אמהות לפיצקונים .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב..
    תגידו ,בימים כאלו , שקר מאוד אבל עדיין לא גשום בטירוף -וצריך לקחת את הילד לגן ,כואב לי הלב להוציא את אוריאן מהמיטה החמה אל הקור שבחוץ .. אין ספק שמלבישה טוב, חרמונית , שמיכה ויוצאת ..אבל בכל זאת ..מה אתן עושות.?

ותגידו , איך אתן מרדימות אותם בלילה?בלילה - כל לילה-
    אני יכולה לצאת מדעתי- לוקח לה 3 שעות להרדם טוב.(ולא לקום בצרחות אחרי 5 דקות)
    אני מקלחת - ציצי - עוטפת אותה טוב- בידיים קצת ולמיטה.זה לא עובד
16 תגובות
עמוד 1
  • הקטע של לצאת לגן מאוד מוכר
    קשה אני מבקשת הרבה פעמים שיבוא לקחת לי את הילד לגן אין ברירה פעם חמי מגיע פעם אח שלי פעם אמא שלי . קר מאוד להוציא אותם בבוקר מחכה כבר שהימים יותר התחממו
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אם את הולכת ברגל לגן, אז במנשא, זה חם ונעים, אם באוטו, אז אין ברירה ועושים את זה מהר

לגבי ההרדמות, תני לה את הזמן שלה, היא עוד קטנטונת, צריכה את כל החום והחיבוקים...

• איפי - ביקשתי הבוקר מההורים של בעלי לקחת את ירין לגן .. הילדה רק יצאה מהשעול והליחה .. הם לא הסכימו
  • ברור שבלילה יותר קשה לה להרדם, גם ברחם היא היתה ערה בלילה וישנה ביום, לוקח להם זמן להפוך את היום והלילה...

אני תמיד העדפתי מנשא, לבשתי מעיל גדול מאד וסגרתי על שתינו...

• וואי טלטול
  • טלטול - גם אני הייתי עושה ככה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • טלטול - גם אני הייתי עושה ככה
  • בקשר לגן באמת מבאס להעיר אותה
    ואז להוציא אותה אל הקור. גם לי אין עזרה
    בבוקר.
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני גם עוד מעט הולכת לקחת את יונתן מהגן ומתבאסת להוציא את איתמר, אבל אין מה לעשות.
    לגבי הרדמות - איתמר נרדם מעולה על הידיים, אז קשה לי לעזור לך. אני מצמידה בטן לבטן, שמה לו מוצץ בפה ולפעמים מנענעת קצת או נותנת טפיחות עדינות וקצובות בטוסיק - גם אני המרדימה הלאומית, בעלי פחות מצליח בזה ממני.
    אני עדיין טיפה מתבאסת שאני לא מניקה, אבל לגבי הבקבוק נראה לי שהשיטה זה לנסות נניח פעם בשבוע (לא להלחיץ אותה יותר מדי) ושבעלך ינסה שאת לא תהיי בחדר.
    יש לי חברה שהבת שלה לא הסכימה לבקבוק אף פעם (והילדה בת 3 וחצי עכשיו)... בסוף זה יסתדר
  • אוכל לעזור בנושא הרדמה:
    אחרי מקלחת היתי מלבישה ועוטפת טוב בשמיכה, גם ידיים
    מניחה במיטה, שמה מוסיקה מרגיעה (שלמה ארצי לתינוקות) וגם שהמובייל יסתובב
    מוצץ הקטן שלי לא לקח אף פעם, כמה שניסיתי. מוצץ רק אצבע
    לא חושך מוחלט, מנורת לילה, משהו בקטנה
    וכמובן אחרי בקבוק (לא הנקתי). מגיל 4 חודשים הוספתי קצת דייסה
    אם היה שבע יבש והגזים לא הציקו, נרדם אחרי כמה דקות של התבכיינות
    אם היה בוכה קצת, לא היתי מרימה, אם הבכי ממש רציני, היתי בודקת אותו, אם הכל בסדר, מניחה שוב במיטה
    בסוף למד להירדם לבד
    בלי ידיים, בלי נדנודים, בלי כלום

בסוף היא תלמד להירדם לבד. אל תתיאשי
    You're my heart, you're my soul

• עד היום קשה לי שצריך להוציא את מתן משינה טובה וחמה לסלקל ולגן
    אבל זה דקה לאוטו ומהאוטו דקה לגן והוא שוב חוזר לישון.(ובבוקר בעלי לוקח אותם)

יותר קשה לי בחזרה שאני אוספת את שלושתם וגשם וזה לרדת מדרגות וכבד לי עם הסלקל.

לגבי השינה לא שילבתי אוכל והנקה רק אוכל, אצל רואי היה לי הכי קשה כי הוא רצה להרדם בחודש הראשון רק במנשא.

תנסי להשאיר אותה ערה כמה שיותר במשך היום שהיא תלמד להפוך את היום והלילה
    בהצלחה
  • אה, ועוד משהו - לגבי הבקבוק - הקטנה שלי לא היתה מוכנה בשום אופן כל בקבוק.

היחיד שעוד איכשהו היא הסכימה היה של "נוק". אז אולי תנסי סוגים של בקבוקים אחרים, פטמת גומי זה הכי דומה לציצי
  • הי בנות..תודה לכולן על הטיפים ...
    דבר שני אני רוצה להבהיר- בבקבוק אני שמה לה חלב שאוב שלי , וזה עוד אמור להיות קל יותר ! והיא בכל זאת מסרבת...
    בנוגע להרדמה- היא נרדמת מצוין בידיים , ונרדמת מצוין במנשא, וכמובן שעל הציצי זה פסגת החלומות שלה,אבל 3 דקות אחרי שמניחים אותה במיטה- מתעוררת .
    זה יכוללהיות ככה 3 שעות וזה משגע תתחת!

היום אחרי הצהריים אני אצא לקניון ויתהפך העולם !אניק לפני , אשאיר בקבוק עם חלב, וכמובן אחזור אחרי שעתיים וחצי כי הלב לא יתן לי יותר מזה ...
  • טוב לי יש עזרה בבקרים ,אמא שלי מגיעה אלי כל בוקר ונשארת עם איתי ואני מביאה את ליאבי לגן

• בקשר להרדמה - לנו עזר מאוד (והרדמנו בידיים עד גילאים מאוחרים יחסית...) לעטוף עם שמיכה דקה בידיים, ולהכניס אותה עם השמיכה, עטופה בה למיטה, רצוי למצעי פליז, הם מתעוררים גם בגלל הבדלי הטמפ' בין הגוף שלנו למיטה וגם בגלל שהידיים החופשיות פתאום מתחילות להתרוצץ
  • גם אצלנו זה מאד קשה ...
    בעלי משתדל לקחת בבוקר לגן ואני מחזירה, עוטפים אותם טוב טוב..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה