היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלבנות לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
הלבנות
גם אני לא מעדיפה לקנות לאחרי אבל המבצע היה 1+1 וממש לא בא לי לקנות ל 2 לאותה תקופה היא לא תספיק לנעל אותם טוב ואז שוב בא הקיץ ואחרי עונה הן כבר לא מתאימות
הלבנות ממש יפותתתתתתתתת
אני הייתי קונה מידה 23-22
מהניסיון שלי, כל שנה הרגל גדלה בשתי מידות
מיטלוש אז 23 טוב לעונה הבאה ??
אני מאמינה שיהיה טוב לשנה הבאה
לדעתי שתיהן יפות, ממש קשה לקלוע במידות נעלים.
תקני מידה 23 מקסימום תשימי לה עם גרבים עבות. אני תמיד קונה בגדים לשנה הבאה לא נעלים קשה לנחש, אי אפשר לדעת האם הם יקפצו במידה או שתים.
אהבתי את הסגולות דווקא
אצלנו כמו שמיטל אמרה - הרגל גדלה כל עונה במידה = כל שנה בשתיים
גם אני כמו גנית תמיד קונה בגדים לשנה הבאה אבל נעליים לא.
בקיץ האחרון יצא לי לקנות 3 פעמים סנדלים לגל. בפעם השלישית זה היה בחנות "נמרוד" והיה להם גם כן מבצע 1+1 וזה היה די מיותר כי היינו לקראת סוף הקיץ... אז לקחתי עוד סנדל ב- 2-3 מידות יותר (לא זוכרת בדיוק) והמוכרת אמרה לי במפורש לשמור את החשבונית ואם בקיץ הבא המידה לא תתאים אני אוכל לבוא ולהחליף מידה. שווה לבדוק האם לגלי יש את אותה מדיניות
תודה בנות על ההיענות
גם אני אהבתי את הסגולות יותר.
ואנחנו במבצעים כאלו קונים זוג אחד לגדולה וזוג שני לקטנה. אני לא קונה לחורף הבא, מניסיון! שנה שעברה קנינו והשנה בקושי חודש זה התאים וכבר היה קטן מייל:ortal_halag@walla.co.il מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
חמותי קנתה לנור לפני חודש זוג ממשביר ואנחנו לקראת הכניסה לגן גם כן קנינו לה 2 זוגות
א. אני לא קונה לשנה הבאה ...המדינה שלנו במבצע כל השנה...אין טעם.. ב. הייתי ניגשת לחנות גלי עודפים..יש שם הרבה יותר דגמים..(בדוק..חברה שלי מנהלת סניף עודפים
מיכלי יפה לך איך לא חשבתי על עצמי כשאני הולכת לקנות לבנות אני אפילו שוכחת שיש עוד אני בקטע