ברונכיט ספסטית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות,

אני לא נוהגת "להתבכיין" פה...
    אבל אני רוצה לדעת אצל מי מכן ביקרה הברונכיט, לכמה זמן היא ביקרה, איך התמודדתן, אין הילד/ה התמודד?

מיום שני סער מנוזל נורא, הקיא ביום שני 3 פעמים את הליחה, בשלישי הלכנו לרופאה ואמרה שיש ברונכיט ספסטית, כבר 3 ימים החום עולה ויורד, אינהלציות עם בודיקורט וכו'...

אשמח לשמוע מכן.

תודה.
9 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק
  • "ברוכה" הבאה למועדון אצלנו הברונכיט און אנד אוף מה שנקרא עובר עם טיפול נכון ובזמן אחרי ארבעה חמישה ימים

• עברנו את זה לפני חודש.
    אינהלציות ותוך כמה ימים היה שיפור.

תרגישו טוב
  • ברונכיטיס ספטית היא דרגה של אסטמה אבל נמוכה.
    אני אישית סובלת ממנה מגיל 4 בערך...
  • החלמה מהירה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אצלי, אצל בעלי, ואצל הילדה
    אצלי ואצל בעלי התפתח לדלקת גרון (כי לא טיפלנו בעצמנו אין מה לעשות) ואצל הילדה ברוך השם עבר

• וואיייי אילת
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בדרך כלל ברונכיט נמשך שבוע
    תרגישו טוב
  • ברונכיט ספסטית היא דרגה נמוכה של אסתמה, לי יש ואני חיה איתה בשלום כל חיי. יש שהיא נעלמת בגיל 10-12 ויש שנשארת.
    הטיפול הוא באינהלציות בד"כ. לפעמים עם חום (שמראה על "מתנה" חדשה) ולפעמים בלי פשוט קשיי נשימה.
    סליחה על "התמונה הורודה" אבל זה באמת ניתן לשליטה מלאה אפילו.

רק בריאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה