בין הילדים - אלא אם מצויין אחרת בצוואה.
אבל שוב פעם הכי טוב ללכת לעו"ד
-
אני לא חושבת שצריך לעשות צוואה בגיל כל כך מוקדם
-
גם לי נראה הזוי לעשות צוואה כ"כ מוקדם....(21)
-
כשאת משלמת משכנתא את לא יכולה להוריש את הדירה - כי זה לא הנכס שלך אלא של הבנק. רק כשתסיימי לשלם משכנתא את יכולה להוריש את הבית.
לגבי גיל - בנות , ברצינות עכשיו, אף אחד לא יודע מה יקרה עוד דקה אפילו. מאחלת לכולנו להגיע ל120 , אבל מי יודע????
-
את צודקת, באמת לא חשבתי על זה, אבל הדירה עם משכנתא היא של הבנק
-
זה נכון, כמובן שהנושא מתייחסת לאלו שיש מה להוריש.
קחו תסריט כזה לדוגמא: חו"ח לא עלינו!
בעל מאבד את אשתו. עוברת שנה, שנתיים... הוא מתחיל חיים חדשים . לגיטימי. פוגש איזה ממזרה תחמנית שמבלבלת לו את הביצים ואת המוח, לא עושה הסכם ממון, והיא משתלטת לו על חצי מהבית.
למה מה קרההההההההההההההההההההההההההההההההההה????
-
חשבת על הכל אני רואה!
-
אין ביטוח משכנתא?

אם אחד מבני הזוג נפטר -לא עלינו- המשכנתא מתבטלת עד כמה שידוע לי

-
אני לא יודעת מה קורה עם ביטוח משכנתא.... ברוך השם סיימתי עם זה לפני שנה
-
לנו יש צוואה או יותר נכון הסכם אפוטרופוס שעשינו למקרה שחס וחלילה שיקרה לנו משהו דאגנו לעתיד של אריאל מבחינה כספית ומבחינת משמרות גדלתי בבית שבו ההורים תמיד היו פתוחים איתנו ועשו צוואה בגיל צעיר אז גם אני הרגשתי צורך בעה שהכל יהיה טוב אבל תמיד צריך לדאוג אם חס וחלילה יקרה משהו חוץ מזה שאצל ההורים שלי יש צוואה ואחרי שאריאל נולדה הם הוסיפו גם אותה לשם ;) ההורים של בעלי לא בקטע של צוואות חחח
ולעדן- אני רוצה להגיד לך בתור מישהי שגדלה בעוני נורא הכי חשוב שיש אהבה בבית!! כסף לא קונה אושר נכון שהוא עושה את החיים קלים יותר אבל תאמיני לי שכל עוד את חוזרת לבית מאושר הכל מתגמד ליד זה אני מכירה המון אנשים שעדירים בכיס אבל עניים בלב ובנשמה והרבה אנשים אחרים שנראים הכי שופוני כשבמציאות אין להם שקל בכיס... שולחת לך הרבה
-
אגב בנות ששאלו על משכנתא.. במידה ואחד ההורים נפטר המשכנתא נעלמת (אם יש ביטוח כמובן)
-
עד 120 לכולם!!!!
כשעושים משכנתא חייבים לעשות ביטוח חיים ואז שאחד מבני הזוג הולך לעולמו לא עלינו הביטוח משלם את המשכנתא
סאנשיין כל הכבוד על המחשבה
מה שכן אני יודעת שאם חס ולילה הייתי מתה לא הייתי רוצה שבעלי ישאר לבד כל החיים
הייתי רוצה שימשיך הלאה ויגדל את הילדים שלנו במשפחה נורמלית...
-
גם אני חושבת ככה אחווה וליתר ביטחון עושים כיסוי תחת כמו שאומרים. וגם מציינים שהבית לא יימכר עד שהילד מגיע לגיל 30 נגיד (שלא רק הורמונים מדברים כמו בגיל 18-25)
-
אני עשיתי צוואה לפני חצי שנה אצל
עו"ד צוואה, קיבלתי עליו מלא המלצות.
הוא גם סופר נחמד,
את יכולה לקרוא מאמר שלו בנושא
צוואות,
שיהיה בהצלחה,
-
-
חלאס עם הקפצת הודעות ישנות
-
ממליצה לך בחום לקרוא קצת על
עריכת צוואה לפני כל ההצהרות.
יש אתרים שונים של עורכי דין המספקים מידע מאוד שימושי על
צוואה ובכלל על ההסכמים השונים כמו
צוואה הדדית, ירושה, וכו'... ממליצה בחום...