ההההצצצצייייללללוווווו!!!!!!! אני אובדת עיצות!:-( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ותסלחי לי כן, אבל בעלך לעשות ילדים הוא ידוע, נכון? אז שגם יזיז ת'תחת שלו ויעזור! מה יהיה כשהיו לך 3? תקפצי מהגג מרוב ייאוש? מייל:ortal_halag@walla.co.il מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
בנוגע למה שאורטל אמרה "החלב שלנו הכי טעים ..." יום אחד השארתי חלב שאוב לבעלי שיתן לילדה ואני הלכתי לישון . למחרת ,קילחנו את אוריאן ואחרי המקלחת היא היתה באטרף לציצי אז בעלי אמר " אני לא מבין מה היא כל כך מתלהבת מהחלב הזה , חלב פרה טעים יותר"
הייתי מציעה לך לנסות בקבוק אחר.. לא יכל להיות אותו בקבוק למים ולחלב עם דייסה כי הפטמה צריכה להיות עם חור יותר גדול בשביל הדייסה.... וכזה יוצא לאט זה עוד יותר מעצבן אותם
חזרתי.... אורטל - אם הייתי יכולה להרשות לעצמי הייתי ממשיכה להניק. סה"כ זה מאוד נוח לי להניק (את הגדולה הנקתי עד גיל שנה ו-7). אבל נראה לי שעצם העובדה שאני בהריון משבשת את ההנקה ואולי טוב שכך..... בינתיים היא רגועה, אכלה פיתה עם אבוקדו ובאה איתי לעבודה
האמת- אני הייתי עושה גמילה חד וחלק! נעזרת בסבתא/חמה/בעל= שני לילות בלעדיך והיא גמולה