היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אוייי יעלי תהיי חזקה ,שלא תדעי עוד צער לעולם.
שלא תדע עוד צער
בשורה קשה ועצובה... תנחומיי הכנים שרון (יפית דיברת איתה?... את נוסעת ללוויה?)
לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
יעלי נשמה שלי משתתפת בצערך שלא תדעו עוד צער וכאב אהובה אני מחזקת אותך מכאן ת.נ.צ.ב.ה. יהי נשמתה של אימך תרורה בצרור החיים לעד
דיברתי איתה היא עדיין לא הכי מעכלת את העניינים לצערי הרבבבבב לא אוכל להיות נוכחת בלוויה כי התחלתי לעבוד במקום חדש ממש השבוע ולא הצלחתי להשתחרר מזה כדי להגיע ללויה אבל בשבת בלי נדר אני נוסעת אליה לחזק ולחבק אותה
אני בצערך משתתפת דואגת לך ואוהבת על אבדה כזו גדולה לא תוכל להקל אף מילה ובכל זאת רציתי להגיד שאני לצידך תמיד לאוזן קשבת,לכל עזרה ותמיכה תמיד כאן בשבילך. שלא תדעו עוד צער!!!!
בקי
משתתפת בצערך !
שלא תדעו צער !
אויייי עצוב מאוד
עצוב מאוד לאבד אמא
עצוב
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"