היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבנות המקסימות שלי הורדתי 6 קילו ואני קרובה למשקל היעד שלי ניסיתי מתכון חדש היום לסופלה ויצא מעדןןןן
אני נשארת ערה בלילה ולומדת ומתקשה לקום בבוקר
אני דווקא אתחיל ברע לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
גם אני אתחיל מהרע..
ואוו הדסקה שולחת לך המון חיבוקים! יהיה בסדר!!
הדסקה... שתעבור כבר התקופה המחורבנת הזו... ואת צודקת - הילדים שלך באמת שווים הכל.
הטוב- הילדה המקסימה שלי שנותנת לי כוח להמשיך לחיות למרות כול הצרות שיש לנו..
עוד יותר טוב-היינו אצל נוירוכירורג לגבי הנוזלים בראש שלה והוא אמר שזה לא נורא כל כך ולא צריך להילחץ זה יעבור לבד רק לעקוב אחרי גדילת הראש..
הרע- כול השבוע לא עבדתי כי אני הייתי חולה מיום שבת ויום שלישי יצאתי ליום אחד לעבוד ומיום רביעי דיאנה עם חום גבוהה שהגיע אתמול ל 40,1 אבל היום ברוך ה' כבר אין חום..
הלא נורא- יש קושי כלכלי כרגע אין לי מושג איך ניסגור את החודש אבל לא נורא כבר רגילים לחיים כאלה..