2 שאלות של "מה הייתן עושות " - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. יש שני גני עיריה שב"אופציה" : האחד חילוני שיש שם גם ילדים בני 5 כך שמכינים אותם לכיתה א ולכן הרמה הלימודית שם גבוהה יותר, ובני 4 יצטרכו להיות בערך בקצב...
    ויש גן דתי - צמוד לחילוני - שהבנים שמים כיפה ומתפללים בבוקר וכו ..
    העניין שמצד אחד זה יותר מדי "דת " בשבילי . קשה לי עם זה . מצד שני , 5-6 הורים מהגן של ירין יהיו שם למרות שהם לא דתיים ..
    הסיבה היחידה שההורים רושמים את הילדים בגן הדתי זה בגלל שהרמה הלמודית בגן החילוני מפחידה אותם והם רוצים עוד טיפה "חממה" עבור הילדים .
    רשמתי את ירין לחילוני , אבל עכשיו כשגיליתי שהוא יהיה שם לבד....
    האם הפן החברתי עולה על אופי הגן ?
    מה היין בוחרות ?

2.חברת ילדות שלאחר הלידה של אוריאן לא באה לבקר בכלל . לא לבית ולא לבריתה.(יום קודם לבריתה היא הרגישה טוב וביום הבריתה היתה חולה והודיעה על זה בסמס ולא בטלפון אפילו ....)
    קיצר אתמול כבר לא התאפקתי וסימסתי לה שנפגעתי .אז היא הגיבה די מגעיל ורשמה שלא יכלה ו"משעמם לך ?" ו" נו באמת "
    קיצר ..מה עושים עם חברה כזו ?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני אתחיל מהסוף
  • הגן הדתי נשמע לי שיהיה קצת בעייתי בשבילכם....כי הוא ישאל שאלות, וירצה שתברכו...לא יודעת. אני הייתי מתייעצת עם בעלי....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • היתה לי התלבטות דומה עם עידן..בסוף בחרתי לשים אותו בגן של ה"גדולים"..
    היה קצת קשה בהתחלה אבל ילדים בסוף מתרגלים, ועכשיו הוא הולך בשמחה לגן ויש לו חברים חדשים
  • אני לא אומרת שבגן דתי אין רמה, אלא שבגן החילוני הגננת שמה דגש על רמה גבוהה , ואילו בדתי יש יותר חמימות וכו , אבל מבחינה דתית הבנים מחיבים לכיפות , לציצית בתפילת בוקר .(בקטע של התפילת בוקר וציצית אני כבר נגנבתי )

בקטע של התסכול מהרמה, הבנתי מהגננת שבמפגשים שלהם אין לימוד, ובשעות שהם עובדים בקבוצות אז מחלקים אותם לפי רמות ..
  • 1- לגבי הגן אין לי תשובה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה