אולי זו רק תחושה שלי..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכן
49 תגובות
עמוד 1

• לינברי
  • ענברי,
    הוצאת לי את המילים מהפה,חשבתי היום אחרי השרשור של עירית לפתוח
    הודעה דיי דומה וכמו הרבה הודעות שאני רוצה לפתוח שזוכים להרבה קריאות
    אבל מעט מאוד תגובות החלטתי שבשביל מה לטרוח ,מסתבר שאם זה לא שרשור
    של דיעות פוליטיות או שרשורים "חמים" אז שרשור של סתם עדכונים או חוויות
    או רגשות זה לא מעניין אף אחת .....אז הרבה פעמים אני לא טורחת כי את החברות שלי אני משתפת ומי שזה מעניין תשמח בשבילי בכל מקרה ....

מעולם לא נכנסתי לתוך הריבים או השרשורים בעלי האופי הנ"ל אבל היום
    באמת היו כמה בנות שהצליחו להרגיז גם אותי ,יש מרחק גדול בין לא להסכים עם דעותיי או החלטותיי לבין לקרוא לי רוצחת ....

• לצערינו, לא נוכל לשנות את עולם האינטרנט

שרוני
  • הרבה מה להוסיף אין לי
    מסכימה איתך במאה אחוז ובהחלט זה חבל ועצוב

• לינברי
  • אוריתי

• שרוני
  • טוב, אני ממש לא מבינה על מה אתן מדברות.....

לי היה ועדיין סבבה פה - הייתי אמנם מנותקת הרבה זמן וכמעט שלא הגבתי - כי היינו כולם חולים, ואני עדיין לא ממש הבראתי....

באמת שמתי לב שנעלמת קצת - חבל.

אבל מדינה חופשית....מי שבא - ברוך הבא, מי שהולך - שיהיה לו בכייף
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • טוב, אני ממש לא מבינה על מה אתן מדברות.....

לי היה ועדיין סבבה פה - הייתי אמנם מנותקת הרבה זמן וכמעט שלא הגבתי - כי היינו כולם חולים, ואני עדיין לא ממש הבראתי....

באמת שמתי לב שנעלמת קצת - חבל.

אבל מדינה חופשית....מי שבא - ברוך הבא, מי שהולך - שיהיה לו בכייף
  • היי ענברי,
    אני איתך..
    בכלל לא קראתי את השרשור המדבור, ובאמת לא הבנתי למה הוא כל פעם מחדש קופץ למעלה, למרות שעברו כבר יומיים..
    אבל זכיתי לראות לא מעט שרשורים שמתפתחים לכיוונים לא קשורים, מלאים בדעות ועצבים..

אני חושבת כמוך שהפורום עבר שינוי אבל זה לא רק בגלל זה, פשוט כי בנות כבר כמעט לא משתפות,
    יש ימים שהפורום זורם לו לאיטו ובקושי יש הודעות חדשות..
    יש בנות שנעלמות פתאום ולא רואים ולא שומעים מהן..
    והשיתופים חסרים, לי לפחות.

אולי זה בגלל הציפייה מכמות התגובות עלתה לנו ואם פרסמתי הודעה ויש עליה "רק" 5 תגובות אני ישר נעלבת ולא מפרסמת יותר.
    אולי כי אנחנו מסתכלות בקטנוניות יתר על כמות הצפיות בהודעה מול התגובות.

בקיצור- המון דברים שונים פה.. צודקת!
  • ענברי

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• נראה לי שאנשים לא מבינים שלפעמים גם מילים באינטרנט יכולות לפגוע

• כל בני האדם שונים זה מזה, גם אם גדלנו באותה משפחה נהיה שונים.
    יחד עם זאת כולנו נתכנסנו כאן ע"מ לתמוך זו בזו.
    לשאול, לענות, להקשיב, להיות אחת עבור השנייה בנושא החשוב ביותר בחיינו. הילדים שלנו וכל הנילווה להם.

השרשור של עירית דוד חיזק זאת עוד יותר, אני עשיתי הפסקה אחרי שהופנתה כלפיי אלימות כזו.

אני לא מדברת על ציפייה שלי שיגיבו לי ואם לא - אלך מכאן, זה בכלל לא העניין.
    בנות פחות ופחות כאן - כי פחות נעים להיות כאן.

שרוני
  • צודקת בכל מילה לינברי אני עדיין זוכרת איך הינו מעדכנות כל יום כמעט, שמות תמונות ומספרות הכל . גם זכור לי טוב את הריב הראשון . היו הרבה מאוד מקרים שכתבתי תגובה ואז מחתי כחשתתי שזה יכול לקבל פירוש לט נכון או לפגוע .
    לגבי שוני , לדעתי האישית עם כל שוני בין האנשים יש כללי התנהגות הבסיים שיש לשמור אותם גם בעולם הוירטואלי , הרי ברור שחלק מתגובות לא היו בכלל קיימות בשיחה פנים מול פנים .
    אני בכלל לא מבינה מאיפו יש לאנשים אומץ לשפוט אנשים שהם בכלל לא מכירים, גם אנשים שמכירים אין לאף אחד זכות לשפוט .
    די מוזר שחלק משרשורים שנפתחים בנושא אחד גמו של עירית גולשים לנושאים אחרים לגמרה ואנשים חושבים שהם בבבית משפט בתפקיד השופטים .
    שואלים איך להגיב לאובדן הריון - עונים 4 עמודים בנושא בעד ונגד הפלות . שואלים האם בחורף יש צורך לקח ילד כל יום מקבלים דיון בנושא אחר לגמרה כולל ניתוח פסכולוגי בחצי שקל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מסכימה עם כל מילה לינברי
  • linbar-

• אני בפורום הזה כבר יותר משלוש שנים ולא מתכוונת לעזוב

3 שנים נמנעתי מלהיכנס לויכוחים מיותרים

היו הרבה הודעות בפורום שרציתי להביע את דעתי אבל ידעתי שזה יגרר לויכוח מיותר אז שתקתי

אבל בנושא הזה פשוט לא יכולתי להיתאפק טאקט או לא אני אגיד את דעתי

אני לא מתביישת בדעתי , להיפך . בושה לשתוק בנושא שכזה

אני נגד הפלות בעיניי זה כמו רצח במיוחד בחודש תשיעי
    מצטערת אם זה פוגע במישהי
    אבל אני עוד יותר מצטערת שיש תינוקות שנרצחים כל יום

• עדי
  • היפוליטה אם היה דיון אם לעשות הפלה אז תגידי מה שאת חושבת.
    כאן מדובר במישהי שכבר עשתה את זה ואת בכלל לא יודעת מה הייתה הבעיה של העובר.
    אני אישית אם הייתי עוברת דבר כזה והייתי רוצה תמיכה וחיבוק לא הייתי רושמת כאן הודעה רק כדי לא לשמוע אנשים חסרי טאקט שיגידו לי שרצחתי...וחוץ מזה שזה אסור לפי החוק אבל זה כבר לא העיניין
    בגלל זה הפורום כאן לדעתי אולי נועד להיתייעצות לפני מעשה אבל אם רוצים לקבל רק תמיכה בפורום הזה זה לא זה.
    ולינבר, אם אני יודעת על מה את מדברת, אז מדובר במישהי אחת שלא שווה התייחסות.
  • לינבר

לפתוח הודעה שמכריזה שהפורום הפך לאלים ואז לצפות ממני לא להגיב ולא להגן על עצמי זה נראה לך הגיוני ?

את מנסה להציג את עצמך כבן אדם עם כוונות טהורות אבל ידעת שהשירשור הזה יוביל לויכוח אז את לא יותר טובה מאף אחת

ואת לא תקבעי מה במקום ומה לא זה פורום פתוח לכולם ומותר להביע את דעתי ה"אלימה"
    אז יאלה דפדפי
  • היפוליטה יקרה ,
    אין לי בעיה עם זה שדיעותייך שונות משלי ,יש לי בעיה עם הדרך ...
    אני עומדת מאחוריי כל החלטה ודבר שביצעתי (אומנם זה לא היה בחודש תשיעי ) ואם הייתי עומדת שוב בפני ההחלטה הזאת הייתי חוזרת עליה ועל זה אני לא צריכה להתנצל בפניי אף אחד .
    מלומר שאת לא מסכימה ויש לך דיעה שונה ועד לקרוא לי רוצחת תסכימי איתי שיש מרחק גדול ....כשאת מתבטאת בצורה כזאת זה פשוט להכניס את הסכין ולסובב .

אני לא מאחלת לך שתעמדי בפניי החלטה כזאת מעולם ,באמת מכל הלב אני מאחלת לך רק טוב ,רק נקודה למחשבה ...

• היפוליטה -
    אני לא דיברתי רק על השרשור בו קראת לבנות שעשו החלטה קשה ואמיצה רוצחות, אני דיברתי על עוד ועוד שרשורים מהתקופה האחרונה שהופכים אלימים מילולית - כמו שהפכת את השרשור הזה.....
    לי זה לא נעים. הכוחניות הזו לא נעימה לי.
    לא האשמתי אותך בדבר, לא הסרתי אחריות שלי מדבר - המלצתי - ועודני ממליצה - שכל אחת מאיתנו (כולל אותי וכולל אותך) תעשה את חשבון הנפש שלה, תחשוב למה אנחנו עונות בדרך בה אנו עונות, למה הכוחניות מובילה אותנו ולא הרצון לעזור או להואיל.
    לא טענתי מעולם ולעולם שאני טובה כאן ממשהי, יותר מזה - לא טענתי מעולם שאני טובה.
    את יודעת מה? ממש חבל שאת מנסה להגן על עצמך - כידוע - ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה - ותוקפת את מה שאין פה.... ובאמת שאינך חייבת להיכנס לשרשור הזה אם הוא כ"כ מאיים עלייך מסיבה כלשהיא.

• לינבר
    את פתחת שירשור שלכאורה נגד אלימות ואת טוענת שהשירשור הזה "מאיים" עליי

את מוכנה להחליט ?

נמאס מהעוקצנות שלך שעטופה בדבש , את מדברת במילים יפות אבל בעצם מסתתר סכסכנית קטנה

ואל תדאגי לנפש שלנו

• סליחה ענבר....מראש!

היפו- מילים יפות טובות לך מדי כנראה...את ממש מטומטמת???????
  • לצערי אני נוטה להסכים איתך
    אני מהפורום השכן .
    בנות נוטות להגיב לשירשורים שטותיים אך באמת אם משהי שואלת שאלה ענינית עושים לה טובה שעונים .
    טוב כך זה העולם הויטואלי
  • לינבר, את ממש צודקת!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • טוב, אני חייבת לומר כמה דברים, ומראש אני אומרת - רק על עצמי לספר ידעתי:

1. מאז ומתמיד, היתה כאן אלימות בטקסטים. כמו שיש אלימות ברחובותינו - כך גם באינטרנט. אין מה לעשות, מותק.

2. אני מאז ומתמיד, כבר מספיק שנים כאן, כן?
  • לינברי דעתי איתך

• היפוליטה, אם היית עומדת פנים מול פנים עם מישהי שעברה לידה שקטה,
    היית אומרת לה בפנים שהיא רצחה את העובר שלה?
    בפורום אנונימי מאוד קל להיות "גיבורים" ולהגיד את כללללללללללללל מה שחושבים.
    אבל פנים מול פנים לא היית מעיזה להגיד את כל מה שאת חושבת,
    נראה לי שהיית בוחרת מילים אחרות, והיית מגיבה אחרת.

אני גם חושבת על העניין המדובר כמוך, אני גם נגד הפלות,
    אבל אישה שכבר עברה הפלה זקוקה לתמיכה, כי המעשה כבר נעשה,
    ולהגיד למישהי שאיבדה את העובר שלה, עקב החלטה שלה עצמה או לא,
    שהיא רצחה את התינוק שלה, זה אפילו לא חוסר טאקט, זה רשעות,
    וחוץ מלהרוס אותה סופית זה לא מביא תועלת.

את תגידי שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית וזה פורום חופשי,
    אבל במדינה דמוקרטית חיים אנשים, ואנשים חייבים להתחשב אחד בשני לפני שהם מביעים דעה, אחרת החברה לא תשרוד

• לינברי
  • נטלי
  • נגה אני לא אטרח אפילו להגיב לך

לשאר הבנות ,
    את דעתי כבר אמרתי אבל כנראה במדינת ישראל מותר לעשות הפלות על ימין ועל שמאל אבל להגיד שזה רצח אסור. בואו נטאטא את זה מתחת לשטיח ככה נעמיד פנים שזה לא קורה.

אחנו רק טוחנים מים

בואו נסכים שלא להסכים וזהו

• טוב אז גם אני חייבת להביע את דעתי...
    [URL=http://?]
  • זוהר ונטלי
  • היפוליטה ,
    אמרתי ואני אחזור על זה שוב ,אין לי שום בעיה עם זה שהדיעה שלך שונה משלי ,
    להיפך מכבדת אותך ואת דעתך אבל לצערי החיים כמו גם בעיניין הנ"ל הם לא שחור או לבן ,יש הרבה אפור באמצע ואת זה לצערי למדתי בדרך הקשה ביותר ....

• זוהריקה - לא דובר משהו על 11/1/2011?????
  • לינברי - מסכימה עם כל מילה

• לאורך כל חיי כל האנשים שפגשתי בכל תחום בחיי יעידו שאני הבחורה האחרונה שיכולה לפגוע במישהי . אני תמיד שמה את הרגשות שלי הצידה ושמה את הרגשות של אחרים בראש.

ולכן היום קשה לי לשמוע את כל ההאשמות האלה

ואני מודעת שקשה לכן לשמוע את דבריי במיוחד בגלל הצורה שאמרתי אותן

אבל ! אני לא אחזור מדבריי

היום אני לא אשים את הרגשות שלי בצד
  • היפוליטה (וזה בא יפה באמת לא בצורה פוגעת)
    אל תשימי את הרגשות שלך בצד, ברור שקשה לך עם הפלות ושאת נגד וזה בסדר גמור, אבל זה לא היה הדיון, וכשיהיה דיון כזה , כבודך במקומו מונח.
    במקרה הזה תשימי את האגו בצד, ותביני שממש ממש ממששששששש פגעת פה בבנות שעברו מצבים שאני ואת לא רוצות ושלא נעמוד בהם בחיים שלנו.
    תביני שההערה שלך, במקרה הזה ספציפי, באה לא במקום.

זה הכל, מקווה שהבהרתי את דבריי

• את יודעת שמילים יכולות להרוג????
    שוב אני אגיד לך שאת לא יודעת מה הייתה הסיבה!!!
    את יודעת כמה ילדים יש שמשאירים אותם בבתי חולים כי ההורים לא רצו לגדל אותם או לא יכולים לגדל אותם? את יודעת, יש לי חברה שלא גילו שיש לילד שלה מום והוא מת בגיל שנתיים.
    בשנה הראשונה הוא היה בבית והיה צריך לשנות את כל החדרים בשביל לגדל אותו ואז היא העבירה אותו לבית חולים מיוחד כי היא לא יכלה להמשיך והוא מת? והיא נשארה כמעט בלי שקל???
    את חושבת שאת עושה מעשה גבורה במה שאת אומרת אבל את תמימה תמימה או סתם רוצה לסכסך.
    אולי זה יגרום לך לחשוב לפני שאת מדברת!!!
    מכירה את זה?
    http://www.laisrael.net/PageDisplay.asp?Artnum=3504

• עבדה שיש כאן מספיק בנות שנפגעו כי הם היו במצב הזה ואת לא . בטאוריה הכל יפה , מה לעשות שבחיים זה עובד אחרת לגמרה . חיים לא צערי הרב זה לא שחור ולבן אלא בעיקר אפור . גם בן אדם הכי אידיאלסטי בעולם יכול להתחייב רק על עצמו , אין לו שום יכולת לחייב אנשים אחרים שיתנהג כמוה.
    http://www.holdthatpic.com/
  • היפו, את הגזמת לגמרי בתגובות שלך...
    מהו רצח ומה לטובת התינוק...
    אני עברתי הפלות יזומות. אז מה אני רוצחת?...
    תגדלי את תינוק שבא מאונס ! רוצה לראות אותך מסתכלת
    בפרצוף שך הבן/ת שלך שדומה לזה שהרס לך את החיים...
    או תינוק חולה,שיש לו מומים, לא כולנו רוצות לחיות ככה.
    לא כולנו רוצות לגדל ילד כל החיים...
    גיסתי ילדה תינוקת מתה בשבוע 40+2 יש לך מושג איזה דבר איום זה?
    כמה אכזר זה...
    להיות בהריון ולגלות רגע לפני לידה שהילד שבתוכך יהיה נכה לכל החיים
    ויסבול מפיגור וכו'..לדעתי זה לעשות עוול לכל הסובבים לא רק לילד/ה עצמו/ה.
    ולכן..אני לא הייתי שומרת ילד כזה כי יש לי עוד ילדים ואין מצב שאני משתעבדת
    לטובת ילד אחד שהטיפול בו/ה יכול לגרום לנזקים לאחים/ות בבית.

אני רוצחת.
  • כבר כמה ימים אני קוראת את התגובות שלכן גם לשרשור של עירית וגם לשרשור של linbar .
    אני בפורום מאז ההריון , קצת יותר משלוש שנים ונכון מזה זמן מצאתי את עצמי נכנסת פחות ומגיבה פחות , כי התגובות כאן מאוד לא נעימות ולאו דווקא ברמה של דעה אישית , גם אני זכיתי לתגובה מאוד לא נעימה באחד השרשורים , דווקא מאחת שמצטיירת פה כיפת נפש.
    לגבי הפלות : לא מאחלת לאף אחת לעמוד בפני החלטה אם להפיל או לא בעיקר בשלבים מתקדמים של הריון כשמתחילים לחוש את תנועות העובר.
    לגבי העמותה "חיבוק ראשון " שטיטולה צירפה את הקישור , היפוליטה כדי שתתנדבי לפחות יום אחד כדי להבין שמוטב אולי לחלק מהתינוקות אם לא היו נולדים. לפני כ4 שנים התנדבתי ב"חיבוק ראשון " לא החזקתי מעמד חצי שנה. תינוקות שנולדו חולים וננטשו על ידי אמהות .....
    בקיצור מה לעשות אני בעד ה"רוצחות".
    [url=http://www.glitterfly.com]

• ושכחתי לספר שחברה שלי מהטראומה לא הצליחה להביא ילדים 5 שנים עם טיפולים והפריות וכל הבלגן!!!
    לעומת זאת יש נשים שהפילו והצליחו להכנס להריון בפחות מהזמן הזה.
  • תגידו לי אתן בסדר?!?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה